Vasile Siman

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 427 total)
 • Author
  Posts
 • #50383
  ion
  Member

  Un reportaj as putea spune cu accente usor dramatice cititi in Gazeta pe ultima pagina.Se pare ca nu putem pune la indoiala veridicitatea celor aratate si ca urmare tot ce pot adauga este ca Siman trebuie sa plece cit mai repede.Metodele lui de incurajare sint citez aproximativ”nu-i nimic ca nu aveti conditii de pregatire ,pregatiti-va si o sa le aveti cind veti pleca la alte cluburi”—adica cind o sa-i vinda bucata cu bucata.Este revoltator ca Siman nu are nici un gind de performanta cu Sportu ,le ofera conditii ca in Divizia D de pregatire si tot ce urmareste este sa vinda .Echipa de A nu are nici mingi suficiente pt antrenament,terenul provoaca dureri picioarelor fotbalistilor si cred ca mai sint si alte neajunsuri pe care Gazeta nu le-a mai consemnat …Siman e un nenorocit si singura piedica in a-i vedea caracterul cu adevarat este lipsa lui de bani…Ati vedea ca Becali si Netoiu sau Dinel sint mici copii pe linga el ! Nu cred ca mai exista la acest nivel sportiv cineva care gindeste ca el .Va intreb ce-i de facut?Pina si Mac Popescu l-a contrat in articol pe Siman acuzindu-l de falsitate …Chiar dupa tot ce stim,vedem si auzim putem sa nu luam atitudine fata de acest om-capusa…De ce trebuie sa asteptam sa ajungem sa vedem echipa umilita si pusa la jug de Siman?Cred ca nu este vorba de fanatism sau golanie in a-i spune acestui om cine este !

  #68587
  Tavi
  Member

  La prima vedere ai senzaţia că acei 20 de tineri de pe imaş – că teren de fotbal nu i se poate spune decît cu foarte mare indulgenţă – alcătuiesc o echipă comunală ieşită la o mişcare înaintea meciului din week-end împotriva formaţiei din satul vecin. Gazonul este denivelat, “cocoaşele” ridicîndu-se cam din 10 în 10 metri. La fel de dese sînt şi porţiunile “chelioase”, unde iarba lipseşte cu desăvîrşire.

  Şi totuşi, fotbaliştii care se antrenează pe terenul de la Străuleşti nu sînt unii de categorie judeţeană, ci componenţii divizionarei A, Sportul Studenţesc. Exilaţi aici din cauza terenurilor şi mai proaste de la baza proprie, din Regie, Gigel Bucur, Mazilu, Cruceru sau Tibi Bălan se chinuie pe acest maidan să păstreze balonul sub control şi se roagă să nu le sară atunci cînd exersează şutul la poartă. La final, toţi se plîng de dureri de glezne: “După ce că e denivelat şi lipsesc bucăţi de gazon, mai e şi tare. Doar cînd plouă e acceptabil. Sigur că ne dor gleznele şi tălpile, dar ce să facem, dacă astea sînt condiţiile?”. Cei din staff-ul tehnic fac haz de necaz: “Unde vedeţi voi denivelări? Nu vedeţi că e ca-n palmă? Cine se mai poate lăuda ca noi că face antrenament pe un asemenea teren!?”, după care rîd a neputinţă.

  Pe acest teren se antrenează jucătorii lui Dan Petrescu de cel puţin 4 ori pe săptămînă. În afara lor, aici se mai pregăteşte una dintre grupele de juniori de la Rapid şi îşi susţine meciurile din campionatul Diviziei D gruparea Spicul Bucureşti.

  Mingi care sună a butoi gol

  Deşi la începutul campionatului s-au primit 30 de mingi de la sponsorul Nike, la antrenamentele jucătorilor se regăsesc doar cîteva din acestea. Restul sînt mingi marca “Select”, care se fac la Cluj, mai mari decît cele de joc şi care la fiecare lovitură sună ciudat. “Cu mingile astea, care sună a butoi gol, trebuie să te consideri norocos dacă reuşeşti să dai acolo unde doreşti. Rar se duc în direcţia dorită şi cu forţa pe care le-o imprimi”, a mai spus un jucător. Unul dintre oficialii echipei a pus lipsa mingilor de calitate pe seama faptului că “multe le-au pierdut în timpul antrenamentelor. Dau prin bălării şi nu numai că nu se mai duc după ele, dar nici nu spun cînd le dau acolo”.

  “Lăsaţi, că nici pînă acum nu se antrenau pe Maracana sau în Teatrul Viselor”
  Vasile Şiman, patron

  “Dar ce are terenul? Sînt alte echipe de Divizia A care nu-l au nici pe ăsta!”
  Dan Petrescu, antrenor principal

  “Baza nu e mea. De ce să bag bani?”

  Patronul studenţilor, Vasile Şiman, le recomandă jucătorilor să crească în valoare pentru a putea năzui la condiţii mai bune

  – Domnule Şiman, ştiţi cum arată terenul de la Străuleşti unde se antrenează echipa?
  – Ştiu, dar deocamdată asta e situaţia. Altceva n-am putut să le oferim.

  – Iar terenurile de la baza din Regie arată şi mai rău.
  – Ştiu şi asta, dar baza aparţine Ministerului Educaţiei Naţionale, care le-a dat-o în administrare celor de la Institutul Politehnic şi de la Institutul de Arhitectură. Ce să fac, să bag bani într-un lucru care nu e al meu? Cînd le-am spus să ne-o dea nouă, la club, au spus că furăm averea studenţilor! Să ştiţi că eu am băgat 200 de milioane de lei ca să scoatem 20 de camioane de gunoi din bază, dar ar mai trebui încă 30 de camioane.

  – Nu credeţi că fotbaliştii ar merita condiţii mai bune de pregătire?
  – Lăsaţi, că nici pînă acum nu s-au antrenat pe Maracana sau în Teatrul Viselor! Să joace ei fotbal, să aibă rezultate şi vor ajunge să evolueze la cluburi mari, cu alte condiţii.

  Mac Popescu îl contrazice pe Şiman
  Rectorul Institutului de Arhitectură este Mac Popescu, preşedintele de onoare al Sportului Studenţesc. El a declarat că “e o aiureală că MEN nu a dat baza clubului. Pînă acum patru luni chiar a fost a clubului, şi ce s-a făcut acolo? Nimic! Zero! Nu e normal să aruncăm pisica de la unul la altul, dar ăsta e adevărul. Noi, Arhitectura, de cînd am preluat baza, am investit 5 miliarde de lei în stadion. Aţi văzut cum arată acum clădirea şi tribunele, nu? Iar în ce priveşte terenurile, anul viitor vor fi şi ele puse la punct”.

  300.000 de dolari este suma aproximativă cheltuită de Vasile Şiman pe achiziţii în cei 5 ani de cînd a preluat clubul. Jucătorii cumpăraţi au fost Maxim, Stancu, Tibi Bălan, Farmache şi Ciupe

  1.620.000 de dolari este suma aproximativă pe care a încasat-o patronul Sportului în aceeaşi perioadă prin vînzările lui Diniţă, Pătraşcu, Galamaz, Irimia, Vali Negru, Chihaia, Ciubotariu, Necşulescu şi Farmache

  11 septembrie 2004

  #68588
  ion
  Member

  nu-mi place sa fiu injurat sau atacat dar lipsa voastra de reactie ma pune pe ginduri.Poate sintem in weekend …Voi chiar nu aveti nici o parere ?De acord cu voi daca imi spuneti ca sint beat dar macar spuneti-o!
  Voi cu ce echipa tineti ?

  #68589
  cameliu
  Member

  Ioane noi avem pareri de mult. Ni le-am tot exprimat, de vreo 3 ani incoace…
  Si ce vrei sa facem sa-i dam in cap?
  Suntem vreo 20, crezi ca avem vreo putere?

  #68590
  ion
  Member

  Nu sint pentru actiuni violente dar putem prin bannere si mesaje sa ne delimitam clar si fara echivoc de “politica” lui Siman.Lumea crede ca de acesta echipa nu ii pasa cuiva…Nu cred ca lasindu-l pe Siman in pace ajutam echipa.E clar ca nu ne va baga pe noi in seama dl Siman dar poate cu timpul il vor baga altii pe el.Noi trebuie sa fim picatura chinezeasca.

  #68591
  dragos
  Member

  scandari si bannere este tot ceea ce putem face; altceva nu stiu ce putem
  face?????
  siman are multe bube, iar MAC abia acum isi da seama????
  oricum, siman nu va pleca rpd…..si-a facut o imagine, avere, publicitate etc.

  #68592
  ion
  Member

  ca de obicei Siman este un nesimtit !Nu ii doresc decit sa ajunga in situatia in care se gasesc angajatii lui in clipa de fata!Este revoltator ca Siman este trist si nu are nici un cuvint bun pentru echipa atunci cind aceasta joaca bine si obtine rezultate favorabile…Ca de bani de dat cred ca nici nu
  vrea sa auda…I se face rau si vomita…In alta ordine de idei Dan Petrescu nu merita ca Siman sa-i raspunda pe acest ton…Sa nu uite nea Siman ca Petrescu i-a facut echipa anul trecut si i-a bagat bani in buzunarul care nu se mai termina …Si acum tot el ii antreneaza si obtine rezultate destul de bune fata de conditiile oferite de celebritatea sa Siman…Astept cu nerabdare clipa cind Siman o sa traga linie si ne va spune la revedere…Toate,dar absolut toate, au un inceput si un sfirsit pe lumea asta si sper ca Siman sa ne lase cit mai repede…Performanta nu se poate cit timp te administreaza un samsar si un ingimfat!!!!

  #68593
  dragos
  Member

  bursucul le spunea jucatorilor inainte de inceputul turului, sa nu vina la el sa se planga de bani pt. ca nu este responsabil de acest lucru; iata ca nici nu s-a terminat acest tur si danezul fraternizeza cu elevii sai, devenind liderul lor pe probleme pecuniare si personal, mi se pare just.

  ma bucur ca, inca ECHIPA JOACA si isi da silinta pentru a aduce puncte in conditiile BURTII GOALE, insa s-ar putea ca acest lucru sa nu mai dureze mult timp…….este meritul danezului ca poate sa-i mobilizeze pe copii…..

  iar siman ramane UN MAREEEEE MAGAR, care nu intelege sau se face ca nu intelege ca orice LUCRU PE LUMEA ASTA COSTA!!!!
  chiar si PERFORMANTA!!!!!

  astept vremea cand va deveni mai Alb, mai Curat, mai CATIFELAT !!!

  #68594
  ion
  Member

  prevad ca in urmatoarele meciuri echipa va aborda jocul ceva mai moale datorita acestei nesfirsite perioade de intirziere a platii banilor cuveniti…Acum sintem pe un drum bun cu echipa dar daca situatia nu se va rezolva rapid e posibil ca jucatorii sa se revolte…Vezi cazul Apulum si zii Doamne-fereste!

  #68595
  Tavi
  Member

  @ion wrote:

  …Astept cu nerabdare clipa cind Siman o sa traga linie…

  … precum Adi Mutu poate 😆

  Il cred in stare de orice dar, cu siguranta, prost nu e! Eu in locul lui nu as renunta la asa mina de aur! Daca distruge centrul de copii si juniori e clar ca nu mai vrea sa continue! Suge tot ce se poate si o taie! Sau are alta strategie … muta centrul de copii la el al otzotzoaia … ca e mai ieftin acolo!

  #68596
  ion
  Member

  cind toti presedinti de club cauta prin orice mijloace inclusiv financiare sa-i faca pe jucatori sa cistige al nostru ramine siderat cind Sportu mai face o isprava si nu pierde…Este surprins ca echipa are evolutii bune si cauta (asa ceva n-am mai vazut!!!)sa sicaneze echipa prin declaratii si atitudine si sa o demoralizeze!!!E morocanos si suparat ca este intrebat de soarta echipei!Chiar nu doreste cineva un club ca al nostru …Chiar trebuie lasat Siman sa distruga tot?Noi nu putem face absolut nimic ,decit sa circotim a paguba dar in Romania chiar e posibil atita lipsa de atitudine…Cind Sportu (dupa cite am remarcat)nu e etapa in care sa nu fie pomenit ,culmea!!!!,in comentariile altor meciuri din divizie datorita “curateniei “si spiritului sportiv al echipei vad ca nimeni nu se baga sa zica GATA FRATE ,AJUNGE ,DU-TE CA E MAI BINE PENTRU TOTI!!!
  Halal ,halal si iar halal !!! Si sa ne traiasca marile derbiuri ale campionatului unde de fapt jucam si noi prin jucatorii vinduti de Siman!

  #68597
  lucian
  Member

  incepe sa ne fie din ce in ce mai clar ca siman nu doreste decat inavutirea pe spinarea acestei echipe! nu stiu cum am putea noi, suporterii, sa ii schimbam optica sau cum am putea sa il determinam sa plece de la club…. ca de scos banul la bietii jucatori, care pun atata suflet pe teren, nu cred ca il va scoate vreodata, pentru ca nu cred ca are de unde….

  poate ca trebuie sa incepem sa strigam impotriva lui, sa-i fluturam batistele albe ca la spanioli… trebuie sa luam atitudine fratilor! e inadmisibil sa-si bata joc cineva de culorile clubului! e inadmisibil ca jucatorii, pe buna dreptate zic eu, sa vrea sa nu se mai prezinte la meciuri din cauza restantelor financiare!! cum o fi facut un magar ordinar sa obtina un asa club? cum? ca de dat vreun ban nu cred ca a facut-o pentru a intra in posesie!

  oricum eu cred ca va pleca pana la urma, dar dupa ce va vinde toata echipa si noi vom retrograda… trebuie sa facem ceva!!! e pacat de echipa asta la care tinem sa se dezintegreze….

  #68598
  razvanR
  Member

  Am citit si opiniile voastre si declaratiile lui Siman si Petrescu din ProSport; ambii au dreptate in felul lor.

  Despre inlocuirea lui Siman, va intreb: doreste alta persoana sa cumpere clubul sau sa sponsorizeze echipa si nu poate de Siman?

  #68599
  ultrasro
  Member

  La meciul cu National DJ Vasile a fost strigat tocmai in ideea de a achita salariile jucatorilor!

  Daca vreti sa vedeti o situatie mai proasta ca la Sportul puteti privi la Apulum Alba Iulia unde primarul de Busteni, “marele investitor” de la Hotel Alexandros, inteleptul patron SAVIN, a declarat ca desfiinteaza din iarna echipa.

  Siman greseste in momentul cand nu le achita salariile, insa nu stiu care este motivul pentru care nu plateste, e posibil sa astepte si el venirea lor din alta parte, poate cineva ii datoreaza si lui bani…. chiar nu stiu… eu oricum nu am dat vreun ban la club in ultimii 5 ani (daca nu au fost bilete :( )

  #68600
  cameliu
  Member

  Situatie e … fara comentarii…
  Sa intreb si eu ceva?
  Ce face nea Sile cu scaunele? Din vara viitoare avem nevoie de 7000…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 427 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.