Vasile Siman

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 427 total)
  • Author
    ion
    Member

@razvanR wrote:

Am citit si opiniile voastre si declaratiile lui Siman si Petrescu din ProSport; ambii au dreptate in felul lor.

Despre inlocuirea lui Siman, va intreb: doreste alta persoana sa cumpere clubul sau sa sponsorizeze echipa si nu poate de Siman?

Chiar nu inteleg intrebarea ta!!!Nu e evident ca Siman nu se comporta normal fata de angajatii sai?Ca nu vrea sa se bage nimeni la Sportu asta e alta problema si asta am remarcat si eu cu mirare…Crezi ca e mai bine ca dupa cum spune Siman “cui nu-i convine sa plece” ?Daca chiar ar pleca toti ce s-ar intimpla ?Cine ar fi vinovat ?Cit despre banii bagati de noi in club e evident ca n-am bagat dar nici n-am scos decit eventual peri albi!Ca suporter nu cred ca se poate pune problema nu mai circoti ca nu bagi bani si ciocu’ mic …

ion
    Member

Si ca sa inchei :nu e nimic de facut …Nu putem si nu sintem in stare sa facem ceva…Nu putem decit sa circotim s-atit!!!Dumnezeu cu mila…

cameliu
    Member

Ioane propune tu o solutie!
    Eu nu vad decit 2:
    1. cineva din noi sa sara cu citeva milioane € la ne Sile si sa ia clubul. Eu personal n-am banii…
    2. cineva sa se sacrifice… si sa petreaca citiva ani la racoare… Eu nu ma bag!

ultrasro
    Member

Vasile administreaza o afacere iar rezultatele obtinute sunt totusi mai bune decat cele dinainte de venirea lui. Ar fi absurd sa sustina cineva ca antrenorii la club inainte de 1999 primeau mai multi bani ca acum sau mai la timp. Siman greseste fiind extrem de distant cu toata lumea si din cauza asta nici eu nu-l prea suport de multe ori. Noi nu asteptam nimic altceva de la el decat sa asigura conditii corespunzatoare echipei. Daca apare cineva care sa vrea sa investeasca cu adevarat la Sportul ar fi foarte bine, dar cu conditia sa nu fie de teapa lui Dinel Staicu, Emanuel Savin, Viorel Catarama sau Gigi Becali. Cel din urma investeste in fotbal evident doar de dragul bailor de multime asigurate de fanii Stelei!

Ar fi bine sa vina cineva care nu a fost securist sau militian inainte de 1990, daca vine un investitor din gasca astora mai bine plec in Burundi :)!

ion
    Member

Pt Cameliu :asta am spus si eu —-nu se poate face nimic de catre noi deoarece in primul rind nu sintem organizati iar in alt rind nu avem putere financiara sa rezolvam ce e de rezolvat
    Eu cit am boala pe Siman nu ii doresc ceva rau si nu as fi fericit daca ar pati ceva .Nu doresc decit ca el daca e patron sau ce e sa se achite de datorii ,sa nu le impinga la extrem sau sa plece…

pt Ovidiu Alboiu: si Abramovici e patat cu mult mai mult decit toti ai nostri la un loc si totusi a fost primit in Anglia.Nu sint pentru hotie dar asta e fotbalul din ziua de azi si daca vrei sa rezisti intr-un joc trebuie vrei nu vrei sa mai si faci compromisuri…Acum problema e de discutat despre cit ne mult ai voie se te compromiti dar asta e alta mincare…

Dupa cum am spus din pacate nu avem ce face …dar daca nu putem face noi ceva este si vina Dl Siman care nu doreste dialog cu cineva.Poate si d-asta nu are bani…

multi
    Member

@razvanR wrote:

Am citit si opiniile voastre si declaratiile lui Siman si Petrescu din ProSport; ambii au dreptate in felul lor.

Despre inlocuirea lui Siman, va intreb: doreste alta persoana sa cumpere clubul sau sa sponsorizeze echipa si nu poate de Siman?

Asta e intrebarea si raspunsul il stim cu totii…
    Ori , atita vreme cit nimeni nu are INTERESUL sa bage bani la Sportul , Siman ramane raul cel mai mic care ni se poate intimpla.
    Hai sa nu-l mai acuzam (copilareste , as zice) pentru ca isi doreste bani si popularitate(!) si s-a gasit sa incerce sa le faca pe spinarea Sportului Studentesc. Pentru asta ,mult-putin , primeste si clubul ceva-ceva. Care jucator , antrenor , om de serviciu ar sta pe-acolo si un minut peste clipa in care n-ar fi cineva care macar sa promita ca o sa plateasca munca lor ?
    De bine , de rau clubul se taraste de azi pe maine si asteapta zile mai bune… Poate nu cu Siman dar , inainte sa dau cu piatra in el , m-as gandi putin si la zicala “fa-te frate cu dracul pana treci puntea”… Sigur ca , daca-ti vinzi sufletul diavolului , teoretic nu primesti binele indelungat si fericirea vesnica , dar…
    Da-ti-mi un scenariu neapocaliptic pentru situatia in care nea Siman face maine ca ala de la Apulum si ma apuc sa-l carcotesc si eu !

ion
    Member

Fratilor m-ati dovedit…Mi-ati inchis gura…Sint emotionante cuvintele voastre proSiman insa eu vreau in nebunia mea o stare normala la echipa…Daca voua va place suspansul asta e …

dragos
    Member

o solutie ar mai fi transformarea clubului in S.A. si atunci poate va fi cotat pe Bursa……..iar sile, daca n-o avea bani, saracu’ , nu se va inghesui sa cumpere tot pachetul de actiuni…….poate va lasa si altora.

cat despre atitudinea lui fata de jucatori + antrenor = 100x RUSINICA !!!

oricum, din iarna conform declaratiilor lu’ siman, s-ar putea sa se desparta de BURSUC!!!!!
    ramane de vazut si urmarit !!!!

dragos
    Member

la meciul cu national, i-am cantat lu’ siman: invarte roata dj vasile, scoate malaiul ca sa fie bine…….SI NU A PRICEPUT NIMIC!!!!

poate ar trebui, sambata sa-i cantam: O Ci CIORNIE, O Ci CRASNAIE !!!(nu am caractere rusesti, asa ca am scris, cum se citeste)…….
    in scoala am invatat lb. rusa si pot sa-i soptesc ceva in ruseste lu’ sile….

ultrasro
    Member

Dar acum el sta si numara banii, vrea sa le dea salariile in monezi de 50 de centi cred :( 😯

Giani
    Member

Trist este ca in sfarsit Danezul a luat atitudine fatza de neplata salariilor, si o spun pentru ca nu intentiona sa se implice in acest gen de discutii, mai pe scurt e grav. Este bine ca il scutura pe sile, este trist ca jucatorii au vrut sa nu se prezinte pe teren. Dorinta lui sile este din ce in ce mai vizibila: sa vanda tot si sa dispara cu banii. Mi-e greu sa cred ca jucatorii vor mai rezista sa joace pe burta goala (si ultimele etape au demonstrat ca joaca…), fatza de nesimtirea acestui geniu de provenienta CCCP (a se citi ca litere chirilice)putem lua totusi atitudine: sa fluturam batiste, eventual sa “producem” vreun banner cu dedicatzie catre cel mai zgarcit manager de club din Europa.

cameliu
    Member

cu neprezentarea… daca nu te prezinti in Cupa la un meci, esti retrogradat automat intr-o divizie inferioara!

Blue Eyes
    Member

Daca se aduna toata galeria Sportului (macar jumatate din cati au fost la Bacau)…si ia atitudine….nu vad de ce nu ar putea sa-l sensibilizeze pe Vasile Siman 😮
    Sunt sigur ca in urmatoarele 2-3 luni va plati toate restantele jucatorilor8)
    Daca se desparte de Bursuc…….face o mare,mare, mareeee greseala !!!

Ultras
    Member

@Blue Eyes wrote:

Daca se aduna toata galeria Sportului (macar jumatate din cati au fost la Bacau)…si ia atitudine….nu vad de ce nu ar putea sa-l sensibilizeze pe Vasile Siman 😮

Adica sa ma duc eu sau Ovidiu, nu? Ce smecheri sunteti voi… 😈

razvanR
    Member

Ca voi toti si eu imi doresc ca an de an Sportul studentesc sa se claseze pe podium, sa prinda macar semifinala cupei, sa joace an de an in cupele europene.

Pentru asta trebuie un buget de minim 2.000.000, altfel doar o data la zece ani se poate intampla vreo minune.

Pana cand Sportul nu va avea acest buget nu putem deveni o forta constanta in Romania ci doar o echipa de temut, care poate bate pe oricine.

Siman are multe pacate, dar nu cred ca poate fi acuzat ca nu pleaca acum de la Sportul si ca nu are destui bani sa creeze o echipa de cupele europene.

Asta vara se auzea ca doi sponsori ar fi cumparat clubul. Ce s-a intamplat pana la urma?

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 427 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.