Vasile Siman

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 427 total)
  • Author
    dragos
    Member

Şiman nu mai vorbeşte de Moldovan
    “Din respect pentru Timişoara, nu vreau să mă refer la Viorel Moldovan pînă nu se va clarifica situaţia”, a spus preşedintele Sportului, Vasile Şiman. Oficialul “studenţilor” a amintit că “Sportul nu a ratat nici un transfer. Că am încercat să obţinem maxim din fiecare tranzacţie e altceva, dar cînd am avut jucători de transferat, ne-am înţeles cu cluburile care i-au dorit. Eu nu cer niciodată o sumă de bani pe vreun fotbalist, oferta determină preţul”.

Nu vrea străini
    Vasile Şiman a mărturisit că este împotriva jucătorilor sau antrenorilor de “afară”. “Nu aş accepta un fotbalist străin care ar veni la Sportul, pentru că noi vrem să creştem fotbalişti români. Nici la un antrenor străin nu vom apela, decît dacă nu găsim soluţii în România. Oricum, valoric e diferenţă mare între noi şi cluburile care ar vrea să fie ca noi”, a spus preşedintele “studenţilor”.

Giani
    Member

Fata de cele spuse de Cameliu: cat timp altii infiinteaza societati fantoma, Siman este suficient de corect incat sa opereze tranzactiile pe contul clubului. Este un gest de corectitudine care ar trebui tratat de catre fisc cu o atitudine pe masura, nu cu amenintari ce duc spre un proces penal. Si in momentul de fatza si eu as eluda fiscul nu cu 1.3 M, ci cu 1.3 G, pentru ca politica fiscala este in acest moment contrara intereselor Romaniei si este menita a servi numai unui grup de interese extrem de redus numeric. Nu as accepta sa platesc impozite pentru parazitii de sparlamentari care isi voteaza tot felul de salarii, prime, secunde, terte, ajutoare de somaj, in timp ce profesorii nu isi permit sa cumpere o creanga de brad pentru Craciun si medicii isi compromit sanatatea in sala de radiologie din cauza aparaturii care trebuia casata din timul impuscatului.

Daca fiscul vrea musai sa lanseze cauze penale, ii fac niste propuneri:
    1. Analiza situatiei incasarilor si cheltuielilor la Casa Nationala de Asigurari Sociale si de Sanatate (CNASS)
    2. Analiza directionarii fondurilor bugetare la societatile comerciale finantate pe bani foarte grei: Regia Autonoma a Lihnitului Oltenia, SIDEX Galati, uzinele Tractirul din Brasov etc. Plus modul cum s-a facut descarcarea de sarcina arheologica la Rosia Montana.

ashone
    Member

@Giani wrote:

Fata de cele spuse de Cameliu: cat timp altii infiinteaza societati fantoma, Siman este suficient de corect incat sa opereze tranzactiile pe contul clubului. Este un gest de corectitudine care ar trebui tratat de catre fisc cu o atitudine pe masura, nu cu amenintari ce duc spre un proces penal. Si in momentul de fatza si eu as eluda fiscul nu cu 1.3 M, ci cu 1.3 G, pentru ca politica fiscala este in acest moment contrara intereselor Romaniei si este menita a servi numai unui grup de interese extrem de redus numeric. Nu as accepta sa platesc impozite pentru parazitii de sparlamentari care isi voteaza tot felul de salarii, prime, secunde, terte, ajutoare de somaj, in timp ce profesorii nu isi permit sa cumpere o creanga de brad pentru Craciun si medicii isi compromit sanatatea in sala de radiologie din cauza aparaturii care trebuia casata din timul impuscatului.

Daca fiscul vrea musai sa lanseze cauze penale, ii fac niste propuneri:
    1. Analiza situatiei incasarilor si cheltuielilor la Casa Nationala de Asigurari Sociale si de Sanatate (CNASS)
    2. Analiza directionarii fondurilor bugetare la societatile comerciale finantate pe bani foarte grei: Regia Autonoma a Lihnitului Oltenia, SIDEX Galati, uzinele Tractirul din Brasov etc. Plus modul cum s-a facut descarcarea de sarcina arheologica la Rosia Montana.

pai fa un miting cu revendicarile astea…….o sa-l pun in rama pa rahtu asta ucrainez ca e corect!!! ce naiba ma george!!!!!!

cameliu
    Member

Prosport:

A dat afară rromii!

Vasile Şiman este acuzat de rasism.

Adrian EPURE
    Cunoscut ca fiind o adevărată fabrică de talente, Centrul de copii şi juniori al Sportului Studenţesc a fost zguduit zilele trecute de un scandal.
    Cinci părinţi ai unor juniori intenţionează să-l acţioneze în instanţă pe Vasile Şiman din cauză că acesta le-a dat afară copiii de la club, motivând că nu se poate face performanţă cu ţiganii. “Vrem ca FRF, FIFA şi UEFA să afle de practicile patronului Sportului”, s-au plâns părinţii, care au luat deja legătura cu un avocat. Cei cinci tineri, Iulian Ioniţă, Valentin Cărăuşu, Robert Tănase, Cristian Dincă şi Alexandru Ciocioi, au vârste cuprinse între 16 şi 17 ani şi joacă de aproape opt ani în Regie. “Copiii noştri au fost titulari sub trei antrenori, fiind printre cei mai buni”, au declarat părinţii pentru cotidianul Libertatea. În replică, Vasile Şiman susţine că singurul motiv pentru care s-a renunţat la cei cinci este lipsa valorii. “Au plecat şi alţii, care nu sunt rromi, iar Oae, care e pe jumătate ţigan, este titular în prima echipă”, a spus Şiman.

Zibling
    Member

Chestia asta nu trebuia sa se intample. Insa, eu nu cred ca a fost intru totul decizia lui Siman. Cred ca si antrenorii grupelor respective de juniori au avut partea lor decizionala. Si daca erau niste jucatori intr-adevar de perspectiva, puteau fi negri ca taciunele, fara un ochi, fara un deget, fara o ureche, ca erau pastrati printre juniori (cadeti etc.).

Ultras
    Member

E un fel de a spune ca au fost dati afara. De fapt, nu li s-au facut contracte, ceea ce echivaleaza cu declararea lor ca jucatori liberi. FRF obliga cluburile sa incheie contracte cu juniorii dupa o anumita varsta. In situatia celor 5, mai sunt inca 7 care sunt mai decolorati… 😈
    Sistemul competitional la juniori s-a rastrans. Exista doar 4 categorii: U19, U17,U15, U13. Cum la Sportul existau grupe pentru fiecare an, e clar ca din ei vor ramane cam jumatate.

Radu Dobrin
    Member

articolul mi se pare unul de genul “ce sa mai punem in spatiul liber”….adrian epure, probabil, nu a auzit (de exemplu) de liviu rusu…

dragos
    Member

nu putem proba cele spuse de presari, insa etnia (oare)! sa fie singura cauza ??

07Ex
    Keymaster

Eu unul nu ma pot pronunta deoarece am trait mult prea mult peste hotare, iar pentru mine chestia asta cu rasismul este cu totul neacceptabila.

cameliu
    Member

Maşina lui Vasile Şiman a luat foc

După păţania fotbalistului Gabi Popescu, căruia i-a luat foc Ferrari-ul pe autostradă, Vasile Şiman a avut aceeaşi problemă.

Patronul echipei Sportul Studenţesc se afla la volanul Mercedesului său, în zona Radu Beller, când maşina a luat foc. Şiman a ieşit repede din autoturism, înarmat cu stingătorul. Incidentul a fost semnalat la Info Pro de un ascultător, participant la concursul “Fii reporter Info Pro”.

Patronul “studenţilor”, a răspuns la telefon chiar în plină operaţiune de stingere a motorului cu extinctorul din maşină. Printre un jet de spumă şi un oftat de nemulţumire, Şiman a spus că nu e vorba de un incendiu la fel de mare ca la Ferarri-ul lui Gabi Popescu.

Radu Dobrin
    Member

ma ofer sa ii imprumut trabantul meu. garantez ca nu ia foc 😆 😆 😆

07Ex
    Keymaster

Vedeti, asta e problema cu astia care au masini de lux. Am vazut mai de una zi un clip cu un BMW X5 care a luat foc in timp ce era parcat in garaj. Un vecin de-al meu a avut nu stiu ce problema cu Mercedesul lui care nu a luat foc dar nu stiu ce scurt circuit i-a topit nu stiu ce fire in motor.

Tutu(L)or astora cu masini de lux le propun sa-si ia o masina de rand asa cum avem noi muritorii de rand, adica o Honda, si imi pun mana in foc ca nu vor avea probleme de genul asta.

SiR-ul meu e din ’97 si zau daca am avut vreo problema cu ea in afara de schimbatul uleiului si pusul benzinei.

Tavi
    Member

Corect! Sa-si ia Dacia ca a mea! Problema mea este exact ca a lui Cazimir: adica n-am reusit s-o invat sa mearga fara benzina :)

A! era sa uit si mai are masina asta probleme si cu politia! nus’ de ce o opreste mereu cand merge sherpuit 😯 😆

dragos
    Member

deh, masini de lux……ar trebui sa primesti (in banii de achizitie ai masinii) un co-pilot priceput la toate…..

Radu Dobrin
    Member

nu prea am priceput de ce a vrut nea Tomescu sa il scoata din pepeni pe Siman la recursul etapei….au ei intre ei ceva de impartit? (aveam impresia ca sint in realtii bune..)

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 427 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.