Vine Leul greu!

Home Forums Miscelaneous Diverse / Miscelaneous Vine Leul greu!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • Author
    dragos
    Member

din Martie preturile vor fi afisate in ambele monezi: Leul greu (nu acela de pe sigla peugeot) si …..leul usor;
    oricum, scumpirile anuntate din luna aprilie se potrivesc cu sloganul de campanie al aliantei : SA TAXATI BINEEEEEEE !!!!

ultrasro
    Member

Mai sunteti comvinsi ca votul vostru a fost pentru BINE? 😯 🙄

cameliu
    Member

nu stiu!
    insa esti convins ca daca ati fi fost la putere era mai bine??

macar astia au apreciat leu… 😆 😆 😆
    Deci teoretic au crescut salariile in Euro! 🙄 😉

dragos
    Member

din pacate, nu avem nici o garantie, ca alta guvernare n-ar fi mers pe acelasi drum.
    nu stim……. oricum, tara noastra va dansa, cum i se va canta din afara..

Cei de la banca zic ca daca nu ai card la 1 iunie sau iulie cand se lanseaza leul greu si s-ar putea sa suferim nu stiu ce fel de soc.
    Greu sau nu leul romanesc va avea nevoie de multi ani ca sa conteze si daca nu trecem la euro prin 2010 cred ca o sa trebuiasca sa taiem iar din zerouri. 😆

dragos
    Member

prin 200x vom trece pe EUROI……….
    cu aceasta demonetizare, poate mai scad preturile LA CASE, caci acum preturile sunt UMFLATE RAU DE TOT, iar raportul calitate-pret nu este cel real.
    agentiile imobiliare acum someaza, caci preturile mari ii sperie pe cumparatori……..este INIMAGINABIL ce preturi se cer pe apartamente prin ferentari sau rahova (iar zonele sunt rau famate)……..ceva-ceva trebuie sa se schimbe; iar ANL-ul abia construieste cateva locuinte intr-un an……..
    ma intreb oare cum este la voi: Cazimir, Radu, Cameliu?????

07Ex
    Keymaster

Aici preturile la imobiliare sunt foarte mari (lumea spune ca Toronto ar fi unul din cele mai scumpe orase din America de Nord), dar atat timp cat lumea continua sa cumpere preturile nu vor face altceva decat sa creasca. Bancile nu ajuta nici ele avand ratele mici la imprumuturi.

Ca sa va dau cateva exemple … preturile la apartamente noi cu o camera in suburbiile orasului, depinzand de zona bineanteles, sunt de peste $170 de mii iar casele peste $450 de mii. In Toronto apartamentele noi cu o camera sunt peste $200 de mii iar casele nici nu va mai spun ca n-are rost.

cameliu
    Member

Cazimir $ canadieni?

Pe aici in Chemnitz un apartament modest de 3 camere e cam 70-80.000 €.
    La Cluj in primavara trecuta unul de 3 camere era cam jumate din banii de mai sus. Acum habar n-am cum au evoluat!

Cit e un apartament de 3 camere la Bucuresti? Intr-un cartier normal.

Radu Dobrin
    Member

diferentele sint mari..

ex… unde stau eu (100km de stockholm…hai sa zicem un fel de “pitesti”) poti sa cumperi o casa (buna) cu 200k euro. In stockholm, in schimb, acum vreun an, preturile in centru erau in jur de 10.000 euro/mp (apartament)

un prieten a cumparat in schimb o garsoniera dubla visavis de gambrinus cu 10.000$ acum un an jumate….(exact inainte ca preturile sa bubuie in buc.)

dragos
    Member

pai, sa va dau un exemplu: o garsoniera langa Intercontinental a ajuns la 100.000 Euro; 2 camere in berceni – 40-50.000 euro;
    2 camere langa casa poporului (bdul.unirii cu fantani) – > 150.000 euro.
    AU INNEBUNIT PRETURILE !!!!

oricum si la voi am vazut ca sunt mari, dar, la voi puterea de cumpararea este mai mare; salariile sunt mari etc.etc.

citeam in ziarul financiar, ca dupa 1 MAI 2004, preturile caselor in Cehia au scazut cu mai mult de 40%; in Japonia la fel cu peste 50%…..la ora actuala in Ungaria sunt case de vanzare, dar nu sunt cumparatori si preturile au luat-o la vale (in jos)……..nici nu mai stii la ce sa te astepti.

07Ex
    Keymaster

@cameliu wrote:

Cazimir $ canadieni?.

Da, bineanteles.

dragos
    Member

care este paritatea USD american / dolar canadian???

Tavi
    Member

@dragos wrote:

care este paritatea USD american / dolar canadian???

28 feb.2005
    Dolarul SUA USD 27473
    Dolarul canadian CAD 22306

Sursa: http://www.BNRo.ro

dragos
    Member

merci, Tavi

dragos
    Member

de maine, TAIEM 4 ZEROURI……….

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.