Viorel Ferfelea 26.04.1985

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 41 total)
  • Author
    ovidiu
    Member

din gsp – “Ferfelea – Pirlo din Regie
    George Ioniþã

Viorel Ferfelea a devenit regizorul “studenþilor” de la mijlocul terenului, jocul sãu semãnînd cu al italianului Andrea Pirlo
    Dupã dezertarea celor mai importanþi jucãtori de la formaþia din Regie, Viorel Ferfelea a explodat, izbutind sã joace din ce în ce mai bine. Mijlocaºul regizeazã majoritatea fazelor de atac ale alb-negrilor, devenind “creierul” din teren. El sperã sã ajungã la fel de mare precum idolul sãu, campionul mondial Andrea Pirlo.

– Viorel, cum a fost meciul de sîmbãtã, cu Petrolul?
    – Prima reprizã am prestat un joc mai greoi, dar dupã pauzã ne-am dezlãnþuit ºi i-am surclasat pe adversari. Oricum, pe toatã durata partidei, am simþit cu toþii cã prahovenii n-au nici o ºansã sã ne batã.

– E mai greu în liga secundã?
    – Categoric! Atunci cînd joacã cu noi, adversarii mai slabi se bagã cu fundul în poartã ºi refuzã fotbalul.

– Care crezi cã sînt contracandidatele la accederea în primul eºalon?
    – Sînt multe echipe puternice. Dar depinde doar de noi dacã vom avea sau nu contracandidate. Eu spun cã nu! Promovãm lejer.

– Deºi au plecat mai mulþi fotbaliºti importanþi din Regie, Sportul joacã în continuare bine. Care-i secretul?
    – E simplu. Dorinþa de afirmare coroboratã cu multã muncã.

– Mai prinzi lotul “naþionalei” de tineret dacã joci în Liga a II-a?
    – Depinde de selecþioner. Eu nu mã voi mai pregãti ca pînã acum, ci de douã ori mai bine, ºi sper ca evoluþiile mele sã mã lanseze la “naþionalã”.

– Ai vreun model?
    – Clar, campionul mondial Andrea Pirlo. E senzaþional! Face niºte faze incredibile, dã pase de magician ºi înscrie goluri foarte frumoase. Sper sã ajung ºi eu la fel de mare!”

Cred ca merita deschis un topic cu acest jucator. Si imi asum responsabilitatea.
    Alaturi de Dacian Varga pot forma nucleul de la care sa inceapa reconstructia echipe.
    Acum depinde cat va sta la noi (iar sunt pesimist).
    In meciul de sambata mi-a placut destul de mult chiar daca de multe ori este indragostiti pana peste poate de minge (si chiar o pierde pe la
    mijlocul terenului dand posibilitatea adversarilor … bla, bla, bla).

Pare un baiat la locul lui, muncitor si optimist. Sper sa nu se faca mult tam-tam in jurul lui si sa ramana la noi mai mult timp (ani de zile).
    Cu toate ca nefiind al nostru doar 50% cred ca Siman va cam incerca transferul cat mai repede posibil.
    Una peste alta il vad un jucator care promite. Bineinteles ca mai are mult de muncit.
    Si el si Varga sunt superoptimisti in ce priveste promovarea. Sa de-a Dumnezeu.

VIVA SPORTUL STUDENTESC

07Ex
    Keymaster

Vad ca Ferfelea nu numai ca joaca bine, dar vorbeste destul de bine. Cel putin asa mi se pare mie din ce am citit mai sus.

Zibling
    Member

Doua calitati care foarte rar se gasesc la un fotbalist.

Si eu il admir pe Vio Ferfelea, chiar daca uneori pare ca “a baut apa dupa D.Varga” si tine mingea prea mult inainte sa o paseze. In meciul cu Petrolul Ploiesti s-a achitat de sarcina de joc, chiar daca nu a stralucit, iar in meciul cu Juventus Colentina a fost singurul jucator care in afara de greseli a si incercat sa creeze ceva pe centru si a avut singurel 2 ocazii mari (ca pe laterale toate atacurile noastre au fost abominabile, dupa cum spunea Van Basten cu alta ocazie).

ashone
    Member

V-AM ZIS EU DE FERFELEA CU CEVA TIMP URMA !!!!!!!!!!!

07Ex
    Keymaster

@ashone wrote:

V-AM ZIS EU DE FERFELEA CU CEVA TIMP URMA !!!!!!!!!!!

Ne-ai zis Ashule, ne-ai zis. Jos palaria! :D

Giani
    Member

Eu zic ca este exagerat sa il bagam pe Ferfelea in aceeasi oala cu Varga. Daca marti ne puteam lauda ca a existat un jucator care sa isi faca datoria, acesta a fost Vio. A pasat, a incercat poarta (my God! ce ocazii a putut rata la inceputul reprizei secunde…), a alergat, s-a retras in aparare, pe scurt a jucat. Pacat ca eforturile nu i-au fost rasplatite la cele doua ocazii cu poarta goala si la lovitura libera, ca sa fi devenit eroul meciului.

Faptul ca stie in egala masura sa joace si sa vorbeasca foarte bine imi da sperante ca va ajunge un jucator mare.

07Ex
    Keymaster

@Giani wrote:

Faptul ca stie in egala masura sa joace si sa vorbeasca foarte bine imi da sperante ca va ajunge un jucator mare.

… si ca si ceilalti jucatori care si-au inceput cariera la Sportul, probabil si Ferfelea va ajunge, din pacate, jucator mare la o alta echipa.

Cati jucatori au ajuns mari doar jucand la Sportul? In ultimii 20 de ani eu nu pot sa numar nici macar unu. Singurii care-mi vin in minte acum sunt M. Sandu si Cazan, ultimul ne fiind neaparat un jucator mare (la figurat, ca la propriu stim cu totii ca e mare).

cameliu
    Member

@97SiR wrote:

@Giani wrote:

… si ca si ceilalti jucatori care si-au inceput cariera la Sportul, probabil si Ferfelea va ajunge, din pacate, jucator mare la o alta echipa.

Cati jucatori au ajuns mari doar jucand la Sportul? In ultimii 20 de ani eu nu pot sa numar nici macar unu. Singurii care-mi vin in minte acum sunt M. Sandu si Cazan, ultimul ne fiind neaparat un jucator mare (la figurat, ca la propriu stim cu totii ca e mare).

Din punct de vedere al selectiilor la nationala poate l-ai uitat pe Iorgulescu.

Giani
    Member

Camelui, lasa ca vine Mazilu din urma. Din pacate, deja s-a dat cu ciorile

Blue Eyes
    Member

@Giani wrote:

Hagi habar n-are sa vorbeasca si n-o sa mai fie altul k el in lume….
    Sa nu ramana cu vorbitul si cu asa zisa smecherie……
    Mai bine tace si joaca fotbal in legea lui acolo…:)

dragos
    Member

ALOOOO, mai PIRLO, mai MESSI in ce hal jucati ???

plini de fitze, fumuri si fotbal IOC !!!!

Giani
    Member

S-au reprofilat pe tzurka si noi nu ne-am prins

@Giani wrote:

Mazilu s-a dat cu ciorile

Suna urat !!!! Suna a acuzatie, a repros….

Mazilu a plecat la timp din Regie !
    Daca a plecat la Rapid, nu cred ca si-a dorit exact acest lucru ci, Rapid a fost probabil, barca de salvare cea mai la indemana pentru el.

Zibling
    Member

Viorel tocmai ce a dat golul egalarii la Galati, cu Dunarea. Oare si-a revenit Ferfelea ?!?!

A facut si el 3 meciuri bune sezonul asta (ceea ce nu pot spune despre multi dintre restul jucatorilor): la Giurgiu, cu Petrolul si la Galati. Sa speram ca va avea pofta de joc si sambata viitoare, acasa cu Cetate Suceava.

Giani
    Member

Sa speram ca va continua sa joace bine, nu ca in etapele anterioare sau in Colentina. In ce priveste afirmatia mea privind cele doua plecari in Giuleasti, da, este o acuza foarte dura. Ma intreb cum se simt Lazar si Mazilu sa joace pentru un public care le-a spart capul cu brichete, le-a albit si mai mult tricourile cu saliva si le-a injurat ascendenta pentru cel putin patru generatii. Si ma mai mir cum de pot sa joace cu niste coechipieri care in urma cu cateva luni erau la un pas de a le rupe si gatul, nu numai picioarele. Acuza este simpla: frustratii aia, vesnic condamnati la locul 2, nu meritau favorul de a avea in lot asemenea jucatori precum Mazilu si Lazar.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 41 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.