Viorel Grigore

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
 • Author
  Posts
 • #50561
  Giani
  Member

  Ca si cum nu ne-ar ajunge seria de doua infrangeri, cu un golaveraj catastrofal de 0-11, saptamana cea neagra a debutat cu trecerea in nefiinta a unui coleg de-al nostru, Viorel Grigore, fostul nostru “copil-problema”, rapus de un cancer pulmonar. Vestea cea proasta mi-a fost data de Marius Mitroi, prin telefon. RIP, dear friend.

  Requiescat in pace!

  #76904
  Radu Dobrin
  Member

  nasol….

  sa ii fie tarina usoara…

  #76905
  ashone
  Member

  DUMNEZEU SA-L IERTE !!!!

  #76906
  franz_kafka
  Member

  REQUIEM AETERNAM ET LUX PERPETUA!

  #76907
  ultrasro
  Member

  Odihna vesnica!

  #76908
  Zibling
  Member

  Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasa in pace !!!

  Cu putinii bani pe care-i avea, Viorel s-a dovedit a fi un adevarat suporter si a plecat de la spital in returul sezonului trecut pt a veni la 2 deplasari ale Sportului Studentesc.

  #76909
  dragos
  Member

  DUMNEZEU SA-L IERTE !!!!

  #76910
  adi
  Member

  Odihneasca-se in pace 😥

  #76911
  Giani
  Member

  Acum stau si imi amintesc cum l-am legat cu fularele de gard, la Targoviste, ca sa nu il lege jandarmii, sau cum a iesit sa faca autostopul (nu am fost, mi-a fost povestita) cu degetul mijlociu la inaintare, la intoarcerea de la un meci la Brasov, de a iesit cu bataie. Orice s-ar spune, Viorel va ramane pentru mine unul dintre acei colegi de suferinta, am plans pentru retrogradari si ne-am bucurat pentru performante alaturi de el. A fost un inginer de elita, dar, din pacate, in ultimii 16 ani, proiectantii nu mai erau la moda, a avut problemele lui ca om, asa cum avem oricare dintre noi. Dar, cu toate acestea, a ramas mereu alaturi de echipa, chiar si in cele mai dificle momente, cand foarte multi dintre suporterii Sportului incepusera deja sa migreze spre cartierul vecin sau prin cine stie ce coclauri periferice, de langa cimitire. RIP.

  #76912
  razvanR
  Member

  Pacat ! Mai ales ca avea in jur de 50 ani.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.