Vladimir Niculescu 26.09.1987

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Vladimir Niculescu 26.09.1987

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author
    07Ex
    Keymaster

Fabrica de fotbalişti a Sportului Studenţesc nu conteneşte să propună viitoare valori pentru Liga I. Ultimul nume: Vladimir Niculescu, portarul de 23 de ani din Regie, a făcut meciul vieţii în optimile Cupei României, cu Steaua, dar echipa nu s-a calificat mai departe, chiar dacă el a apărat şi un penalty.

Provenit dintr-o familie cu doi portari, Vladimir a pus pentru prima dată mâna pe o pereche de mănuşi la 8 ani, dar primul moment de glorie avea să vină 15 ani mai târziu. Miercuri seară, jucătorul Sportului a zburat din bară în bară, ducându-i pe “studenţi” până la lovituri de departajare cu Steaua. “Am prins o seară foarte bună, dar, din păcate, nu a fost să fie la penalty-uri. Nu e punctul meu forte acolo, dar am fost pe fiecare minge”, a spus, dezamăgit, fotbalistul.

Motivat de suporterii adverşi

“Nu sunt un portar de moral, dar m-au întărit foarte mult mingile apărate la jucători cu experienţă ca Surdu şi Kapetanos. Asta mi-a dat şi mai multă încredere”, a mărturisit Niculescu, care a continuat amuzat: “Dacă stadionul era plin, făceam un meci şi mai bun. Mă motivează foarte mult când joc pe un stadion plin chiar cu suporteri ai adversarilor”. Faptul că nu excelează la capitolul fizic nu l-a descurajat să intre în clinciuri la limită cu jucătorii Stelei, portarul caracterizându-se pe scurt la finalul discuţiei cu redactorul ProSport: “Compensez cu viteza de reacţie şi cu o mobilitate foarte bună. În afară de câteva vânătăi, nu m-am accidentat niciodată, chiar dacă nu m-am menajat”.

Niculescu a greşit la golul Stelei, aşa că nu se poate spune că a făcut un meci bun. Dacă nu poţi să baţi nici rezervele Stelei, atunci chiar ai o problemă
    Vasile Şiman, patron Sportul Studenţesc

Am avut norocul să mă antrenez lângă un portar ca Stăncioiu. “Portăria” se fură, aşa am făcut şi eu
    Vladimir Niculescu, portar Sportul Studenţesc

Faptul că am fost egalii Stelei în 90 de minute ne dă speranţe că ne putem reveni în campionat
    Vladimir Niculescu, portar Sportul Studenţesc

Vladimir Niculescu este născut în Ploieşti şi şi-a început cariera la Petrolul

Echipamentul pe care îl poartă este confecţionat la fabrica unui prieten

A debutat în Liga I în meciul cu CFR Cluj (3-0, etapa a V-a), fiind atunci titular la Sportul, pentru prima dată după doi ani

sircos
    Member

@07Ex wrote:

A debutat în Liga I în meciul cu CFR Cluj (3-0, etapa a V-a), fiind atunci titular la Sportul, pentru prima dată după doi ani

gresit: in ultima etapa a sezonului trecut (cel din B), in deplasarea de la giurgiu el a fost titular si a incasat foarte rapid 3 goluri.

07Ex
    Keymaster

Probleme pentru “studenţi”! Portarul Vladimir Niculescu va fi operat

Probleme mari pentru Sportul Studenţesc. Formaţia patronată de Vasile Şiman a rămas fără Vladimir Niculescu. Titular incontestabil, portarul s-a accidentat în meciul cu CFR şi va fi operat.

Lui Niculescu i-a sărit umărul şi a fost schimbat în minutul 64 al partidei pierdute de “studenţi”, scor 0-2 şi va fi supus unei intervenţii artroscopice. Portarul se va opera la spitalul Sfântul Ion din Bucureşti.

Nu este pentru prima dată când portarul suferă o astfel de accidentare. În meciul Sportul – FC Vaslui, scor 0-1, i-a sărit umărul, iar în meciurile cu Dinamo, Gaz Metan şi CFR Cluj a apărat accidentat.

După intervenţia chirurgicală, Vladimir Niculescu va fi nevoit să stea trei săptămâni cu umărul în faşă.

07Ex
    Keymaster

Vladimir Niculescu a început recuperarea, dar nu va continua la Sportul

Portarul Sportului Studenţesc, Vladimir Niculescu, şi-a revenit după accidentarea suferită în partida cu CFR Cluj, când şi-a dislocat umărul, şi va începe recuperarea. Timp de 4 săptămâni, goalkeeperul se va face terapie la Spitalul Colentina, după care va redeveni apt de joc.

Şansele ca Niculescu să continue la Sportul şi în sezonul viitor din Liga a II-a sunt însă extrem de mici, el fiind concentrat să îşi găsească o altă echipă după ce şi-a depus deja un memoriu la LPF pentru a deveni liber de contract din cauza unor restanţe financiare.

dragos
    Member

sanatate, tinere talentat portar !!
    sa-ti gasesti o alta echipa asap !!!

sircos
    Member
    dragos
    Member

ii doresc sanatate si sa apare pe prima scena !

se pare, ca, oficialii bistriteni sunt oameni de caracter !

sircos
    Member

@dragos wrote:

oficialii bistriteni sunt oameni de caracter !

asa mare caracter au, ca l-au si dat afara ! :ymsigh:

dragos
    Member

@sircos wrote:

@dragos wrote:

oficialii bistriteni sunt oameni de caracter !

asa mare caracter au, ca l-au si dat afara ! :ymsigh:

deh, in februarie aveau caracter….acu’ este vara :)) =))

sircos
    Member
    dragos
    Member

@sircos wrote:

fortza maciuca ! 8-}
    http://ligab.gsp.ro/stiri/9713/maciuca_are_portar_de_liga_1_sint_incintat_de_ce_am_gasit_aici.html

oare numele echipei vrea sa ne sugereze ceva ???? =)) :))

sircos
    Member

catalin samoila, tanarul fost portar pe la noi acum vreo 3 ani, a ajuns la rapid !!!
    http://liga2.prosport.ro/special/samoila-a-ajuns-in-curtea-rapidului-9964557

dragos
    Member

in Cupa Romaniei: Minerul Jilţ Mătăsari – DAMILA MĂCIUCA 5-6 după penalty-uri

apara Vladimir !!!!

dragos
    Member

Maciuca s-a intarit !! :D
    este pe locul 2 in seria a-2a !

dragos
    Member

Niculescu a debutat in liga 1 (din postura de rezerva) la U Cluj contra Gazului Medias (3-4)

http://www.digisport.ro/Live-text/VIDEO%20U%20Cluj%20%20Gaz%20Metan%20Medias%2019%20aprilie

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.