Home › Forums › Miscelaneous › Internet / Computer Games › Vulturul sangeros (USS)
- This topic has 19 replies, 7 voices, and was last updated 19 years, 8 months ago by
ultrasro.
-
AuthorPosts
-
July 9, 2003 at 3:34 pm #50156
Ultras
MemberVulturul Sangeros – FC Bihor Oradea 3 – 2
Date: 7/9/2003 at 10:00
MatchID: 7301038
Arena: USS Arena
Crowd: 421421 spectators had come to USS Arena this cloudy day. USS started off with a 4-4-2 lineup. The following players had been chosen: Rotar – Dãnciulescu, Puscas, Zaharia, Vlad – Vasilescu, Agle, Haiduc, Hedborg – Mogosanu, Coman.
Oradea had chosen a strategic 3-5-2 formation. The following players had been chosen: Voiculescu – Moldovan, Gren, Radu – Ciurea, Mãrginean, van Gerven, Radu, Cristescu – Kalouptsidis, Negrea.
Dorinel Radu surprised the home team with a free kick aimed at the wrong post in the 4:th minute. 0 – 1 for Oradea. 9 minutes into the game Vasile Dãnciulescu had to leave the pitch due to a knee injury. In came Laurentiu Dragu. USS´s Laurentiu Dragu put his head to a high ball coming in from the right in the 13th minute, but the ball went wide. Martijn van Gerven came close to extending the visitors lead as he, completely unmarked in front of the goal, lifted a ball over Dorel Rotar, hitting the bar. Halftime score was 0 – 1. Oradea, bringing the final ball possession rate to 51 percent, dominated the battle.
Oradea came close to extending their lead as Gabi Mãrginean delivered a long range shot from the right but the angle was to sharp, and the shot hit the side of the goal. With a shot floated in from just outside the penalty area in the 60:th minute, Gjermund Agle of USS evened the score to 1 – 1. Some quick foot work on the left side of the field in the 66:th minute left Oradea´s Gabi Mãrginean completely free to score. 1 – 2 for the visitors. After 72 minutes of play Sorin Coman equalised for USS after an elegant attack from the right. A corner kick created great disorder in the penalty area, but at last USS´s Gjermund Agle was able to shove the ball in. 3-2. A cross coming in from the right hand side left Toader Negrea alone in front of the goal in the 77:th minute but his shot was too loose. Oradea, bringing the final ball possession rate to 54 percent, dominated the battle.
The most dominating USS player was without a doubt Dorel Rotar. Gjermund Agle on the other hand, had a terrible day. The most dominating Oradea player was without a doubt Laviniu Voiculescu. However, Gabi Mãrginean made a disastrous appearance. The match ends 3 – 2.
July 9, 2003 at 6:49 pm #55913Daphix_
MemberA cui e FC Bihor Oradea? Am distincta impresie ca aceasta echipa mi-a dat 6-1 intr-un amical! 👿 😈 😉
July 10, 2003 at 3:40 pm #55914George Apostol
MemberSe mai intampla, eu dupa doua victorii consecutive in campionat cu 4-1 si 5-3 am luato in amical cu 5-0 miercurea aceasta.
July 16, 2003 at 9:01 am #55915Ultras
MemberVulturul Sangeros – Stiinta Bucuresti
3-1 la pauza
Petrareanu – Sportul Studentesc 1916
1-0 la pauzaJuly 16, 2003 at 7:25 pm #55916George Apostol
MemberVulturul Sangeros – Stiinta Bucuresti
3-1 la pauza, 4-4 final
Petrareanu – Sportul Studentesc 1916
1-0 la pauza, 2-2 finalJuly 18, 2003 at 9:02 pm #55917Giani
MemberIn schimb, echipa mea (CS Universitar) a jucat in mare parte cu rezervele (exceptie portarul, un fundas si varfurile, care sunt juniori) si a pierdut cu 4-0 in fata unei echipe din Harghita (al carei manager e un amic de-al meu). Mai prost e ca am jucat in atac cu titularii, si cel mai important varf mi-a fost cotonogit (3 saptamani). In schimb am facut spectacol saptaman trecuta in Suedia (echipa de liga a patra), meci pierdut cu 5-3, dupa ce in minutul 70 eram condus cu 5-0. Nici nu mi-a venit sa cred, a fost ceva tipic SS.
July 23, 2003 at 10:53 am #55918Ultras
MemberIn Cupa:
Vulturul Sangeros – Deva Beavers
1 – 3
Sportul Studentesc – Metalul Roman
2 – 1
petrareanu – Dinamo c.f.
4 – 2
Stiinta Bucuresti – Blue Stiinta
7 – 2Amical:
CS Universitar – FC BISNIS
1 – 1Din pacate Vulturul Sangeros a fost eliminata din Cupa, avand probleme cu acomodarea la noul sistem de joc si nereusind sa rezolve inca problema cu linia de mijloc (wretched). In rest se prefigureaza o echipa competitiva.
Midfield: wretched
Right Side Defence: inadequate
Central Defence: solid
Left Side Defence: passable
Right Side Attack: solid
Central Attack: excellent
Left Side Attack: inadequateJuly 23, 2003 at 12:44 pm #55919Daphix_
MemberSi UTA si-a luat adio de la Cupa, fiind invinsa de Steaua cu 3-1 😥 Totusi, as fi castigat meciul daca nu ratau ai mei de asa multe ori… lipsa de experienta probabil…
Apoi Steaua, astia… stiau jocul:Right side defence: excellent
Central defence: formidable
Left side defence: excellentLa anul…
PS: La calificativele date, cred ca pe Vulturul Sangeros l-as putea invinge… pacat ca nu am jucat cu ei in Cupa…
Succes!
July 23, 2003 at 1:38 pm #55920George Apostol
MemberFelicitari baieiti pentru victoriile de astazi, si fruntea sus pentru cei care au pierdut astazi.
Ce adversari aveti mircuri, eu am o echipa deliga a III-a, sunt optimist in continuarea, cred ca trec si de astia. Bafta si minuni.August 27, 2003 at 8:25 pm #55921Daphix_
MemberPentru petrareanu: Am acceptat “challenge-ul” tau si sper sa am o replica buna miercurea viitoare! Eventual lasa un mesaj aici sa stiu cine de pe acest forum este managerul echipei petrareanu, la hattrick.
Astept si un retur la Arad oricum!
August 28, 2003 at 2:32 am #5592207Ex
KeymasterPai cred ca Adi aste managerul echipei Petrareanu.
August 28, 2003 at 2:05 pm #55923ultrasro
MemberEu vreau sa-mi aduc investitor la echipa, oscilez intre Gigi Netoiu si Roman Abramovici
August 28, 2003 at 5:36 pm #55924Daphix_
MemberPai Netoiu ii cam implicat la prea multe echipe… Dinamo, National, acum tu crezi ca mai face fata?
August 28, 2003 at 5:37 pm #55925adi
Membersper sa avem un super meci miercuri, chiar daca numai amical; eu voi juca numai cu rezerve, ca de obicei, chiar daca unele vor scoate cate 2.5 stele.
intre timp, sambata am cel mai greu meci din campionat si chiar va recomand sa-l vedeti, pentru ca anticipez ca jucatorii mei vor strange peste 30 stele, plus ca voi juca mos.August 28, 2003 at 8:17 pm #55926ultrasro
MemberSunt invidios, ai mei mai au pana sa te ajunga!
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.