Word Cup 2006 – Germania – Preliminarii

Home Forums Archive Arhiva Fotbal / Football Archive Word Cup 2006 – Germania – Preliminarii

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 286 total)
  • Author
    Ultras
    Member

Gol Oprita la centrarea lui Balan dupa ce a intors un slovac pe toate fetele!!!

Ultras
    Member

Superba pasa a lui Balan pentru Badoi…

ultrasro
    Member

Tibi Balan a reusit un final excelent de meci!
    Bucur a trecut la mustata de marcarea unui gol!

07Ex
    Keymaster

De cand nu am mai avut jucatori de la Sportul jucand intr-un meci oficial al nationalei?

cameliu
    Member

Prin 91 a fost Stanici, prin 92-93 Ceausila de citeva ori si-odata cred Necula…

dragos
    Member

este bine ca au jucat impreuna si s-au familiarizat cu lotul……vor veni mai des de-acum inainte.

dragos
    Member

VIVAT STUDENTIMEA !!!

07Ex
    Keymaster

@dragos wrote:

este bine ca au jucat impreuna si s-au familiarizat cu lotul……vor veni mai des de-acum inainte.

Asta daca nu vor pleca la alte echipe. :) Banuiesc ca odata plecati de la noi la Steaua sau Dinamo vor fi convocati din ce in ce mai des. Problema e acum cand joaca la noi si cand nimeni nu le da nici o sansa.

dragos
    Member

asa este: la alte echipe vor avea alte cote si publicitate etc.etc

cameliu
    Member

La Nationala e din nou Gigel!
    La tineret: Ciupe si Curelea!

Loturile pentru meciurile cu Olanda şi Macedonia

Lotul echipei de seniori
    Portari: Lobonţ, M. Popa
    Fundaşi: Contra, Ogăraru, Rădoi, Chivu, Iencsi, Ghionea, Raţ, P. Marin
    Mijlocaşi: Fl. Petre, Ghioane, Gâlcă, D. Munteanu, Pancu, Pleşan, Mitea
    Atacanţi: Ad. Ilie, Andrei Cristea, Gigel Bucur, V. Moldovan, Opriţa

Meciul cu Olanda se va disputa în data de 26 martie pe stadionul Giuleşti, iar partida cu Macedonia pe 30 martie, în deplasare, la Skopje .

Lotul echipei de tineret
    Portari: Huţan, Al. Marc
    Fundaşi: Ciupe, M. Constantin, L. Goian, Tamaş, Moţi, Neşu, Sepsi (Gaz Metan Mediaş)
    Mijlocaşi: N. Grigore, R. Mărginean, Prepeliţă, Nicoliţă, Adrian Cristea, Cociş
    Atacanţi: Surdu, Keşeru, Curelea, Burdujan, Zicu

Partida cu Olanda se va disputa pe 25 martie, la Urziceni, iar meciul cu Macedonia pe 30 martie, în deplasare, la Skopje .

Ultras
    Member

Piturca pare baiat destept. Sper ca va fi pana la capat si il si va folosi pe Gigel…

dragos
    Member

asteptam evolutiile studentilor….

cameliu
    Member

Gigel Bucur: “Mi-am dorit foarte mult să joc la echipa naţională. Este o onoare pentru mine că am ajuns aici la un meci aşa de important ca cel cu Olanda. Mergem la victorie. Jucăm acasă şi este normal să câştigăm, avem toate posibilităţile. Eu sunt mulţumit că am ajuns aici, dacă voi juca cu atât mai bine. Încerc să fac tot posibilul să ajut echipa naţională să câştige şi să se califice la CM 2006”.

07Ex
    Keymaster

Imi pare rau de Tibi ca s-a accidentat ca altfel banuiesc ca ar fi fost si el convocat la nationala.

dragos
    Member

emisiunea dedicata meciului cu olanda incepe SAMBATA pe TVR1 de la ora 19.30, iar meciul va incepe la ora 20.00…….
    pe TVR2 de la ora 18.00 (sau 18.30) incepe meciul CEHIA – FINLANDA……
    tot sambata noaptea pe TVR International de la ora 23.00 (sau 23.30) se retransmite meciul cu olanda….

ALA-BALA NATIONALA
    HAI SA STOARCEM PORTOCALA !!!!!

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 286 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.