Home › Forums › Archive › Arhiva Fotbal / Football Archive › Word Cup 2006 – Germania – Preliminarii
- This topic has 285 replies, 22 voices, and was last updated 16 years, 9 months ago by
dragos.
-
AuthorPosts
-
March 25, 2005 at 9:36 am #61244
dragos
Membertineretul joaca azi la urziceni de la ora 15.00 pe TVR2.
maine seara, pe TVR1 de la ora 19.30 incepe emisiunea dedicata meciului
cu olanda; iar pe TVR2 de la ora 18.00 Cehia – Finlanda……..
oricum, meciul nostru va fi transmis de 22 posturi TV din toata lumea…..HAI RRRROOOOOMMMMMMAAAAAANNNNNNIIIIIIIIIAAAAAAA !!!!!!!
STOARCETI BINEEEEE PORTOCALA !!!!!SA JUCATI BINNNNNEEEEEEE !!!!!
March 25, 2005 at 10:41 am #61245dragos
Membereu am incredere in piturca si in actualul lot de jucatori, basca ATMOSFERA
EXTRAORDINARA creata de toti jucatorii……DOAMNE AJUTA-I !!!!March 26, 2005 at 8:24 pm #61246cameliu
Member0-2!
Macar stim o chestie!
Nu ne mai consumam…March 28, 2005 at 9:39 am #61247dragos
Memberfacand haz de necaz, dom’ne, pot spune ca olandezii au avut noroc, ca nu le-am dat 3 goluri, CA SA-I BATEM……….ai nostri au jucat FENOMENAL,
I-A zapacit MINGEA, pe care o pasau portocalii………daca mai tinea meciul
inca o saptamana, tot nu reuseam sa dam vreunul……..iar meciul, dom’ne trebuia sa inceapa cu min. 2, nu cu min.1 !!!!!!
olandezii aveau de la vestiare 1-0……….
bucur a intrat in min.85 in locul lui adrian ilie………lasand gluma la o parte, iata concluzia: SUNTEM O ECHIPA MICA, fara valoare europeana si nu trebuie sa MAI AVEM PRETENTII; trebuie sa bagam capul in pamant, sa lasam fitele si sa jucam FOTBAL.
peste cativa ani, POATE VOM PUTEA EMITE PRETENTII, pana atunci MUUCCLLLEEEESSSSSSS chivu & co !!!!! SSSSSSSTTTT, jucati fotbal !!!
ma gandeam la curajul lui van basten de a lasa “acasa” “piese GRELE” precum: mackay, seedorf, kluivert, davids etc. si de a titulariza pusti de 19-20 ani care joaca la ajax (babel)………ceea ce denota ca, ORICAND MAI ARE O ECHIPA FOARTE BUNA pe tusa……este o MARE CLASA DIFERENTA INTRE NOI SI EI !!!!!March 28, 2005 at 4:22 pm #61248dragos
MemberLALELE, LALELE, FRUMOASELE MELE LALELE !!!!
am stors portocala, de ne-au dat 2 SAMBURI………
probabil, echipa nationala ar trebui sa faca un schimb cu olandezii: oferim toata productia noastra de lalele + branza, in schimbul predarii urmatoarei lectii de fotbal: marcarea golului din faza fixa (corner)…..
March 29, 2005 at 10:58 am #61249Tavi
Memberhttp://www.gazetasporturilor.ro/index.php?a=6379&shift=1
Prosportul il da pe Pancu langa Moldovan in atac. Daca cu Pancu e ok mie Moldo mi se pare cam obosit. In meciul cu Olanda l-am vazut gafaind din greu dupa numai 10 min de joc.
“Ca urmare a accidentării lui Adrian Ilie, se pare că Daniel Pancu va fi urcat în linia de atac alături de Viorel Moldovan, iar Mitea va fi folosit pe postul de mijlocaş stînga. Astăzi, de la ora 12:00 (ora României), tricolorii efectuează antrenamentul oficial înaintea partidei cu Macedonia de mîine seară (21:00).”
Poate da nea Pitzi un zar si ii iese ca ar trebui sa mai schimbe din clonconzaurii “Generatiei mare branza!”. A propos! Ca de mult vroiam sa va intreb? Cand mama dracului a ocupat Romania vreun loc fruntas la vreo competitie internationala oficiala? Da’ neoficiala? Atunci de unde atata AUR???
Daca vorbim de aur hai sa spunem Tiriac, Ilie, Patzaichin, Silivas, Ecaterina Szabo, Andreea Raducan, Catalina Ponor. La capitolul fotbal aurul il pun doar in dreptul Stelei 1986 si atat!
Ce-i drept puteam urca podiumul si in 1994 cu nationala daca nu era “depasitul de evenimente” de nea Puiu care n-a stiut sa aseze echipa in meciul cu Suedia. Aveam sanse sa jucam finala atunci ….
Concluzie:
Gigi, Gigi, Gigi da-le gooooool,
Da-le gool, da-le go-o-ol!March 29, 2005 at 1:28 pm #61250dragos
Memberin presa sunt numeroase articole impotriva nasului si a ligii (amatoriste)…
ca si pestele care se IMPUTE de la cap si in fotblat trebuie sa se schimbe
CAPII…….ne-am saturat de voi !!!!March 29, 2005 at 10:39 pm #61251Giani
MemberCred ca in dorinta de a scoate macar un egal, Piturca a riscat si a pierdut. Nu-i bai, nici macar nu putem spune ca aveas echipa, totusi a facut niste greseli: Moldovan (prea lent si neinspirat in fatza portii, a ramas mereu in offside si a ratat exasperant; asta l-a salvat pe asistentul Carrasco, fostul international spaniol, de un nemeritat “linsaj”), Pancu, care a dat un singur sut pe poarta si in rest a facut un mare nimic, mentinerea unui singur jucator pe banda stanga (Petre Marin), plus izolarea lui Adi Ilie, deseori nevoit sa se intoarca pentru a-si face o minge. Eori tactice care au contat enorm: Bucur langa Ilie ar fi reusit poate sa destabilizeze apararea olandeza, in conditiile in care craioveanul reusea deseori sa isi depaseasca adversarul direct si nu avea cui sa trimita o pasa decisiva.
Cred ca o formula cu Oprita in locul lui Moldovan si Bucur in locul lui Pancu ar fi avut rezultate mai bune, dar finalmente nu suntem noi cei mai in masura a-i da lectii selectionerului. M-a surprins evolutia lui Plesan, mult peste asteptari, sper sa nu isi revina pana in week-end
.
March 30, 2005 at 1:04 pm #61252dragos
Membermda, plesan a vrut multe, a reusit in parte ceva-ceva, insa s-a ales cu o accidentare……
apropo, de la ora 17.00 joaca tineretul: FORZA TINERETUL !!!
iar de la ora 21.00 joaca seniorii pe TVR1 !!!!pe ANTENA 1 de la ora 21.30 OLANDA-ARMENIA!!!! (culmea puterii – banc de radio erevan: sa bata armenia pe olanda)……..
March 30, 2005 at 3:40 pm #61253cameliu
MemberCurelea joaca de la pauza!
Insa se pare ca luam bataie…Din nefericire se pare ca Ciupe s-a rupt rau:
70′ Ciupe se loveste picior în picior cu un adversar si este scos pe targa de pe teren, urlînd. Este dus cu ambulanta la spital.March 30, 2005 at 3:59 pm #61254cameliu
MemberTineretul confirma ca meciul cu Olanda a fost un accident…
Suntem buni si la seniori si la tineret 😆 😳 😆March 30, 2005 at 5:02 pm #61255ultrasro
MemberAccidentarea grava a lui Ciupe a fost bomboana pe coliva meciului! Pretinsii macedoneni de neam slav 😯 au jucat extrem de dur tot meciul fapt dovedit si de rosul primit pentru lovirea cu pumnul a aceluiasi Ciupe! 😳
March 30, 2005 at 5:55 pm #61256Radu Dobrin
Membere fotbal, ovidiu…nu e balet…
pacat de raul… a avut ghinion cit carul…..macar a “cazut” pentru o cauza dreapta, daca este vre-o consolare….il asteptam in august la debutul diviziei AMarch 30, 2005 at 7:33 pm #61257Giani
MemberMin. 70, la 2-1 Gigel a fost trimis in teren. Asteptam golul.
Min. 80, Gigel patrunde pe stanga, centreza la Petre care rateaza din 6 metri.
83 Gigel obtine un corner. Nu a vrut sa riste o accidentare precum Ciupe.
March 31, 2005 at 8:06 am #61258dragos
MemberPacat de Ciupe !!!
de-abia prin octombrie, poate il vom (re)vedea……..maidanul pe care s-a jucat ieri si ghiolbanii aia de macedoneni au facut ca pe langa infrangere,
sa ne para rau si de jucatorul nostru……despre meciul seniorilor, ce sa spunem: macedonia – mitea = 1-2……
in prima repriza, macedonenii au avut 4 MARI ocazii, in timp ce noi n-am avut decat 1…..iar, in cea de-a doua am jucat un fotbal BALBAIT…..
ATATA PUTEM – ATATA ARATAM !!!! -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.