Home › Forums › Archive › Arhiva Fotbal / Football Archive › Word Cup 2006 – Germania – Preliminarii
- This topic has 285 replies, 22 voices, and was last updated 16 years, 9 months ago by
dragos.
-
AuthorPosts
-
March 31, 2005 at 9:03 am #61259
Radu Dobrin
Member“Bucur: A vrut sa faca multe, nu i-au iesit decat putine. A fost in atac totusi peste Moldovan sau Adrian Ilie in meciul cu Olanda. Ar putea fi lejer titular.”
onlinesport
March 31, 2005 at 9:15 am #61260Radu Dobrin
Membernu prea pricem tam-tamul in jurul declaratiei lui chivu…..are perfecta dreptate!…”generatia de aur” a stat cu curul in poarta…e vre-o noutate pentru cineva?..chivu nu a zis ca ca au fost buni/prosti/drogati/aurolaci…ci ca au stat cu curul in poarta…
ce ar mai fi trebuit sa zica in plus e ca 80% din victorii au fost obtinute tocmai cind au stat cu curul in poarta (contra echipelor care merita pomenite, bineinteles)
cum a fost in meciul cu columbia?…argentina?…
dar elvetia/suedia??? cind lui nea puiu i s-a urcat la cap ca e mare antrenor si a schimbat tactica
March 31, 2005 at 9:17 am #61261cameliu
MemberNAŢIONALA / ACCIDENTARE / 11:55
Ciupe va sta între 6 şi 9 luni pe tuşă
Fundaşul Raul Ciupe a suferit în timpul partidei dintre echipele de tineret ale Macedoniei şi României, scor 1-0, o dublă fractură de tibie şi peroneu. „Ciupe s-a accidentat grav, are dublă fractură, cu deplasare de tibie şi peroneu. După ce că am pierdut meciul, am pierdut şi un jucător valoros. El va fi operat”, a declarat antrenorul reprezentativei de tineret a României, Florin Marin. Medicul naţionalei României, Pompiliu Popescu, a afirmat că fundaşul dreapta al Sportului Studenţesc va fi indisponibil între şase şi nouă luni. La sosirea din Macedonia din această noapte, pe aeroportul Henri Coandă, Ciupe a fost transportat la maşină cu targa.March 31, 2005 at 3:04 pm #6126207Ex
KeymasterDupa rezultatele din meciurile cu Olanda si Macedonia ma indoiesc ca ne vom califica la mondiale. Sa vedem ce vom face in iunie cu Olanda. Daca nu vom scoate macar un punct nu vom avea nici o sansa sa ne calificam.
March 31, 2005 at 7:27 pm #61263Ultras
MemberApril 1, 2005 at 7:50 am #61264cameliu
MemberStă 6 luni
Costin ŞtucanÎn minutul 70 al meciului de tineret Macedonia – România (1-0), Raul Ciupe a urmărit o minge care părea pierdută, însă acelaşi lucru făcea şi macedoneanul Goran Popov. În plină viteză, cei doi jucători au încercat să şuteze în balon, însă s-au lovit violent picior în picior, sărind la o distanţă de 4 metri unul de celălalt. În momentul contactului, în tribune s-a auzit o troznitură groaznică, iar după cîteva secunde de şoc, Ciupe a început să urle de durere. Doctorul echipei de tineret Vasile Popescu l-a consultat urgent: “Piciorul drept îi flexa undeva mai sus de gleznă. Am strigat după o atelă ca să i-l fixez, însă medicii macedoneni de pe salvare nu mă înţelegeau. L-am suit pe targă şi l-am dus la salvare, ţinîndu-i cu mîinile piciorul imobil”. Pe parcursul celor 20 de metri pe drumul spre ambulanţă, Ciupe urla obsesiv “Doamne, ce-am făcut? Nu mă mai trage de picior, Dochi, că mor!”.
Transportat de urgenţă la un spital din Skopje, Ciupe a fost consultat, iar diagnosticul a fost devastator: dublă fractură de tibie şi peroneu. Piciorul i-a fost pus în ghips, i s-au administrat calmante, iar jucătorul a venit la stadionul “Gradski” pentru meciul mare, însă a stat în sala de protocol de sub tribuna oficială. “Noroc că fractura e curată. Era mai grav dacă era deschisă, dar şi aşa Raul trebuie să stea măcar 6 luni pe tuşă”, a spus doctorul Popescu.
Se operează în Belgia
Raul Ciupe urma să plece aseară sau cel tîrziu în această dimineaţă în Belgia. “O să mă operez la clinica unde au mai fost şi Bălan sau Bucur cînd au avut probleme. Cînd am ajuns în ţară am stat în cantonament cu băieţii de la Sportul, că nu am vrut să stau singur acasă. Toată lumea m-a încurajat”, a declarat fotbalistul. Costul operaţiei va fi suportat de către FRF. / Paul Muntenescu“Durerea mare de după meci a trecut acum. Moralul îl am ridicat. Acum nu are rost să stau şi să plîng. Vreau să fac recuperarea şi să revin cît mai repede. Lumea mi-a spus că după o astfel de accidentare eşti mai fotbalist”
Raul Ciupe“Este foarte grav. A pierdut mult acum cu această accidentare. Important este să se facă bine repede”
Dan Petrescu1 aprilie 2005
April 1, 2005 at 7:53 am #61265dragos
Memberai dreptate, Radule, in privinta jocului generatiei de aur, dar, cu stilul de joc al NOII GENERATII, nu mai participam la niciun turneu final……
eu, prefer sa jucam prost si sa iesim in strada ca altadata, sa ne calificam
noua generatie prefera sa vorbeasca decat sa joace…….alt stil, alte vremuri!!!!!!April 1, 2005 at 7:30 pm #61266cristiansportul
MemberMI-A PLACUT DE RAUL CA S-A LUAT DE ZIARISTI CA IL FILMEZA NUMAI CAND ARE UN MARE NECAZ, CAND ERA IN TEREN NU IL FILMAU ASA DE MULT. CAT DESPRE AI NOSTI E BINE CA INCA MAI AVEM SPERANTE DE DOI BANI. MI-A PLACUT DE GIGI CARE A DAT O PASA DE GOL PE CARE PETRE CEL VARZA A RATAT-O CU SENINATATE. SA SPERAM CA LA VARA VOM AVEA REZULTATE MAI BUNE. SI II DORESC INSANATOSIRE GRABNICA LUI RAUL.
April 4, 2005 at 10:39 am #61267dragos
Member@cristiansportul wrote:
MI-A PLACUT DE RAUL CA S-A LUAT DE ZIARISTI CA IL FILMEZA NUMAI CAND ARE UN MARE NECAZ, CAND ERA IN TEREN NU IL FILMAU ASA DE MULT. CAT DESPRE AI NOSTI E BINE CA INCA MAI AVEM SPERANTE DE DOI BANI. MI-A PLACUT DE GIGI CARE A DAT O PASA DE GOL PE CARE PETRE CEL VARZA A RATAT-O CU SENINATATE. SA SPERAM CA LA VARA VOM AVEA REZULTATE MAI BUNE. SI II DORESC INSANATOSIRE GRABNICA LUI RAUL.
cred, ca a avut aceasta iesire nervoasa, deoarece avea dureri foarte mari la picior si este neplacut sa te priveasca lumea “ca la urs”…….
SANATATE MAXIMA!!!!April 7, 2005 at 7:42 am #61268cameliu
MemberCiupe va sta cinci luni
După ce a suferit o fractură de tibie şi peroneu în partida dintre naţionalele de tineret ale României şi Macedoniei (0-1), fundaşul Sportului, Raul Ciupe (21 de ani), a fost operat în Belgia. “Marţi m-am întors şi acum mă odihnesc acasă, la Cluj. Doctorul de acolo mi-a zis că voi sta maximum cinci sau şase luni”, a declarat Ciupe (foto). y Paul MuntenescuApril 7, 2005 at 12:08 pm #61269dragos
Membernu e mult, dar nici putin…….apoi, va fi nevoie de recuperare.
April 12, 2005 at 3:04 pm #61270dragos
Memberla meciul cu olanda a fost transmisa o imagine cu o fana olandeza, care dormea in timpul meciului…..oare o fi fost din cauza monotoniei jocului sau a berii romanesti IEFTINE ?????
May 19, 2005 at 12:41 pm #61271cameliu
MemberLotul pentru meciul cu Republica Moldova
Bogdan Lobonţ (Ajax Amsterdam), Dănuţ Coman (Rapid) – portari, Cosmin Contra, Gigel Coman (ambii Poli Timişoara), Mirel Rădoi, Sorin Ghionea (ambii Steaua), Vasile Maftei (Rapid), Cosmin Paşcovici (Farul) – fundaşi, Răzvan Cociş (Sheriff Tiraspol), Florentin Dumitru, Dorinel Munteanu, Nicolae Dică (toţi Steaua), Mihăiţă Pleşan (U Craiova), Ovidiu Petre ( Poli Timişoara), Ştefan Grigorie (Dinamo) – mijlocaşi, Claudiu Niculescu (Dinamo), Daniel Niculae (Rapid) şi Ionuţ Mazilu (Sportul) – atacanţi. Partida între selecţionata divizionară a României şi reprezentativa similară a Republicii Moldova va avea loc pe 24 mai, la Bacău.
May 19, 2005 at 12:45 pm #61272Tavi
MemberEi dracie! Felicitari Ioane!
May 19, 2005 at 1:05 pm #61273dragos
MemberFelicitari Ioane !!!
dar cu Gigel ce ai Piti ??? aaa, stai ca m-am prins, el este deja printre cei care vor deveni “de baza” la lot si nu intra in calcule pentru amicale. -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.