Word Cup 2006 – Germania – Preliminarii

Home Forums Archive Arhiva Fotbal / Football Archive Word Cup 2006 – Germania – Preliminarii

Viewing 15 posts - 241 through 255 (of 286 total)
  • Author
    dragos
    Member

si mazilu s-ar putea sa ajunga la “vecinii” nostri de cartier…….

dragos
    Member

@Ultras wrote:

A mai jucat la un lot divizionar Sorin Raducanu intr-un turneu prin Thailanda parca…

parca,……..

Radu Dobrin
    Member

din ziarul, 14 august

Autor: (S.Z.)

Victor Piturca a anuntat lotul de 20 de jucatori pentru meciul pe care reprezentativa Romaniei il va disputa miercuri, de la ora 21.30, la Constanta, impotriva selectionatei Andorrei: Lobont (Ajax), Curca (Farul ) – portari, Stoican, Barcauan, Rat (Sahtior), Contra (Getafe), Tamas (Dinamo Bucuresti), Chivu (AS Roma), Pascovici (Farul) – fundasi, Cocis (Serif), Balan (Sportul), Fl. Petre (Dinamo), Tararache (FC Z?, Munteanu (CFR Cluj), Coman (Poli Timisoara), Dica (Steaua) – mijlocasi, Mutu (Juventus), Niculescu (Dinamo), Niculae (Rapid ), Bucur (Poli Timisoara) – atacanti. Daca va fi folosit, Dorinel Munteanu va acumula 125 de selectii la nationala, egalandu-l astfel pe Gheorghe Hagi.

razvanR
    Member

Mazilu a jucat alaturi de Bucur in ultimul meci al Nationalei, cel cu Armenia, la Constanta.

Cred ca pentru meciul cu Andora merita si el sa fie convocat, mai ales ca este mai in forma decat Bucur care a dat un singur gol, si ala din greseala, pe cand Mazilu a dat deja 2 si s-a pus si pe ratari (la meciul cu CFR am urlat 1 minut, dupa monumemtala ratare din final)

Oricum il avem pe Balan la nationala, Sportul redevine un furnizor constant de jucatori la lotul A.

dragos
    Member

@razvanR wrote:

Mazilu a jucat alaturi de Bucur in ultimul meci al Nationalei, cel cu Armenia, la Constanta.

Oricum il avem pe Balan la nationala, Sportul redevine un furnizor constant de jucatori la lotul A.

sa speram, ca vom avea mai multi la tineret……

dragos
    Member

CONSTANTA – 06.09.2005 ROMANIA – CEHIA, de la ora 20.30 pe TVR1

avem convocati 3 jucatori: mazilu, balan si bucur…….

dragos
    Member

in unele cotidiene, mazilu era dat titular…….

Ultras
    Member

Meciul il vad la Nicu… Cine doreste se poate considera invitat… 😈

Giani
    Member

Mazilu e titular. Si fundasii cehi nu se simt prea bine in vecinatatea lui. Daca mai da si gol, tacamul e complet: ar fi 2-0 (1-0, gol Mutu, 26).

razvanR
    Member

Dupa meciul cu Anglia de la Euro 2000, victoria de azi contra Cehiei este cel mai bun rezultat al echipei Romaniei in ultimii 5 ani!

Mazilu si-a adus contributia direct la aceast victorie, jucand 90 de minute, iar indirect Bucur (in ultimile minute) si Balan.

Poate ne calificam !

dragos
    Member

super meci !!!
    super daruire si dorinta de victorie !!!
    TOATA ECHIPA MERITA FELICITARI !!!!
    daca am fi abordat toate meciurile in acest fel, acum eram calificati…..ce cashketa, mea ????

cameliu
    Member

@razvanR wrote:

Dupa meciul cu Anglia de la Euro 2000, victoria de azi contra Cehiei este cel mai bun rezultat al echipei Romaniei in ultimii 5 ani!

Mazilu si-a adus contributia direct la aceast victorie, jucand 90 de minute, iar indirect Bucur (in ultimile minute) si Balan.

Poate ne calificam !

Meciul de la Charleroi l-am vazut pe viu, si-am avut sansa sa fiu si simbata trecuta la Constanta, si-am fost bineinteles la meci!
    Am avut noroc si-am vazut cele mai bune 2 meciuri oficiale ale nationalei din ultimii 5 ani…

dragos
    Member

Sambata pe TVR1 de la ora 17.00 !!!

avem in premiera 3 jucatori la lotul “mare”: Lazar, Balan, Mazilu…..
    FELICITARI !!!

Ultras
    Member

Cei trei muschetari, care erau patru…

dragos
    Member

@dragos wrote:

Sambata pe TVR1 !!!

avem in premiera 3 jucatori la lotul “mare”: Lazar, Balan, Mazilu…..
    FELICITARI !!!

daca va marca vreunul dintre ei, atunci va fi BEETTTOOONNNN !!!!

Viewing 15 posts - 241 through 255 (of 286 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.