Word Cup 2006 – Germania – Preliminarii

Home Forums Archive Arhiva Fotbal / Football Archive Word Cup 2006 – Germania – Preliminarii

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 286 total)
  • Author
    Tavi
    Member

E imbucurator ceea ce spui. Succes! Sa nu va “ciupiti” prea tare inainte de meci (ca berea ceheasca e tare buna) ca sa puteti sa strigati ca pentru 80. 😆

cameliu
    Member

2 suntem soferi.

Tavi
    Member

nu mergea mai repede cu tren microbus etc :?: ca dupa …. se poate 😉

dragos
    Member

MECIUL INCEPE LA ORA 17.30 in direct pe TVR1.

HAI ROMANIAAAAA !!!!!

SPORTUL FOREVER !!!!!

dragos
    Member

mutu a fost amendat de clubul sau cu suma de 173.000 euro pentru ca a venit la echipa nationala………..ce ti-e si cu englezii astia, dom’ne…….

07Ex
    Keymaster

@dragos wrote:

mutu a fost amendat de clubul sau cu suma de 173.000 euro pentru ca a venit la echipa nationala………..ce ti-e si cu englezii astia, dom’ne…….

Mi se pare corect sa fie amendat. In fond echipa de club este jobul lui iar la Nationala joaca extra. E ca si cum ar fi plecat de la servici ca sa joace fotbal altundeva. Si eu daca eram in locul managerului de la clubul londonez l-as fi amendat.

dragos
    Member

intr-un fel asa este, insa in niciun regulament UEFA nu se prevede vreo amenda pentru a te prezenta la lotul reprezentativ…….chiar Blatter a intervenit si a dezaprobat actiunea clubului.

este clar, mutu nu se afla in “gratiile” antrenorului; chiar este propus pt. transfer……..

dragos
    Member

HAI ROMANIIIIIAAAAAAAA !!!!!

zi-le tu, mutule de vreo 2 ori…….sa-i lasi MUTI !!!!

cameliu
    Member

Maine o sa fiu acolo… insa cred ca o s-o luam cam rau… bine-ar fi sa n-am dreptate!

La tineret vad ca am inceput “bine”… 3 din prietenii de aici, au plecat de azi sa vada si tineretul!

Radu Dobrin
    Member

mda…doar 4-0….. :?

cameliu
    Member

@Radu Dobrin wrote:

mda…doar 4-0….. :?

Radule, te rog, 4-1, nu jigni echipa de tineret! Te rog… Eu le-am spus celor 3 ca la tineret luam 5 iar la seniori 3!
    La tineret m-am inselat… 😳 😳 😳

O sa scriu maine dupa ce ma intorc. Sper sa nu strige iar toti: tzigoinii, tzigoinii, cum au facut la Slavia-Steaua acu 5 ani… (tot 4-1 😳 🙄 😳 )

Radu Dobrin
    Member

asa e….la 4-0 m-am orientat spre alte sporturi de pahar.. 😆

poate reusesti sa faci niste poze…macar cu asta sa ne alegem…ca, mai nou, televiziunea roamaneasca nu mai da nici macar reluari pe tvri…

bafta miine, si bea berea inainte de meci :)

Radu Dobrin
    Member

nu e nimeni la servici sa puna microfonul linga radio? :)

Radu Dobrin
    Member

a fost mai bine decit ma asteptam… :? ..

mersi ovidiu pentru broadcasting :)

cameliu
    Member

@Radu Dobrin wrote:

poate reusesti sa faci niste poze…macar cu asta sa ne alegem…ca, mai nou, televiziunea roamaneasca nu mai da nici macar reluari pe tvri…

Am poze, inclusiv cu mitica… O sa le pun cindva pe yahoo si va dau adresa. Pe luni…
    Asta e! Pierdut din nou!
    Se pare ca Macedonia-Olanda 2-2! Deci mai speram…
    Cum s-a vazut la TV?
    Galeria s-a auzit vreu pic? Mie mi s-a parut ca am cam dominat sonor. Dar fiind acolo pot fi subiectiv… Jocul l-ati vazut nu-l comentez…

In rest cei de la Dinamo “mori tzigane”, ailalti de la Rapid “m..e la catei”…, mai mult nu pot, oricum au fost huiduiti de restul!

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 286 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.