Word Cup 2006 – Germania – Preliminarii

Home Forums Archive Arhiva Fotbal / Football Archive Word Cup 2006 – Germania – Preliminarii

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 286 total)
  • Author
    dragos
    Member

in cazul unei victorii TRICOLORE, sunt curios sa vad daca, generalul, NE VA LASA????

dragos
    Member

Miercuri pe TVR1 de la ora 16.50.

tot Miercuri, dar pe TVR2 de la ora 19.30 : Macedonia – Cehia

dragos
    Member

la tineret am castigat cu 5-0 !!!!

macar pe jumatate sa castige si seniori…..

HAI TRICOLORII !!!
    HAI BALANE !!!!

Tavi
    Member

0-1 Marica

Radu Dobrin
    Member

mersi tavi!

din fericire, radioul binevoieste azi (cel putin pina acum, min 50) sa transmita fotbal minut cu minut….

Tavi
    Member

ok Radu … eu plec de la serviciu acum … posteaza tu restul. Merci 😉

ultrasro
    Member

Sunt mai buni jucatorii lui National si de asta e titular caricatura aia lenta de Moldovan in centrul apararii?

Niculae sau Bucur nu pot fi titulari in Nationala ca trebuie sa joace carnatul ala dopat de Neaga?

Marica e un dobitoc fara creier care ataca poarta adversa cu curul :))

cameliu
    Member

Ce mai conteaza!?
    Important e ca am mai pierdut o calificare!

mihada
    Member

Pe bune, vreau adresa de email a lui Iordanescu. Sa-l ia pustiul…. sa se duca… sa ma/ne lase in pace cu nenorocita lui metoda. M-AM SATURAT!!!

cameliu
    Member

Chiar crezi ca Iordanescu are e-mail???

Radu Dobrin
    Member

hahahahahaha…….

dragos
    Member

OLE, OLE PUIULE RAMAI IN PSDDDDD !!!!!

oameni buni, am PIERDUT CU 1-1; va vine sa credeti ????? nici mie – dar asta este.

toata lumea doreste ca, puiu sa-si dea demisia, insa eu nu sunt de acord;
    domn’e, daca a inceput o OPERA, SA O DUCA PANA LA CAPAT, nu????
    pai, ce armenii cand vor juca la bucuresti, nu vor avea nevoie de puncte??
    sau noi cand vom juca in macedonia si finlanda, gazdele nu vor avea nevoie de puncte???? VOR AVEA DOMN’E………..

TATA PUIU ESTE MILOSTIV SI DE-AIA VREAU SA-SI DESAVARSEASCA OPERA PANA LA CAPAT !!!
    vreau sa ne luptam “la baioneta” pentru locurile 3-4; doar, asa vom simti ce inseamna punctele adevarate…….

in emisiunea “Nasul” de pe B1TV, cornel dinu a facut o destainuire SOCANTA (confirmata si de MITICA DE LA LIGA): cu 48h inaintea meciului de la praga, noaptea, tricolorii erau incuiati in camere, iar moraru (antrenorul de portari) ii pazea toata noaptea facand de planton…….asa ceva n-am mai auzit!!!!
    CONCLUZIE: NU EXISTA DISCIPLINA, fratilor !!!!
    puiu a renuntat la “generatia de aur”, ptr.ca erau BATRANI si a dat curs
    TINERILOR, insa ei s-au si vazut STARURI si FUG din cantonament la FEMEI, SPRITURI, unii chiar trag pe NAS etc.etc.
    tot cornel dinu a confirmat faptul, ca unii tricolori consuma PUTERNICE cantitati de BERE in avion, dupa fiecare meci sustinut in deplasare…..

ASADAR, BERE, WHISKY SI FEMEI – DJ BOBO TOT CE VREI !!!!

Tavi
    Member

tata.puiu@cashcheta.bal

(“bal” vine de la balamuc)

Mihai,

Despre generalul de paie care poate, cu mari sanse, sa concureze o sperietoare de ciori, mi-am spus parerea in urma cu ceva timp. Din moment ce si-a dat demisia dupa 2-5 acasa cu Dk si a revenit naiv ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat … ca asa ia zis lui familia … asta e! Spune multe despre un om care detine gradul de general in armata unei tari si care tinde catre tinte politice inalte!

Este, din pacate, reprezentativ pentru un popor lipsit de putere si influenta! Nu reusim (noi ca natie) sa-i miscam in nici un fel, iar presa, in care ne mai puneam speranta din cand in cand, e a lor :(.

Demisia, “pe bune”, trebuia sa si-o dea dupa sfertul cu Suedia din SUA 94!

Mesajul meu este de fapt: Incearca sa te gandesti, in astfel de momente, doar la sanatatea ta! Pentru ca asta conteaza cu adevarat, iar daca te enervezi ti-o strici. Pana la urma asta e optiunea fiecaruia! Intrebarea e: Merita??

ion
    Member

Ne-am linistit…Atit si nimic mai mult!Cit timp javrele si diletanti vor conduce in tara si in acest caz particular(fotbalul) nu putem spera la nimic mai bun …Ce pretentie sa ai cind echipa nationala e facuta de Becali si masa aia stim noi cum ,Sandu e nauc si om de paie si casa in acelas timp iar antrenorul dupa ce ca ( , chipurile)face selectia la comanda mai e si incompetent si paranoic si incapabil sa faca un gest de onoare:demisia.
    In echipa nationala (de fapt becaliana) nu au loc Adi Ilie ,Mitea,Contra,G.BUCUR ,Mitu (din Grecia) si altii care macar erau acum in forma unii iar altii aveau experienta.Am jucat cu “mutii” nostri drogati cu nesimtire si puternici ca niste rime…Vai de capul lor!
    Vai de noi ca sintem reprezentati de asemenea galusti alterate…Generatia brilianta care vroia sa schimbe si sireturile albe de la pantofi lor de sport ca erau albe si ii deranja la alergat culoarea.Halal si ai sictir(cu scuze pt halal)!!!!
    Ne-am linistit si-atit…

Radu Dobrin
    Member

si eu sint de acord ca toata gasca sa ramina cel putin inca 5-6 ani. pina acum le-a fost bine pentru ca au fost bani. de acum incolo nu vor mai fi (din lipsa de rezultate). daca ii dam afara le facem un bine. de ce sa nu ii tinem sa vada cum e si la rau…..

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 286 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.