Home › Forums › Archive › Arhiva Fotbal / Football Archive › Word Cup 2006 – Germania – Preliminarii
- This topic has 285 replies, 22 voices, and was last updated 16 years, 9 months ago by
dragos.
-
AuthorPosts
-
November 19, 2004 at 3:42 pm #61199
cameliu
MemberAm vazut un rezumat video pe Prosport!
Jos palaria!
Insa asta e doar un mic pas!Atita timp cit jucatorii vin la natioanala in primul rind sa scape de neveste, si sa mearga la femei, baut etc. tot acolo suntem!
Oricum cred ca vom bate Andorra acasa!!!November 19, 2004 at 3:43 pm #61200Ultras
MemberEsti chiar asa de sigur…? 😈
November 19, 2004 at 3:45 pm #61201cameliu
Membercel putin sper 😆 😆 😆
November 22, 2004 at 11:11 am #61202dragos
Memberhagi, piturca, boloni, lucescu sunt cei 4 antrenori pe care frf ii propune pentru postul de antrenor principal, insa 3 dintre ei (hagi, boloni, lucescu) au contracte ce nu pot fi anulate, asa ca PITURCA VA FI UNICUL ANTRENOR DISPONIBIL……… ce strategie, domn’e, are frf-ul asta: trimit invitatii la 4 antrenori pentru a candida la acest post (in invitatii li se cere candidatilor sa prezinte programul de redresare a echipei nationale + programul pe 4 ani), dar frf-ul stie ca 3 dintre ei nu pot renunta la BABANELE CONTRACTE, asa ca, lui PITI i se va face dreptate: revine la echipa nationala, dupa ce a fost demis “PE LA SPATE” !!!
A BEAUTIFUL MIND ARE NASU’ !!!!!
de-aia i se spune NASU’, bai fratilor !!!!!November 25, 2004 at 11:20 am #61203dragos
Memberdin meniul echipei nationale va lipsi o lunga perioada de timp, orice preparat din PUI (ostropel de “puiu”, “puiu” la ceaun etc.etc.)……
ce cashketa mea????November 25, 2004 at 2:39 pm #61204cristiansportul
MemberAr fi fost acuzat ca el numeste la nationala numai pe cine vrea el si din aceasta cauza cred ca a folosit aceasta strategii de a numi pe cine vrea el dar fara a fi acuzat de acest lucru. Ma intreb ce se va intampla daca unul din ceii trei ii va strica planul si va accepta ofertele formale facute de el.
November 26, 2004 at 9:55 am #61205dragos
Membercristian BIVOLaru s-a intors increzator din italia (unde a vizionat meciul
ac milan-sahtior 4-0), spunand ca lucescu si-ar incheia cariera de antrenor acasa, unde ar putea prelua nationala, insa tre’ sa vorbeasca si cu ahmetov, patronul clubului……
ramane de vazut.oricum, vorba lu’ ‘nea puiu, citez: “cehia si olanda este favorite in continuare…….” si CE CASHKETA MEA SA FAC??????
November 29, 2004 at 10:30 am #61206dragos
Memberin aceasta saptamana, se va hotari cine va conduce nationala, spune mitica de la liga.
“in carti” au ramas boloni si piti……..ce cashketa mea !!!!
November 29, 2004 at 8:54 pm #61207Giani
Member@mihada wrote:
[…] Corect. Ai sesizat bine ca am scris la nervi mesajul respectiv. Acum 10-12 ani la un campionat european de handbal Romania facea egal cu Franta (22-22, parca) dupa ce condusese lejer. Mi-am promis atunci ca nu ma mai uit la handbal. Sa stiti ca n-am mai facut-o […]
Incorect: a fost acum 14 ani un meci de turneu final: Romania – Franta 24-27, in minutul 58’30” era 24-21 pentru noi. In 90 de secunde au urmat 6 interceptii ale “francezului” Jackson Richardson (jamaican naturalizat), 5 din fault, care s-au lasat cu gol pentru francezi; pot spune ca arbitrajul de atunci a fost mai penal decat ce s-a intamplat vineri in tziganie (daca poate exista arbitraj mai murdar decat cel de vineri
), urmat apoi un blat ordinar: Suedia – Romania 22-22, care trimetea echipa nordica pe locul 1 si Nationala noastra pe locul 2, iar francezii au plecat acasa… titlul a fost castigat atunci de Norvegia, dupa o finala “extraterestra” cu Rusia (care a eliminat totusi Suedia in sferturi). Si din acel turneu final, singurul si cel mai adevarat meci a fost finala, comparabil poate cu finala olimpica feminina (Danemarca – Coreea) de la Atena. Atunci s-a consemnat ultima medalie la un CM masculin de handbal pentru Romania, dupa ce timp de 20 de ani dominasem autoritar acest sport: un amarat de bronz.
November 30, 2004 at 11:52 am #6120807Ex
Keymaster@Giani wrote:
@mihada wrote:
[…] Corect. Ai sesizat bine ca am scris la nervi mesajul respectiv. Acum 10-12 ani la un campionat european de handbal Romania facea egal cu Franta (22-22, parca) dupa ce condusese lejer. Mi-am promis atunci ca nu ma mai uit la handbal. Sa stiti ca n-am mai facut-o […]
Incorect: a fost acum 14 ani un meci de turneu final: Romania – Franta 24-27, in minutul 58’30” era 24-21 pentru noi. In 90 de secunde au urmat 6 interceptii ale “francezului” Jackson Richardson (jamaican naturalizat), 5 din fault, care s-au lasat cu gol pentru francezi.
Giani, ce mai, esti un oracol de informatii.
Jos palaria!!!
November 30, 2004 at 12:19 pm #61209dragos
MemberASA ESTE, in general, meciurile pline de dramatism, ne raman in memorie TOATA VIATA!!!!
asa s-a intamplat si la copenhaga: danemarca-romania, nu?????
sau meciul cu brondby…………..sau meciul de handbal masculin:
hfc constanta – hc barcelona……..sau meciul de rugby in care am pierdut cu 60-0……etc.etc.November 30, 2004 at 2:27 pm #61210cameliu
Member@Giani wrote:
@mihada wrote:
Incorect: a fost acum 14 ani un meci de turneu final: Romania – Franta 24-27, in minutul 58’30” era 24-21 pentru noi. In 90 de secunde au urmat 6 interceptii ale “francezului” Jackson Richardson (jamaican naturalizat), 5 din fault, care s-au lasat cu gol pentru francezi; pot spune ca arbitrajul de atunci a fost mai penal decat ce s-a intamplat vineri in tziganie (daca poate exista arbitraj mai murdar decat cel de vineri
), urmat apoi un blat ordinar: Suedia – Romania 22-22, care trimetea echipa nordica pe locul 1 si Nationala noastra pe locul 2, iar francezii au plecat acasa… titlul a fost castigat atunci de Norvegia, dupa o finala “extraterestra” cu Rusia (care a eliminat totusi Suedia in sferturi). Si din acel turneu final, singurul si cel mai adevarat meci a fost finala, comparabil poate cu finala olimpica feminina (Danemarca – Coreea) de la Atena. Atunci s-a consemnat ultima medalie la un CM masculin de handbal pentru Romania, dupa ce timp de 20 de ani dominasem autoritar acest sport: un amarat de bronz.
Ca sa vorbim documentat e vorba de ROM : FRA 22:23 (10: 9)
pt campionatul mondial 1993 – Sweden (aur: Rusia in finala cu Franta)
(de Richardson ala imi amintesc bine… un Gulitt mai scund…)Medalia de bronz am luat-o in 1990 – Czechoslovakia
atunci am batut Franta si om fi blatuit cu Suedia: SWE : ROM 19:20 ( 9:12)
Suedia cistigind aurul.Pt conformitate http://www.ihf.info/CDA/previous_tournaments,3248,0,,en.html
PS Europene se organizeaza doar din 94 incoace, insa noi in ultimul timp nici n-avem treaba cu turneele finale!
Insa ca sa continuam devierea de la subiect, saptamina viitoare joaca fetele in Ungaria la turneul european!
November 30, 2004 at 8:35 pm #61211mihada
Membervoi sunteti nebuni…. tineti minte toate chestiile astea sau le luati din surse?
November 30, 2004 at 8:39 pm #61212mihada
Memberdar, daca as spune ca in 68 am jucat hochei cu cehoslovacia si a fost 6-6 ce ar urma??? poate ar trebui sa ne gindim la mesaj inainte de toate…
November 30, 2004 at 9:51 pm #61213cameliu
Member@mihada wrote:
dar, daca as spune ca in 68 am jucat hochei cu cehoslovacia si a fost 6-6 ce ar urma??? poate ar trebui sa ne gindim la mesaj inainte de toate…
E drept Mihai!
Chestia ca si pe mine m-a marcat meciul ala de handbal… am zis ca nu ma mai uit la handbal, dar totusi n-am rezistat.
Chestia e ca nu mai tineam minte exact cind a fost si am incercat sa ma documentez.
In rest scuze de devierea de la subiect, da nu io am inceput… 😆 😳 😆 -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.