Word Cup 2006 – Germania

Home Forums Archive Arhiva Fotbal / Football Archive Word Cup 2006 – Germania

Viewing 6 posts - 31 through 36 (of 36 total)
  • Author
    07Ex
    Keymaster

Si eu as fi dorit ca Olanda sa castige aceasta editie a CM, dar n-a fost sa fie. Cred insa ca echipa care ar fi meritat cel mai mult sa castige a fost Germania iar pe urma Argentina.

In ordine, echipele care m-au deceptionat cel mai mult au fost Cehia, Croatia, Anglia, Suedia, Serbia si bineanteles tarile africane, de la care ma asteptam la mai mult.

Am fost placut impresionat de T&T si de Australia, ambele echipe jucand cu multa daruire.

Nu in ultimul rand trebuie mentionata Elvetia, care a parasit competitia fara a primi gol. Imi pare rau de elvetieni ca nu au reusit sa-i bata pe ukrainieni.

Giani
    Member

@crys41 wrote:

Nu mi se par de esalonul 2 atat timp cat au fost semifinaliste la ultima editie a CE :roll:. Problema a fost data de disensiunile lor interne (olandezi) sau accidentari (cehi); poate se perpetueaza si in preliminarii si vom profita de asta :). Dar deja ne abatem de la subiect.

Mie mi s-a parut pana la urma meritata victoria Italiei in finala, Franta sta in cativa oameni (daca prind o zi buna bine, daca nu Dzeu cu mila), Italia a fost mai constanta.

Daca acel campionat european s-a putut numi o competitie de valoare, ai dreptate. Dar personal nu mi-a placut, a avut un nivel foarte slab. Revenind la subiect, Italia a fost mai periculoasa in prima repriza (a avut si bara), dar in repriza a doua isi cam “descarcase bateriile”. Au jucat acelasi stil pragmatic: aparare beton si cotraatacuri taioase. Pentru o finala de CM a fost chiar un meci spectaculos, in care italienii s-au dovedit mai stapani pe ei.

Giani
    Member

Daca intelegeti franceza, ascultati ceva dragut:

http://www.lexpress.fr/mag/sports/dossier/mondial-2006/dossier.asp?ida=442855

Savourez le chançon.

louveteau
    Member

Pas mal!!! Surtout qu’ils ont raté la coupe et c’est l’Italie qui l’a gagnée

dragos
    Member

initial am mers cu mana echipelor “mici”, dar care pot provoca surprize….apoi am tinut cu Anglia, iar dupa ce au fost scosi, am trecut pe Portugal.

07Ex
    Keymaster

@dragos wrote:

initial am mers cu mana echipelor “mici”, dar care pot provoca surprize….apoi am tinut cu Anglia, iar dupa ce au fost scosi, am trecut pe Portugal.

Ghinion mare Dragos. Toate echipele cu care ai tinut tu au fost eliminate. Eu unul am tinut cu Olanda in principal si nemtii in secundar. Finala nu m-a interesat dar as fi vrut s-o castige Franta.

Viewing 6 posts - 31 through 36 (of 36 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.