Word Cup 2010 – Africa de Sud – Preliminarii

Home Forums Archive Arhiva Fotbal / Football Archive Word Cup 2010 – Africa de Sud – Preliminarii

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 92 total)
  • Author
    cameliu
    Member

Asa rushine la nationala… de prin 90 n-am mai patit-o…

cameliu
    Member

Hai Barbutu! Hai Pulea! Hai Pulescu! Hai Nashicu!

Pe ei pe mama lor!

adso
    Member

e trist

adi
    Member

Timisoara ! Timisoara ! Timisoara !

Hai ca am jucat bine si am inceput cu reptul. Sa speram ca meciul cu Feroe ne va aduce cele 6 puncte din primele doua meciuri. 😆 😆 😆

dragos
    Member

la urmatorul meci al nationalei (de la C-ta) ar trebui sa nu se duca niciun spectator; sa-i lase pe sandu & Co, sa fie singurii spectatori….ne-am saturat de geluri, masini, inele, cercei, fitze, tatuaje – vrem sa vedem fotbal !!!
    RUSINEEEE, bahhhh, purtatorilor de tricouri !!!
    huuuooooo jegoshilor !!!
    la vase cu voi…….

PS: pai, acum austria, serbia si lituania sunt favorite !!!! 😆
    hai feroe 1!!!!

Zibling
    Member

Sa stii ca nu m-ar mira daca din aceasta grupa s-ar califica Austria si Lituania (sau Serbia), deoarece noi si Franta jucam un fotbal parca invechit, de pe vremea manualelor alb-negru pt antrenorii de fotbal. Iar marii antrenori Piturca si Domenech au reactia melcului cand e cazul sa schimbe ceva.

Eh, lasa ca asa suntem noi – Robin Hood, ajutam natiuni mici sa se afirme. Remember Irlanda de Nord, Armenia sau Slovenia.

07Ex
    Keymaster

In mod normal meciul cu Feroe nu avem cum sa-l pierdem. Eu cel putin asa sper.

Radu Dobrin
    Member

@07Ex wrote:

si eu cred ca vom avea un succes. Sa tinem cont ca acolo beneficiem si de eventuale avantaje, de ex, jucatori adversi care nu sint invoiti de la servici, sau trebuie sa isi ia copiii de la gradinita la ora de inceput a meciului. Basca de cei pe care nu ii lasa nevestele la meci…

cu multa “daruire”, vom invinge! Aaa..si ne mai trebuie “aia” care e la moda mai nou, din cite am observat,…cica “prospetimea” 😆 E drept ca cei de simbata au fost cam iesiti din termenul de valabilitate 😆

Tavi
    Member

@07Ex wrote:

Si eu sper sa nu pierdem dar mi se pare ca zilele astea putem usor sa pierdem si daca jucam cu Sportul Studentesc 😈

Tavi
    Member

I’auziti aici (pentru cine nu stia): Insulele Feroe s-ar traduce in limba feroeza “Insulele oilor”, si asta deoarece oieritul a fost inca de la inceput si este si in prezent principala sursa de venit a localnicilor, dincolo de pescuit, de la sine inteles intr-o zona inconjurata de ape.

Acolo e de jiji 😈

mai multe pe http://www.descopera.ro/travelling/3110444-insulele-feroe-perla-coroanei-daneze

cameliu
    Member

Tripleta de aur Pulea, Pulescu si Sandulescu au schimbat prefixul Romaniei. Mai nou e 0-3! La tineret cu Tara Galilor…

O noua calificare! Bravo!

Zibling
    Member

Da, super

😥

dragos
    Member

am citit un articol despre Insulele Fero(c)e, in care se spunea, ca acolo nu exista decat pietre si iarba; nu creste niciun copac…. 8) 8) 8) 8) 8)

PS: “juniorii” + “seniorii” = LOVE;
    sau “like father, like son”;
    “tinereii” sunt ca “seniorii”: GEMENII “0-3”. 😆 😆 😆 😆 😆 😆
    viitorul suna PROST si se vede DEZASTRUOS !!!! 😆 😆 😆 😆

Radu Dobrin
    Member

@cameliu wrote:

Tripleta de aur Pulea, Pulescu si Sandulescu au schimbat prefixul Romaniei. Mai nou e 0-3! La tineret cu Tara Galilor…

O noua calificare! Bravo!

Chiar si prune-ea era mai bronzat decit de obicei la scorul de 0-3 😆

La astia, macar nu e o surpriza. Meciul de la Cardiff trebuia sa se termine cu acelasi scor (daca nu mai rau..). Acolo s-au minunat si ai nostrii pe teren ca au reusit sa dea un gol. Ce e ciudat e ca toti “care cunoaste” se asteptau sa ii batem la Iasi. Pina si Sandoi, care e unul dintre putinii cu mintea la cap din cloaca aia…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 92 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.