Home › Forums › Archive › Arhiva Fotbal / Football Archive › Word Cup 2010 – Africa de Sud – Preliminarii
- This topic has 91 replies, 14 voices, and was last updated 13 years, 4 months ago by
sircos.
-
AuthorPosts
-
October 8, 2009 at 2:49 pm #57995
dragos
Member@07Ex wrote:
Astia sunt ex-studenti, Dragos. Daca ar fi fost studenti adevarati noi am fi fost acum in liga I.
mda, asa este…..insa imi place cu suna la prezent, nu la trecut !!!
October 11, 2009 at 3:04 pm #57996Ace of Spades
MemberCat de neputinciosi am putut fi in meciul de ieri cu Serbia,nici macar in era Piturca nu am vazut o asemenea delasare si indiferenta a jucatorilor.Pur si simplu si-au batut joc de noi suporterii,dar si de ei insisi.Au jucat sub orice critica.Mutu a frecat menta pe teren, inafara acelei faze individuale soldate cu un sut la poarta si lovitura libera din prima repriza nu am mai auzit de el.Insa la jucat cu gagicile in cluburi si sa stea pana la 03:00 noaptea sa se distreze e vioara intai 8-|.Uitati-va de la cine asteptam noi salvarea,ce gluma buna
)
Eu sunt de parere ca Razvan Luceuscu e depasit de post si desi toti incearca sa ii caute scuze,nu pot sa nu ii gasesc o vina destul de mare in acest esec usturator.Nu cred ca o sa-si indeplineasca obiectivul de a ne califica la europene,mai ales ca vom face probabil parte din urna 3,dar om trai si om vedea.Oricum,eu il consider pe Piturica un antrenor mai bun ca Lucescu,dar desigur,conflictele de interese nu tin de valori si adevaruri.
.
Dar pana la urma,asta ne este locul,altaturi de Luxemburg,Estonia,Insulele Feroe.Federatie e corupta,presa mediatizeaza numai scandalurile(si ii dau dreptate lui Borcea in interventia lui de ieri de la Sport.ro ca si ea e devina pentru declinul din fotbal),suporterii nu mai vin pe stadion,ca nah,suntem prea buni si echipa nu are nevoie de sustinere :ymapplause: :ymapplause: ,infrastructura e la pamant,asa ca de unde sa iasa jucatori valorosi(da,ne laudam ca avem copii talentati,dar nu e de ajuns sa fii mingicar si sa faci “braziliana”,trebuie sa ai si stiinta jocului,ceea ce noi nu avem).
Sunt cat se poate de revoltat de starea fotbalului romanesc la ora actuala si ma astept sa treaca cel putin inca vreo 2 campanii de calificare pentru a ne reveni.
October 11, 2009 at 6:09 pm #57997dragos
MemberUN FLEAC, NE-AU CIURUIT !!!
) X( X(
NE-AU FACUT PILAF SARBESC si am FOST DESCULTI in SERBIA !!!! :ymdevil:)
)
mi-a placut doar Varga !!!
Miercuri, sper, sa vad in teren studentii: Varga, Balan, Galamaz, Bucur, Lazar si Mazilu :ymapplause: :ymapplause:
suntem descultii europei alaturi de andora, luxemburg, lichtenstein, san marino, ins fero(c)e.. etc
NU AVEM DELOC VALOARE si ne meritam urna a-3-a !!!
MIERCURI va fi FINALA RUSINII – sper, sa NU ne bata si PESCARII, pentru a NU pune bomboana pe o campanie ratata inainte de a incepe !!!! :ymparty:)
)
)
)
October 12, 2009 at 8:27 am #57998cristiansportul
MemberVeni, la televizor vedi, despre vinci nu se punea problema.
Oricum era cam departe si calduroasă Africa de Sud si tov mutu si baba chivu ar fi facut cu siguranta insolatie.October 13, 2009 at 5:26 pm #57999adi
MemberBine ca nu am vazut meciul atunci, fiind plecat 10 zile in Germania.
Tristetea mi-a venit odata cu aflarea scorului si revenirea in tara. Am stat aseara 3 ore in blocajul rutier de la Sebes (7 km)…October 14, 2009 at 6:47 am #58000sircos
Membersa vedem ce face tiberiu balan diseara, cica ar fi titular cu feroezii
October 14, 2009 at 9:55 am #58001cameliu
MemberOle ole sa terminam peste Feroe…
sau ole ole hai cu prima victorie… (acasa… in ultimul meci…)E de-a dreptul jalnic! Mai jos chiar ca nu se poate, ba totusi eventual sub Feroe…
October 14, 2009 at 12:17 pm #58002sircos
MemberContră Bucur – Varga
“Tricolorii” nu s-au menajat deloc la şedinţa tehnică de aseară. Terenul ud a făcut ca jucătorii să nu dea înapoi de la intrările mai tari. După un tackling mai tare al lui Varga, Gigel Bucur s-a resimţit. Atacantul s-a dus ameninţător spre Varga, cerîndu-i explicaţii, însă mijlocaşul Urziceniului şi-a cerut scuze. “Eşti nebun, vrei să mă rupi?”, a strigat Bucur, însă totul s-a terminat cînd cei doi au dat mîna.
http://www.gsp.ro/international/cm-2010/cinci-supravietuitori-159312.htmlOctober 14, 2009 at 5:56 pm #58003Ace of Spades
MemberPoate totusi se incurca Lituania de Serbia,iar daca reusim sa castigam(nu bag mana in foc ca o sa si putem) avem posibilitatea sa ajungem pe un neverosimil loc 4.In al doilea rand,in cazul ultimei, chiar avem totusi sansa sa prindem un loc in urna a doua valorica la tragerile de la Euro,cel putin asa spun jurnalistii nostri;nu prea m-am documentat pe acest aspect.
Desi sunt suparat pe echipa noastra,nu pot sa nu zic din patriotism un “Hai Romania” cu speranta ca totusi vom sfarsi preliminarile cu o victorie.
October 14, 2009 at 7:42 pm #58004cameliu
Member@Ace of Spades wrote:
avem posibilitatea sa ajungem pe un neverosimil loc 4.In al doilea rand,in cazul ultimei, chiar avem totusi sansa sa prindem un loc in urna a doua valorica la tragerile de la Euro,cel putin asa spun jurnalistii nostri;nu prea m-am documentat pe acest aspect.
Probabil vom prinde urna a -2 a insa intrebarea de baza dupa urmatoarea tragere la sorti ramane: va fi Luxemburg in lipsa de forma, sa prindem locul 5? Daca nu si 6 e totusi ceva…
Important e ca participam!PS: Scriam asta uitandu-ma pe o fereastra de sopcast, in care Gradinescu ne lauda ca stam departe de poarta si ne aparam… si ne-a bagat-o un pescar in atze! Da si de ne bat pescarii suntem siguri de locul 5!
October 14, 2009 at 8:25 pm #58005MarcAntoniu
MemberGoluri pentru România marcate de :ymapplause: Bucur şi :ymapplause: Mazilu !
Varga şi Galamaz în teren !
3-1 cu Feroe nu-i mare lucru, dar se pare că rămânem în urna a 2-a.October 15, 2009 at 9:59 am #58006dragos
Membersi eu m-am bucurat pentru toti 4 :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
in lot au mai fost Balan si Lazar.si, vorba comentatorilor, Ferfelea si Curelea incepeti jocul de glezne !!!!
va veni si randul vostru.October 18, 2009 at 2:42 pm #58007Zibling
Member@dragos wrote:
si, vorba comentatorilor, Ferfelea si Curelea incepeti jocul de glezne !!!!
va veni si randul vostru.M-am mirat foarte tare cand i-am auzit pe comentatori spunand asta. Asa e – putine scoli autentice de fotbal au ramas printre cluburile romanesti – noi, craiovenii si pitestenii cam suntem de baza in ultimii ani pt fotbalul romanesc.
October 19, 2009 at 7:08 am #58008sircos
MemberOctober 19, 2009 at 10:48 pm #58009MarcAntoniu
Member@sircos wrote:
@Zibling wrote:
@dragos wrote:
si, vorba comentatorilor, Ferfelea si Curelea incepeti jocul de glezne !!!!
va veni si randul vostru.M-am mirat foarte tare cand i-am auzit pe comentatori spunand asta.
eu cred ca au spus asta mai mult ca mistocareala la adresa echipei nationale (a selectiei poate)
Indiferent care ar fi fost substratul
comentariului, dacă acum 3 ani lucrurile ar fi fost cât de cât corecte
în fotbalul românesc :ymblushing: , poate că naţionala ar fi fost croită ceva mai devreme după Gaşca Nebună
şi poate că, altfel ar fi fost scrisă istoria meciurilor Naţionalei !! :ymcowboy:
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.