Word Cup 2010 – Africa de Sud

Home Forums Archive Arhiva Fotbal / Football Archive Word Cup 2010 – Africa de Sud

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 52 total)
  • Author
    dragos
    Member

11 Iunie – 11 Iulie
    tic, tac, se apropie……..

sircos
    Member

pana ajunge la noi mai dureaza cel putin 4 ani :ymsmug:

eu sustin grecia !

dragos
    Member

eu: spania si anglia

Spania cu cele mai multe sanse dupa care vin Argentinienii si Englezii, oricum va fi interesant de urmarit, prima cupa mondiala Africana.

Zibling
    Member

Eu sustin Uruguayul.

Insa, vor fi interesant de urmarit urmatoarele echipe:
    – Spania – marea favorita, chiar si in opinia mea
    – Anglia – multi bani bagati in ei, si probabil sa vor fasai iar inainte de finala
    – Australia – o posibila surpriza a campionatului, cam cum au fost si acum 4 anisori
    – Coreea de Nord – nu m-ar mira niste victorii surpriza din partea lor.
    Ah, si hai si Serbia – sa vedem de ce au meritat sa ne faca pe noi in sange.

07Ex
    Keymaster

Eu sunt cam pierdut in ceea ce priveste campionatul asta mondial. Din moment ce aici nu se dau meciuri ale echipelor nationale, habar n-am care echipe sunt de urmarit si care nu. Bine, stiu ca Spania este favorita, deoarece au castigat acum 2 ani la europene. Ar mai fi Brazilia, Italia, Germania, care mai tot timpul ajung in finala sau macar in semifinale, dar sincer sa fiu, in afara de echipele astea, nu prea stiu nimic de celelalte echipe.

Eu de sustinut ii voi sustine pe olandezi, pe care ii am la suflet de cand i-am vazut in ’88 castigand CE impotriva URSS-ului. O sa-i sustin si pe nemti, ca altfel bunica-miu se va intoarce in mormant (deh, partea germana a familiei). Nevasta-mia, din moment ce e brazilianca, va sustine Brazilia, bineanteles. Eu i-am zis ca de sustinut Brazilia nu pot s-o sustin, atat timp cat nu ma leaga nimic de ea, iar nevasta-mia a fost de acord. Atat timp cat nu sustin Argentina, pot sustine oricare alta echipa.

dragos
    Member

sunt curios daca vor aparea echipe-surpriza ?? :-? :-?

07Ex
    Keymaster

Habar n-am daca vor aparea echipe surpriza. Pentru mine a fost o surpriza sa vad ca s-au calificat Honduras si Korea de Nord la turneul final. Daca de Korea nu prea stiu multe, de Honduras stiu, ca doar joaca aici in CONCACAF, si inca ma mir ca s-au calificat. Sunt atatea echipe mai bune decat ei in America de Nord si centrala incat nu pot sa cred ca tocmai ei s-au calificat. Ma rog, sa vedem ce vor face.

dragos
    Member

am vazut ca, meciurile vor avea loc la orele (locale): 13.30, 16.30 si 20.30….dar, oare nu este cald sa joci la ora 13.30 sau 16.30 ?? :-w :-w :-? :-?
    nu stiu care este diferenta de fus orar cu noi ??
    probabil, o ora maxim 2.

sircos
    Member

@dragos wrote:

probabil, o ora maxim 2.

in romania este aceeasi ora ca in africa de sud.

cameliu
    Member

@sircos wrote:

@dragos wrote:

probabil, o ora maxim 2.

in romania este aceeasi ora ca in africa de sud.

Cred ca totusi in Romania meciurile sunt o ora mai tarziu adica la 14.30, 17.30 si 21.30
    In Germania cel putin incep la orele enumerate de Dragos.

Zibling
    Member

@dragos wrote:

am vazut ca, meciurile vor avea loc la orele (locale): 13.30, 16.30 si 20.30….dar, oare nu este cald sa joci la ora 13.30 sau 16.30 ?? :-w :-w :-? :-?
    probabil, o ora maxim 2.

Sunteti toti destepti foc =)) =)) =))
    Pai, in emisfera de sud este exact anotimpul opus celui care este in acest moment in emisfera de nord, deci… de unde atata caldura?!?!

Si ca sa va faceti o idee – sezonul rece inseamna maxime de 15-20 grade in zona Africii de Sud, ba chiar mai reci in Durban si Cape Town, datorita maselor de aer rece oceanic.

http://weather.yahoo.com/south-africa/gauteng/johannesburg-1582504/;_ylt=As1.dUvUB0vBU8IFeOOwmWGLYDIB?unit=c

dragos
    Member

@Zibling wrote:

@dragos wrote:

probabil, o ora maxim 2.

Sunteti toti destepti foc =)) =)) =))
    Pai, in emisfera de sud este exact anotimpul opus celui care este in acest moment in emisfera de nord, deci… de unde atata caldura?!?!

Si ca sa va faceti o idee – sezonul rece inseamna maxime de 15-20 grade in zona Africii de Sud, ba chiar mai reci in Durban si Cape Town, datorita maselor de aer rece oceanic.

http://weather.yahoo.com/south-africa/gauteng/johannesburg-1582504/;_ylt=As1.dUvUB0vBU8IFeOOwmWGLYDIB?unit=c

bravos !! iata cine a studiat continentul Africa.
    PS: noi si africa de sud avem acelasi fus orar (GMT +2)
    asadar, pentru noi – partidele vor avea aceleasi ore de disputare.

dragos
    Member

sper ca, localnicii sa inceteze cu furturile, altminteri se va ajunge nasol-rau X( X( X( X( X( X(

laucantona
    Member

eu intodeauna sustin Anglia, evident in lipsa noastra, poate anul asta va fii al lor ca de la Italia ’90 si un pic Euro ’96 nu m-au convins deloc la un turneu final.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 52 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.