world cup

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
 • Author
  Posts
 • #50126
  Radu Dobrin
  Member

  Cazimir, te uiti la cupa mondiala?….cine crezi ca o ia anul asta…finlandezii au o echipa destul de tare din cite i-am vazut…dar acum ca toronto al vostru a terminat-o cu stanley cup…suedezii in re-cistiga pe Sundin

  #53806
  07Ex
  Keymaster

  Nu, nu ma uit deoarece aici nu dau meciurile din cupa mondiala. Ma uit pe internet la rezultate dar nu este la fel ca atunci cand se dau meciurile la TV.
  Aici lumea este in febra playoff-urilor din NHL si NBA, asa ca la TV arata doar meciurile astea. In plus a inceput si liga de baseball asa ca atunci cand nu este hochei sau baschet dau baseball.

  #53807
  Radu Dobrin
  Member

  cum ati reusit sa luati bataie de la danezi? :)….dupa ce i-ati spulberat pe suedezi?…mari ciudatenii in campinatul asta pina acum…(anul asta am aflat si eu ca danemarca are o echipa de hockey :) )

  #53808
  07Ex
  Keymaster

  Nici eu nu stiu cum de nu am reusit sa-i batem pe Danezi dar vad ca de bine de rau am batut Rusia, rivala nr.1.
  In privinta CM tre’ sa-ti spun ca nu prea il urmaresc cine stie ce. Prefer sa ma uit la NHL playoffs care mi se par mult mai palpitante.

  #53809
  Radu Dobrin
  Member

  pacat daca nu ai vazut meciul….canada a invins suedia cu 3-2 in prelungiri (dupa ce suedia conducea cu 2-0 in prima perioada)…

  #53810
  07Ex
  Keymaster

  Am vazut golurile de la meciul cu Suedia dar nu meciul in intregime. Am inteles insa ca MVP-ul turneului a fost suedezul Mats Sundin, care joaca in Canada la Maple Leafs.

  #53811
  Radu Dobrin
  Member

  cazimir…ce zici de campionatul mondial “reloaded” :) …tot nu il vezi?…(pot sa ti-l stream-uiesc eu de aici :) )

  suedia – canada (1-2) (3-1) ( – ) repriza a 3:a incepe :)

  Brodeur care avea o medie de un gol/meci, a scapat 4 in 2 reprize consecutive


  si a mai luat …5-4 final….dupa ce suedezii nu au nimerit pucul de la 5cm cu 20sec de final cu Brodeur pe banca

  #53812
  07Ex
  Keymaster

  Radu, din pacate nu am urmarit nici un meci de la campionatul mondial de hochei deoarece de mai bine de 2 luni sunt la Manila unde nu se da hochei pe nici un canal. Daca as fi fost acasa sunt sigur ca posturile canadiene ar fi dat meciurile de hochei la TV, dar aici sunt multumit macar ca pot prinde meciurile de fotbal la care ma uit in fiecare zi.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.