Home › Forums › Miscelaneous › Internet / Computer Games › www.facebook.com
- This topic has 24 replies, 11 voices, and was last updated 11 years, 6 months ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
March 25, 2010 at 9:36 am #82521
sircos
Membermai joc si eu galacticos ala
October 29, 2010 at 3:35 pm #82522Constantin Secareanu
Membereu sunt alaturat grupului si am trimis o cere de prietenie si domnului caz sobec
October 29, 2010 at 10:40 pm #82523Ace of Spades
MemberApropo de facebook si de comunitatea noastra de pe acesta,a aparut pe pagina de web a prosport-ului un articol destul de interesant cu privire la utilizarea acestui site de socializare in randul cluburilor din prima divizie.Stam binisor,zic eu,in acest clasament inedit :p
Dinamo, cea mai iubită echipă pe Facebook! Steaua e pe 2!** Vezi ce echipă are 0 fani!
October 30, 2010 at 8:51 am #82524Zibling
MemberCe stiri jenante au ziarele romanesti de sport 8-} Ma bucur ca nu am cont de Facebook ca sa intru in acest vartej informational. Pe zi ce trece, citesc din ce in ce mai rar articolele sportive din ziarele romanesti.
Lumea reala este dincolo de calculatorul personal.
October 31, 2010 at 3:04 pm #82525sircos
Member@Zibling wrote:
Lumea reala este dincolo de calculatorul personal.
`ai, mai !? cum ti-ai dat seama ?
)
October 31, 2010 at 5:13 pm #82526Zibling
MemberTaci, ca si tu ai cont pe toate prostiile.
De ce nu ai fost azi la Targu Mures?
October 31, 2010 at 5:51 pm #82527sircos
Member@Zibling wrote:
De ce nu ai fost azi la Targu Mures?
ca n-am gasit sponsor. dar sper sa fiu la brasov peste 2 saptamani, numai sa nu fie luni.
December 2, 2011 at 2:19 pm #8252807Ex
KeymasterAti vazut ca (virgula) clubul nostru are acum pagina si pe Facebook? Am vazut ca posteaza tot felul de lucruri, unele interesante, altele nu prea. Nu stiu cine de la club se ocupa de pagina de Facebook, dar mi se pare o idee interesanta.
December 2, 2011 at 4:13 pm #82506Ace of Spades
Member@07Ex wrote:
Ati vazut ca (virgula) clubul nostru are acum pagina si pe Facebook? Am vazut ca posteaza tot felul de lucruri, unele interesante, altele nu prea. Nu stiu cine de la club se ocupa de pagina de Facebook, dar mi se pare o idee interesanta.
Eu unul stiu de mult,chiar sunt un comentator fervent pe acolo
).Ca s-or posta lucruri interesante sau nu,eu unul ma bucur ca macar avem aceasta pagina de facebook unde putem afla chiar de la sursa anumite detalii cu privire la clubul nostru iubit.Aceasta pagina a fost facuta cu aproximativ un an in urma,insa de-abia acum s-au hotarat cei din conducere sa o faca mai activa.Eu am o banuiala ca ori D-l Cristian Gheorghe,ori D-soara Ana Nae(Directorul Comunicare) posteaza pe acolo in numele clubului,insa dupa felul in care comenteaza adminul pe acolo,mai mult cred ca primul
.
Pentru cine inca nu stie de aceasta pagina,o puteti accesa urmand acest link: http://www.facebook.com/SportulStudentesc.De asemenea, nu uitati sa dati un “like”,deoarece momentan,desi este pagina oficiala,nu are cele mai multe like-uri printre cele cu privire la Sportul Studentesc si astfel lumea o sa le acceseze pe cele neoficiale.
December 2, 2011 at 4:51 pm #8252907Ex
KeymasterEu am dat un “like” la pagina respectiva, dar nu stiu de ce, cand caut pagina pe Facebook apar mai intai cele neoficiale. Una din pagininle neoficiale a fost chiar creata de mine in urma cu vreo 2 ani si are mai multi membri decat cea oficiala. Chiar ma gandeam s-o sterg pe cea neoficiala dar nu stiu cum. :-s
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.