Home › Forums › Miscelaneous › Internet / Computer Games › www.fcpartizan.go.ro
- This topic has 11 replies, 6 voices, and was last updated 16 years, 11 months ago by
Anonymous.
-
AuthorPosts
-
March 19, 2006 at 10:12 pm #50495
FCPartizan
MemberVREI SA JOCI FOTBAL PE BUNE INTR-UN CADRU OFICIAL ?
Daca vrei sa joci fotbal la o echipa de amatori, sa te distrezi in weekend alaturi de prieteni, si sa faci si ceva miscare NU MAI CAUTA! FC Partizan Bucuresti este solutia pentru tine ! Vei participa intr-o competitie oficiala organizata de FRF, unde vei concura cu alte echipe de amatori, intr-o liga ce se disputa in sistemul tur-retur.Intra pe http://www.fcpartizan.go.ro si alatura-te echipei.
Te asteptam !Atentie ! Site-ul merge temporar doar cu Microsoft Internet Explorer.
March 19, 2006 at 11:18 pm #7393907Ex
Keymaster@FCPartizan wrote:
Atentie ! Site-ul merge temporar doar cu Microsoft Internet Explorer.
Pacat ca merge doar cu Internet Exporer. Unii din noi nu folosim IE 😉
March 20, 2006 at 5:50 am #73940FCPartizan
MemberAsta e si motivul din care am facut aceasta mentiune. Foarte putina lume foloseste IE, dar din moment ce destul de multa lume foloseste Windows are si IE pe acolo pe undeva, iar pentru un singur site cred eu ca se poate face o exceptie.
Ne cerem scuze, si va multumim pt intelegere.
March 20, 2006 at 3:56 pm #73941ultrasro
MemberMerge si cu alte browsere
Eu sunt tentat sa ma inscriu dar in afara portii sunt varza
March 20, 2006 at 4:00 pm #7394207Ex
Keymaster@ultrasro wrote:
Merge si cu alte browsere
Eu sunt tentat sa ma inscriu dar in afara portii sunt varza
Ovidiule, asta nu e hattrick! 😉
March 20, 2006 at 4:33 pm #73943FCPartizan
MemberUltrasro,
Orice post e bun! Citeste conditiile de pe site, si contacteaza-ma daca iti convin.
Orice post este la fel de bun. Deocamdata postul de portar este liber. Asa ca… noi te asteptam.
Daca mai ai prieteni care crezi ca ar fi interesati nu ezita sa ii anunti si pe ei.
Te astept fie pe site, fie pe adresa de mail fcpartizan@gmail.com , sau pe adresa mea de Yahoo Messenger : deadendstudioMult succes,
FC Partizan
March 21, 2006 at 5:48 pm #73944ultrasro
MemberHai ca eu vreau sa joc portar….
Cine se mai baga la aceasta activitate sportiva?
Asteptam ofertele…
March 21, 2006 at 5:52 pm #73945Radu Dobrin
Memberdaca esti in poarta cum esti in galerie, eu zic mai bine sa vorbesti cu multescu….sint sanse mari ca echipa adversa sa fuga de pe teren 😆
March 21, 2006 at 7:07 pm #7394607Ex
Keymaster@Radu Dobrin wrote:
daca esti in poarta cum esti in galerie, eu zic mai bine sa vorbesti cu multescu….sint sanse mari ca echipa adversa sa fuga de pe teren 😆
Hahaha!!! 😆 😆 😆
March 21, 2006 at 11:47 pm #73947Blue Eyes
Memberma ofer io portar…..iar daca nu va convine …..atacant…..
March 22, 2006 at 2:51 pm #73948FCPartizan
MemberBlue Eyes,
Ma bucur ca esti interesat. Te rog sa te uiti cat de cat pe informatiile generale de pe http://www.fcpartizan.go.ro , iar dupa aceea (sau chiar si inainte) te rog sa iei legatura cu noi fie pe Yahoo Messenger pe ID-ul :deadendstudio , fie pe mail la adresa fcpartizan@gmail.com .
Inscrierile sunt in continuare deschise !
Mult succes,
FC Partizan
P.S. Poza cu Rico e super misto! 😉
May 1, 2006 at 3:36 pm #73949Anonymous
Guestam si yo o intrebare care este varsta minima ? dac se poate
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.