Home › Forums › Miscelaneous › Internet / Computer Games › www.onlinesport.ro
- This topic has 64 replies, 9 voices, and was last updated 13 years, 3 months ago by
cameliu.
-
AuthorPosts
-
November 22, 2003 at 7:07 pm #60519
07Ex
Keymaster@George Apostol wrote:
Baieti eu zic ca nu are sens sa ne mai agitam cu forumul onlinesport, eu consider ca cel mai bine este sa ma retrag….. sunt chiar penibili, mai ales Vadim care refuza efectiv sa raspunda mesajului scris de mine, dac atitudinea lor este similara celor de la Prosport care scriu numai despre echipele cu galerii mari…. o sa se intample acelasi lucru…. galeriile mici se vor retrage si ii vor lasa linistiti sa isi continue forumul oltenesc, pentru ca asta este parerea mea…. si nu au facut asa doar cu noi…..
Si eu cam sunt de acord cu chestia asta. Chit sa acum sunt moderator la ei pe forum nu prea ma implic deaorece nu are rost. Doar pe forumul de hochei ce mai postez din cand in cand deoarece in general sunt doar romani din strainatate care posteaza acolo.
November 22, 2003 at 7:08 pm #6052007Ex
KeymasterEu in locul vostru nu m-as mai baga ca nu are rost.
November 22, 2003 at 8:04 pm #60521ultrasro
MemberVa consumati nervii cu capsomanii aia…. 😯
November 23, 2003 at 4:14 pm #60522George Apostol
MemberEu nu am de gand sa ma cert cu acei capsomani
care au impresia ca ei sunt buricul pamantului.
Vorba lui Silviu Brucan: “Multi dar prosti”
Parerea mea am scris-o si la diverse. Eu personal nu am sa le mai raspund pe alte topicuri…… decat daca vor avea curajul sa scrie ceva pe la Sportul
Mai Ovidu, cica esti rasist ca te-ai legat de jucatorii de culoare de la Craiova, cica ar trebui sa fi avertizat ca ai avut tupeul sa scri in timpul meciului Craova vs Bihor pe forumurile Craovei si Bihorului. Si eu ar trebui sa fiu avertizat ca am avut tupeul sa cer banarea lui Pacala, sti voi cine “poetul” cu paiul in gura
November 24, 2003 at 5:57 am #60523Ultras
MemberIn timpul meciului eu am scris!
November 24, 2003 at 3:49 pm #60524Cainele
Memberlasati taranii , n-are rost sa va mancati neuronii cu ei
November 29, 2003 at 3:28 pm #60525Giani
Member@Cainele wrote:
lasati taranii , n-are rost sa va mancati neuronii cu ei
da tata, da’ parca e misto sa-i intaratzi un pic, de exemplu sa vezi probe de folclor (se cheama asa pentru ca zboara din gura-n gura, mai ales la autor si sustinatorii acestuia) a la cacala.
December 5, 2003 at 11:12 am #60526Ultras
MemberO chestie faina nascocita de Vadim! Se numeste Arena unde se pot confrunta userii intre ei in dueluri 1 la 1 (nu este permisa interventia altor utilizatori). Pana acum au fost deschise 3 dueluri Sportul – Craiova dintr-un total de 4.
http://www.onlinesport.ro/Forum/forumdisplay.php?f=42December 5, 2003 at 4:52 pm #60527George Apostol
Member@Ultras wrote:
O chestie faina nascocita de Vadim! Se numeste Arena unde se pot confrunta userii intre ei in dueluri 1 la 1 (nu este permisa interventia altor utilizatori). Pana acum au fost deschise 3 dueluri Sportul – Craiova dintr-un total de 4.
http://www.onlinesport.ro/Forum/forumdisplay.php?f=42Concluzia:
Se dovedeste ca suntem mai multi de unul
o sa fie doliu pe olteni
December 8, 2003 at 4:50 pm #60528Ultras
MemberUltras este moderatorul subforumului FC Bihor! 😈 😳
December 8, 2003 at 6:45 pm #60529George Apostol
MemberDecember 8, 2003 at 7:38 pm #60530Ultras
MemberAcum o sa am ceva de lucru. Dar, o sa ma apuc pe finalul saptamanii.
December 21, 2003 at 8:24 pm #60531Giani
Member@Ultras wrote:
O chestie faina nascocita de Vadim! Se numeste Arena unde se pot confrunta userii intre ei in dueluri 1 la 1 (nu este permisa interventia altor utilizatori). Pana acum au fost deschise 3 dueluri Sportul – Craiova dintr-un total de 4.
http://www.onlinesport.ro/Forum/forumdisplay.php?f=42Jalea mare este ca am pierdut doua din trei. Alea la voturi, ca masina de vot a prazarilor lucra ca la pesedeu’, la ordin. Al treilea a fost castigat prin neprezentarea la meci a cacaliciului de McGill. Caz, e ceva de universitatea aia? macar sa stim si noi pe unde a ajuns rumegatoru’ de “ceapa laminata”.
January 16, 2004 at 10:43 am #60532Ultras
MemberSub-forum Sportul Studentesc. Primul al unei echipe din B. Moderator: Ultras.
January 16, 2004 at 12:11 pm #6053307Ex
KeymasterFelicitari Florine! Eu nu am mai intrat la ei pe site de mult timp, de pe vremea cand cu discutiile intre noi si cei de la Pandurii. Sincer sa fiu nu am timp pentru prostii din astea.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.