Yuksel Yesilova

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Yuksel Yesilova

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
 • Author
  Posts
 • #50440
  Zibling
  Member

  Va mai amintiti doctorul nostru turc, care ne-a fost chiar si antrenor la finalul sezonului 2006-2007 vreo 3-4 etape ???

  Iata-l: http://www.gsp.ro/stire/dorinel-intra-la-joc-97344.html

  #71233
  adso
  Member

  http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/musulmanul-interzis-113510.html

  GIGI BECALI NU VREA SĂ-L MAI VADĂ ÎN GHENCEA PE PREPARATORUL FIZIC YUKSEL YESILOVA
  Musulmanul interzis!

  Patronul Stelei a răbufnit împotriva principalului colaborator al lui Dorinel, considerînd că turcul aduce ghinion echipei din cauza religiei sale.

  Gigi Becali şochează din nou! Nu-l mai vrea la echipă pe preparatorul fizic Yuksel Yesilova, venit în Ghencea în acelaşi timp cu Dorinel Munteanu.

  Motivul pentru care turcul din staff-ul lui Dorinel nu mai este dorit? Becali îl consideră unul dintre cei care au cauzat seria lungă de meciuri fără victorie. De ce? “Ăsta e musulman şi cred că ghinionul din ultima vreme a fost şi din cauza lui. Nu vreau să-l mai văd aici! Nu se poate să ţinem un musulman la o echipă care are crucea pe autocar şi pe tricouri. Nu ştiu de ce am fost de acord să-l las pe Dorinel să-l aducă”, a răbufnit Becali într-un cerc de apropiaţi, iritarea sa ajugînd şi la urechile lui Munteanu.

  L-A SCOS ŞI DE PE BANCĂ
  Patronul Stelei l-a acceptat cu greu pe Yuksel încă de la început, atunci cînd Dorinel a insistat să lucreze cu fostul său colaborator de la U Cluj. Nu este primul incident care îl are în prim-plan pe preparatorul fizic turc. După meciul Lyon – Steaua 2-0, la care Pedrazzini a fost îndepărtat de pe banca de rezerve, iar Yuksel a stat alături de Munteanu, Becali a intervenit şi i-a impus lui Dorinel să-l ţină pe italian pe bancă, lucru care s-a întîmplat chiar la meciul următor, cel din Giuleşti.

  Cu Yuksel la echipă
  – 8 meciuri, o singură victorie, 4 egaluri şi 3 înfrîngeri
  – 12,5 la sută reprezintă victoriile din totalul meciurilor

  Fără Yuksel la echipă
  – 18 meciuri, 7 victorii victorii, 6 egaluri şi 5 înfrîngeri
  – 39 la sută reprezintă victoriile din totalul meciurilor

  A pus crucea pe autocar şi pe tricouri
  Pentru că este un tip extrem de credincios, Becali a încercat să impună şi la echipă acest lucru. Mai întîi a ordonat să fie desenată o cruce mare pe autocarul echipei, ceea ce s-a şi întîmplat, după care a pus acelaşi simbol şi pe tricouri. În interiorul acestora, în jurul gulerului, driblînd astfel hotărîrea FIFA şi UEFA, care interzic însemne religioase pe echipamentul de joc.

  ALTE DOUĂ CAUZE ALE ÎNDEPĂRTĂRII TURCULUI

  1. Încă o şicană anti-Dorinel!
  Îndepărtarea lui Yuksel se încadrează perfect şi în acţiunea pornită de Becali împotriva lui Dorinel imediat după 0-1 cu Fiorentina. Patronul Stelei l-a pus la zid pe antrenor în mai multe rînduri, urmărind ca prin aceste atacuri să-l determine să plece, aşa cum s-a întîmplat şi cu predecesorii săi, Hagi şi Lăcătuş.

  2. Nu renunţă la rude
  Dintre cei 3 asistenţi ai lui Dorinel Munteanu (Yuksel, Pedrazzini şi Teja), turcul a fost încă de la început cel mai expus unei eventuale despărţiri. De ce? Pentru că Teja e nepotul lui Gigi Becali, în timp ce Pedrazzini va deveni finul patronului după ce acesta îi va boteza copilul ce urmează să se nască în curînd. Vezi ce a declarat Becali despre Pedrazzini la prezentarea lui Dorinel Munteanu

  86,8 la sută dintre cetăţenii români sînt ortodocşi. Musulmani sînt doar 0,3 la sută (aproximativ 60.000)

  CREDINŢA MUSULMANILOR

  Nu-l privesc pe Iisus ca Fiu al lui Dumnezeu
  Cei care sînt adepţii religiei musulmane se roagă lui Allah. În arabă, Dumnezeu se numeşte Allah. În ciuda numelui diferit dat lui Dumnezeu, musulmanii consideră că Dumnezeul la care se închină este acelaşi cu Dumnezeul iudeo-creştin. Totuşi, musulmanii resping teologia creştină privind doctrina Treimii care îl priveşte pe Iisus ca pe Fiul lui Dumnezeu.

  #71234
  Zibling
  Member

  Gata, a rezolvat Jiji si problema asta… 😆

  #71235
  adso
  Member

  OFERTĂ
  Renegat de Gigi, primit de CFR!
  de Valentin Schiopu, Beniamin Osman

  Campioana i-a făcut o ofertă preparatorului fizic Yuksel Yesilova, ajuns în dizgraţia lui Gigi Becali, care l-a dat afară pentru că e musulman

  Gigi Becali l-a anunţat deja pe preparatorul fizic turc Yuksel Yesilova că a fost dat afară de la echipă şi că nu mai are ce căuta în Ghencea!

  Yuksel ar putea ajunge însă tocmai în curtea rivalei CFR. Campionii l-au concediat pe preparatorul fizic portughez, Ze Pedro, după meciul cu Chelsea şi i-au făcut o ofertă lui asistentului lui Dorinel, transferul urmînd să se perfecteze, cel mai probabil, în zilele următoare.

  Decizia lui Becali, de a-l îndepărta pe Yuksel, confirmă dezvăluirile făcute sîmbătă de Gazeta Sporturilor, conform cărora turcul e pe făraş pentru că este musulman. “Steaua e o echipă creştină şi a avut ghinion din cauza ăstuia! Nu vreau să-l mai văd pe aici! Nu se poate să ţinem un musulman la o echipă care are crucea pe autocar şi pe tricouri. Nu ştiu de ce am fost de acord să-l las pe Dorinel să-l aducă”, a răbufnit Becali.

  “Dacă Gigi Becali mă va concedia din cauza religiei mele, atunci cu siguranţă o să-l dau în judecată pentru discriminare”
  Yuksel Yesilova

  “Mă simt străin într-o ţară străină, însă nu aşa se întîmplă cu toţi străinii. De exemplu, pe Pedrazzini mereu îl caută de la Ambasada Italiei, să-l întrebe ce îi trebuie, de ce mai are nevoie. Pe mine nu mă întreabă nimeni nimic”
  Yuksel Yesilova

  http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/renegat-de-gigi-primit-de-cfr-113949.html

  #71236
  sircos
  Member

  @adso wrote:

  “…pe Pedrazzini mereu îl caută de la Ambasada Italiei, să-l întrebe ce îi trebuie, de ce mai are nevoie. Pe mine nu mă întreabă nimeni nimic”
  Yuksel Yesilova

  vara nu-i ca iarna, turcia nu-i ca italia :))

  #71237
  adso
  Member

  http://www.gsp.ro/stire/fata-urita-a-lui-yesilova-118043.html

  GSP DEZVĂLUIE CINE E CU ADEVĂRAT OMUL CARE ACUZĂ STEAUA DE DISCRIMINARE
  Faţa urîtă a lui Yesilova!
  de Dan Udrea, Eduard Zelgin
  15.01.2009

  Pe la toate echipele din România la care a activat, fostul preparator fizic al Stelei a fost acuzat de practici neortodoxe

  Becali vs Yesilova. Ultimul scandal în care e implicată Steaua îl are în prim-plan pe fostul ei preparator, cel care a spus că patronul din Ghencea l-a dat afară din cauza religiei sale. Astăzi, Gazeta, după ce a discutat cu mai mulţi foşti jucători şi colaboratori ai lui Yuksel de la echipele pe la care a activat în România, vă oferă portretul controversat al lui Yesilova.

  1. PERIOADA BRAŞOV: Ţeapă 10.000 de euro
  Sub Tîmpa a ajuns în vara lui 2004 şi a stat un sezon. Suficient pentru a obţine încrederea unuia dintre jucătorii de bază ai echipei, mijlocaşul Marian Manole, cu care a plecat apoi la o echipă în Germania. I-a solicitat acestuia un împrumut de 10.000 de euro, pe care l-a obţinut. “Îmi trebuie să plătesc clauza pentru transferul unui fotbalist. O să ţi-i dau în scurt timp înapoi”, i-a spus Yesilova.|

  Au trecut ani de zile de atunci şi Manole, plecat între timp în Statele Unite ale Americii, n-a mai văzut nici un ban. El sună aproape săptămînal în ţară, la rudele sale, care au rămas să recupereze datoria de la Yesilova, însă acesta fie nu le răspunde la telefon, fie le amînă mereu.:x

  “N-am acum bani, n-am de unde să-ţi dau datoria că nu mi-am primit banii din contract”
  Yesilova în desele discuţii cu Marian Manole din ultimii doi ani

  “Becali a fost foarte corect la bani cu asistentul meu. Yuksel şi-a primit banii pentru perioada cît a lucrat la Steaua, chiar la mine acasă a intrat în posesia lor”
  Dorinel Munteanu

  2. PERIOADA SPORTUL: Negoţ cu ghete
  Unul dintre jucătorii din Regie, care a lucrat cu Yuksel în urmă cu doi ani, a dezvăluit ieri pentru GSP că preparatorul îndeplinea şi alte atribuţii în afara funcţiei oficiale: “Găsea tot felul de firme şi site-uri din Germania, de unde ne făcea rost de ghete de joc. Preţurile erau bune pentru noi, ne convenea, dar mulţi îl bănuiau că îşi trăgea comisioane grase”.

  3. PERIOADA “U” CLUJ: Golea parfumurile jucătorilor
  La Cluj n-a stat foarte mult, doar 10 luni, timp în care a lucrat şi alături de Dorinel Munteanu. E descris de unul dintre fotbalişti ca fiind “măscăriciul echipei. Toţi rîdeau de el pentru că era foarte “. Dezvăluirile nu se opresc aici: “După ce terminam un antrenament sau un meci, căuta în geanta fiecărui jucător şi cerea sticla cu parfum, să se dea şi el un pic, dar cine nu era cu ochii pe el o păţea, fiindcă se parfuma cîte 3-4 minute în continuu. Pe banii noştri, evident”.:o

  “Mai lăsaţi-mă cu Yesilova, că nu e el omul model după care să ne luăm toţi! Mă interesează acest Yuksel cît mă interesează dacă îmi creşte numărul de la picior”
  Valeriu Argăseală, preşedinte Steaua

  4. PERIOADA STEAUA: A făcut pe impresarul!
  Ajuns în Ghencea în urmă cu aproape 3 luni, Yesilova a fost şi aici acuzat că folosea unele practici ieşite din comun pentru a face rost de bani. Adrian Ilie, fostul manager al roş-albaştrilor, a fost cel care a confirmat dezvăluirile Gazetei Sporturilor: “Yesilova, cît timp a fost la Steaua, făcea pe impresarul. Propunea diverşi jucători în Turcia, printre care şi pe Arthuro”. Yesilova ar fi anunţat cîteva echipe din Turcia că Arthuro îşi va rezilia contractul cu Steaua, ştiind că Becali l-a trecut pe linie moartă.

  “Nu trebuie să îl mai plîngeţi atîta pe acest Yuksel Yesilova, că îşi găseşte rapid de muncă la cît este de descurcăreţ e”
  Adrian Ilie, fost manager Steaua

  “Nici vorbă că eu aş fi împrumutat bani de la jucători! Nu-mi stă mie în caracter să fac aşa ceva”
  Yuksel Yesilova

  Îl şantajează pe Gigi?
  Portretul pe care i l-au făcut cei cu care a lucrat deschide o ipoteză nouă. Yesilova îl strînge acum cu uşa pe Becali, ameninţîndu-l că poate decide suspendarea Stelei dacă va depune mărturie împotriva clubului la FIFA, în speranţa că ar putea cădea la o “înţelegere financiară” cu acesta. “Să fie clar, eu nu vreau răul Stelei şi nici pe-al lui Gigi Becali! Practic, dacă Becali şi-ar cere scuze faţă de mine, nici nu m-aş mai prezenta la FIFA” a fost declaraţia oficială a lui Yuksel.

  Şase ani şi jumătate în România
  Yuksel Yesilova a venit pentru prima dată în România în urmă cu 6 ani şi jumătate. El a venit la Poli AEK Timişoara, la care antrenor principal era Barasab Panduru.

  Echipa Perioada
  Poli AEK Timişoara iulie – decembrie 2002
  FC Braşov iulie 2004 – iulie 2005
  Sportul iulie 2005 – iulie 2006 / ianuarie – iunie 2007
  U Cluj ianuarie – octombrie 2008
  Steaua octombrie – decembrie 2008

  Dorinel Munteanu: “Taci, Yuksel!”
  După ce Yuksel Yesilova a dezvăluit faptul că a aflat de la Dorinel Munteanu de intenţia de a fi concediat de Gigi Becali pe motiv că “e musulman şi aduce ghinion”, tehnicianul şi-a sunat imediat fostul colaborator. “Am vorbit cu Dorinel şi mi-a spus să nu mai fac nici un fel de declaraţie cu privire la acest caz de azi înainte!”, a explicat ieri Yesilova, în urma telefonului primit de la Munti. “Gata cu povestea asta! Să nu mai vorbeşti nimic în presă!”, i-a cerut “Neamţul” turcului.

  FIFA informează GSP: “Am fost sesizaţi în acest caz”
  Gazeta Sporturilor s-a adresat forului mondial pentru a afla care ar fi pedeapsa pe care Steaua o poate primi în urma acestui “caz Yesilova”. Răspunsul celor de la FIFA a fost unul surprinzător: “Putem să vă spunem că am primit o plîngere oficială în acest caz, nu ne-am autosesizat noi. Vom judeca ţinînd cont de Codul Etic, iar şedinţa va avea loc pe 20 februarie. Pînă cînd nu vom anunţa oficial decizia celor două părţi nu putem face alte comentarii”, a fost răspunsul Departamentului media. (Emanuel Roşu)

  “Ştie meserie ca preparator”
  În ciuda nenumăratelor poveşti pe seama lui Yesilova, preparatorul fizic a fost considerat pe la toate cluburile pe unde a activat în România ca fiind un profesionist desăvîrşit. “Din punct de vedere profesional nu ai ce să îi reproşezi. Este un preparator foarte bun! Mai făceam noi caterincă de el din cauza modului în care vorbea, pentru că nu le avea cu limba română, dar atît!”, a povestit unul dintre foştii săi jucători de la U Cluj.

  “Principal” la Kocaelispor?
  Aflat încă în vacanţă după despărţirea de echipa din Ghencea, Yuksel se află în aceste zile în tratative pentru a prelua funcţia de antrenor principal al ultimei clasate din Turcia, Kocaelispor. Vestea este cu atît mai suprinzătoare cu cît Yesilova a activat pînă acum numai ca preparator fizic, noua postură fiind una inedită pentru fostul secund al lui Munteanu de la “U” Cluj şi Steaua.

  #71238
  dragos
  Member

  deh, turc smecher…..

  #71239
  Giani
  Member

  Articolul din gesepe este comandat. fecali chiar a fost generos ca sa apara in ziar acele aberatii. Deh… prietenia cu Dan Voiculescu costa, monser.

  #71240
  dragos
  Member

  turcul a ajuns la Ceahlaul Piatra Nt alaturi de Gigi Multescu.

  #71241
  sircos
  Member

  inseamna ca nu e chiar de lepadat :)

  #71242
  dragos
  Member

  Fostul preparator al Stelei Yuksel Yesilova, înjunghiat la un meci din Turcia

  Yuksel Yesilova, fost preparator fizic în Ghencea pe vremea lui Dorinel Munteanu, a trăit clipe de groază la meciul echipei sale, Samsunspor, contra lui Mersin. În minutul 35, fratele lui Yuksel a pătruns pe teren şi l-a înjunghiat pe acesta cu cinci lovituri de cuţit.

  Meciul a fost întrerupt, iar Yuksel a fost dus la spital, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale. El se află acum în afara oricărui pericol, iar fratele său a fost arestat.

  http://www.gsp.ro/international/campionate/fostul-preparator-al-stelei-yuksel-yesilova-injunghiat-la-un-meci-din-turcia-206709.html

  #71243
  Zibling
  Member

  Dragoste de frate, made in Turkiye. 😮

  De fapt, nu ma mai mira nimic. Abia am revenit azi dupa o calatorie de 12 zile in Turcia si am vazut multa incrancenare in ochii barbatilor din aceasta tara.

  #71244
  dragos
  Member

  @Zibling wrote:

  Dragoste de frate, made in Turkiye. 😮

  De fapt, nu ma mai mira nimic. Abia am revenit azi dupa o calatorie de 12 zile in Turcia si am vazut multa incrancenare in ochii barbatilor din aceasta tara.

  eu am vazut pe-acolo si femei “rele” :D :D

  #71245
  Zibling
  Member

  @dragos wrote:

  @Zibling wrote:

  Dragoste de frate, made in Turkiye. 😮

  De fapt, nu ma mai mira nimic. Abia am revenit azi dupa o calatorie de 12 zile in Turcia si am vazut multa incrancenare in ochii barbatilor din aceasta tara.

  eu am vazut pe-acolo si femei “rele” :D :D

  Detaliaza, te rog!

  #71246
  dragos
  Member

  @Zibling wrote:

  @dragos wrote:

  @Zibling wrote:

  Dragoste de frate, made in Turkiye. 😮

  De fapt, nu ma mai mira nimic. Abia am revenit azi dupa o calatorie de 12 zile in Turcia si am vazut multa incrancenare in ochii barbatilor din aceasta tara.

  eu am vazut pe-acolo si femei “rele” :D :D

  Detaliaza, te rog!

  ehh, se luasera la cafteala pe o terasa :D

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.