Albert

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • Albert
  Member

  Este pacat ca Sportul a pierdut la Braila, dar sunt convins ca poate sa revina si sa promoveze in esalonul superior.

  Cred ca echipa a facut cam tot ceea ce a putut anul trecut, dar si la inceputul acestui sezon – considerand socul unei retrogadarii mizerabile -, dar cred ca acum are nevoie cel mai mult de sustinerea suporterilor sai!

  Ceea ce sper cel mai mult este ca jucatorii Sportului sa nu se accidenteze (vezi declaratiile lui Copos), iar promovarea sa se faca cu cat mai putine surprize neplacute, fiindca am certitudinea ca Sportul poate promova anul acesta!

  Abia astept meciul de sambata cu FC Brasov! Pronosticul meu: 3-0

  in reply to: 19.08.2006 Sportul Studentesc – Chimia Brazi 4-1(3-0) #76042
  Albert
  Member

  Am gasit pe forum data si ora la care incepe meciul si m-am mobilizat sa ajung la stadion in timp util. Apropo, multumiri celor care se ocupa cu actualizarea website-ului!

  In ceea ce priveste meciul, s-a vazut clar, chiar si de un afon total in ale fotbalului, ca mine, ca oaspetii (Chimia Brazi) au fost mult sub Sportul la toate capitolele: tehnic, fizic etc.

  Oricum, show-ul a fost super si abia astept sa vad urmatorul meci!

  in reply to: Discutii referitoare la sezonul 2006-2007 #75446
  Albert
  Member

  Va multumesc pentru primirea in echipa suporterilor Sportului Studentesc!

  Acum, ca sa trec la fapte, de unde si intre ce ore imi pot procura un abonament la meciurile Sportului? Exista deja un program competitional pe care l-am putea afisa pe acest forum sau pe website?

  Ideea cu tricourile este buna si o sustin. Oricum, cred ca am putea initia o campanie de comunicare mai complexa care sa includa diverse actiuni care sa urmareasca scopuri precise. Exista in cadrul conducerii Sportului Studentesc o persoana sau un grup care se ocupa in special de promovarea acestui club (ex. marketing, PR etc.). Cum putem comunica cu aceaste persoane? Cred ca un efort concertat este mai eficient decat unul izolat.

  in reply to: Discutii referitoare la sezonul 2006-2007 #75438
  Albert
  Member

  Salut suporterilor Sportului Studentesc,

  Daca acum cativa ani inca credeam ca mai tin cu Steaua (datorita faptului ca locuiesc intr-un cartier din vecinatatea stadionului si fiindca a fost o echipa care a reusit ceva inainte de ’89) acum aceasta echipa imi este foarte antipatica, in special datorita patronului sau, a conducerii sale si a galeriei a caror apucaturi cred ca ar soca si un puscarias.

  Aceasta echipa nu ma mai reprezinta si cred ca sunt multi ca mine, dar care nu au puterea sa recunoasca si se considera stelisti in virtutea intertiei.

  Sportul este o echipa care joca frumos si pe care o consider o echipa demna de sustinut, iar daca joaca in divizia A sau B, tot o echipa mare este!

  Ce voi face eu ca suporter?
  1. Imi cumpar abonament la toate meciurile Sportului si voi asista la acestea pentru a sustine in primul rand jucatorii!
  2. Voi promova interesele si imaginea clubului (in grupul de prieteni si in mediul online)
  3. Sustine conducerea clubului, in masura in care ma pot implica la acest nivel
  4. Si nu in ultimul rand, am sa ma bucur de fiecare victorie!

  Si cum fiecare sut in fund este considerat un pas inainte, sa speram ca vom avea toti numai de castigat din aceasta experienta!

  “In the end we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends.” Dr. Martin Luther King

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)