assur

Forum Replies Created

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: 25.04.2007 Sportul Studentesc – Delta Tulcea 1-1(1-0) #78509
  assur
  Member

  Varga avea tot felul de aere in cap la inceputul sezonului: “Defilam!”, “Promovam linistiti!”, “N-avem adversari!” puteai citi peste tot in presa. Nici o etapa fara Varga, asa era atunci. Acum a devenit unul dintre cei mai nervosi si mai putin concentrati pe joc jucatori ai echipei. Am ratat o sansa mare de a ne apropia de primele locuri si incep sa cred ca nu avem sanse, dar nici argumente pentru a promova.

  in reply to: Campania "Iubeste Sportul!" #78110
  assur
  Member

  Daca oficialii clubului au lansat o campanie de rebranduire (ceea ce presupune si o reimprospatare) a imaginii SS, ar trebui sa se ocupe mai grijuliu de site-ul oficial, sa-l actualizeze mai des. La doua zile dupa meciul cu Gloria, una dintre cele doua stiri de pe site ma (si ne) anunta ca “FC Brasov a cistigat un punct”. Tin sa-l informez pe cel responsabil cu site-ul oficial ca, intre timp, Sportul a pierdut cel putin un punct simbata, contra buzoienilor.

  in reply to: 31.03.2007 Sportul Studentesc – Gloria Buzau 2-3(1-0) #78194
  assur
  Member

  M-am imbolnavit de nervi la meci! Am jucat slab si ne-am facut-o cu mina noastra. Nu inteleg de ce ne-am retras dupa 1-0. Sa nu-mi spuna nimeni ca presiunea Gloriei ne-a obligat! Daca am ajuns sa fim dominati acasa e nasol si nu reprezinta un argument pentru promovare. Daca Gigi Multescu a impus aceasta tactica (vezi, Doamne, ne retragem putin si ii prindem pe contraatac), a gresit grav. Nu m-a multumit nimeni de la noi, in schimb am citiva evidentiati negativ:
  IRIMIA – am inteles de ce nu s-a impus la Kiev. A respins ca disperatul, fara sa se uite unde. Sper, totusi, ca-si va reveni.
  VARGA – Prea fitzos si nervos. La 1-0 pt noi ii ardea de glume, s-a facut ca trage spre banca oaspetilor, pentru ca apoi sa-si ia la tinta propria banca. A stat prea mult lipit de tusha. Cind a intrat in centru a creat citeva actiuni periculoase.
  TIBI BALAN – apatic, neimplicat total, citeodata de-a dreptul egoist.

  PS 1 – Am stat la oficiala si nervii mei au avut serios de suferit din cauza numarului mare de suporteri ai moldovenilor! E incredibil, sintem chiar peste tot in deplasare???
  PS 2 – Din fericire, mai sint 12 etape de jucat si lupta la virf e strinsa. Sanse exista inca, dar trebuie sa ne trezim si sa fim mai hotariti.

  in reply to: Campania "Iubeste Sportul!" #78104
  assur
  Member

  @ultrasro
  Clubul poate avea multe obiective, dar eu vorbeam despre tintele campaniei “Iubeste Sportul!”. Normal ca echipa poate cistiga pina in 2016 un titlu sau o cupa, dar pentru asta e nevoie de mult mai mult decit dorinta (apropo, ceva nu poate fi “destul de tangibil”; pur si simplu este sau nu este). Conditii: pastrarea jucatorilor de valoare; motivarea lor; neimplicarea in jocurile de culise (vinzarea meciurilor). Sint citeva, cele esentiale in opinia mea. Eventualul meu scepticism este alimentat de faptul ca SS n-a fost in stare sa cistige un trofeu intern vreme de 91 de ani, indiferent de epoca si de tendintele din lumea fotbalului autohton. Ba n-am fost lasati, ba ni s-au luat jucatorii, ba n-am avut bani, ba am trintit meciuri. Concluzie: cu toate astea, sper sa ai dreptate si sa cistigam si noi ceva, cel mai tirziu in 2016.


  @ashone

  Cred ca esti mult prea critic, chiar daca argumentele invocate de tine sint valabile. N-am sustinut ca initiativa este perfecta, dar multi dintre noi au cazut de acord ca reprezinta un (bun) inceput. Personal, sint curios sa-ti citesc sugestiile, propunerile pentru o (veritabila) branduire. Te bagi?

  in reply to: Campania "Iubeste Sportul!" #78101
  assur
  Member

  @black&white1916: mortala chestia cu frica. Am incercat sa fac o recomandare, n-am impus nimic.

  @giani
  : evident ca Siman are legatura cu aceasta campanie, prin faptul ca este patronul clubului si, deci, imaginea sa va fi afectata (in bine sau in rau) de succesul initiativei. Numai ca, din cite stiu, n-a bagat bani in acest proiect.

  Acum, ca sa revenim la subiect, haideti sa ne dam cu parerea despre cele trei coordonate care definesc campania de rebranduire a clubului, asa cum sint ele prezentate in Manualul de identitate.

  VIZIUNE: crearea celui mai puternic centru de crestere a a tinerelor talente din lume
  MISIUNE: cresterea de tineri fotbalisti pentru inalta performanta sportiva
  VALORI: magie, sete de fotbal, seriozitate

  Ce spuneti? Personal, proiectul mi se pare extrem de ambitios, continind chiar si o mica doza de “SF”, sa zicem. Asta din cauza “Viziunii”, care-si propune sa transforme clubul in number 1 la nivel mondial in ceea ce priveste capacitatea de crestere a jucatorilor. Cu cine ne batem: Ajax, Arsenal, West Ham United etc, adica cu grupari cu baze materiale si financiare infinit mai bune. Cred ca acest proiect ar fi trebuit sa contina si un dead-line, ceva de genul “Uitati, oameni buni, vrem sa indeplinim aceste obiective in x ani”. In lipsa acestuia, cei responsabili cu ducerea planului la bun sfirsit vor putea spune si peste doua decenii ca “lucrurile sin in grafic”, indiferent de care ar fi stadiul real al proiectului. In ceea ce priveste misiunea, sint curios sa va ce s-ar intimpla in situatia in care clubul ar fi preluat de un investitor gen Marian Iancu sau Gigi Becali, care vor imediat performanta. Ce se va alege de “Misiune”? Un investitor puternic financiar va avea rabdare sa creasca tinerii fotbalisti sau va prefera sa transfere jucatori deja consacrati? Despre “Valori” n-am nimic de zis: sint normale, dorite de orice suporter. Deocamdata atit.

  in reply to: Campania "Iubeste Sportul!" #78096
  assur
  Member

  Observ ca subiectul propus initial este trecut in plan secund de discutiile despre Vasile Siman. Aici ar fi trebuit sa ne dam cu parerea, in principal, despre campania “Iubeste Sportul!”. Cred ca sint o multime de topic-uri in acest forum dedicate patronului echipei. O putem face si aici, dar ar fi de preferat ca invocarea lui Vasile Siman sa aiba o legatura evidenta cu subiectul propus.

  in reply to: Campania "Iubeste Sportul!" #78093
  assur
  Member

  @ franz-kafka

  Nu sint Vasile Siman. :D Pe bune! Dar apreciez faptul ca nu s-a bagat sa interzica aceasta intiativa, stiindu-l destul de conservator si circumspect. Si cred ca, in ciuda tuturor defectelor si a zgirceniei proverbiale, e de preferat el decit alti investitori actuali din fotbalul nostru, care considera ca reprezinta “alfa si omega” pentru respectivele cluburi in orice domeniu, chit ca se pricep, chit ca nu. Nu-mi place Iancu de Timisoara, nu-mi plac clovnii aia de la Dinamo, de exemplu. Porumboiu pare ok.

  Nu ma incinta deloc ideea cu denumirea stadionului in functie de sponsor, dar mari echipe au ajuns in situatia asta (Arsenal sau Bayern sint doar doua exemple). Asta e, money talks! Cita vreme clubul nu se transforma intr-un circ, e ok.

  in reply to: Campania "Iubeste Sportul!" #78077
  assur
  Member

  Sa recunoastem ca nici unul dintre noi nu se astepta ca domnul Siman sa se implice intr-o astfel de intiativa, care presupune si niscavai cheltuieli. E bine ca nu s-a opus, dovada ca cei din conducerea clubului au ceva libertate de miscare si de initiativa, nu ca la alte cluburi, unde (mai) nimic nu misca fara stiinta si aprobarea boss-ului. Nu sint un entuziast de profesie, dar cred ca aceasta campanie poate reprenta un nou si frumos inceput pentru echipa noastra.

  in reply to: Campania "Iubeste Sportul!" #78070
  assur
  Member

  @ Franz_Kafka
  Se poate discuta pornind de la observatia ta, dar ramin la parerea ca este un (excelent) inceput. Decit deloc, mai bine putin la inceput si, cine stie ce ne va rezerva viitorul? Chiar ma bucura faptul ca initiativa pune accent pe fotbalul prorpiu-zis, si nu pe aspecte tangentiale acestuia. Si cred ca, inainte de a ne atrage noi suporteri, trebuie sa-i fidelizam pe cei deja existenti. Altfel, riscam sa construim pe un sol instabil.

  in reply to: Echipament Sportul Studentesc #57527
  assur
  Member

  Salut!
  Am vazut variantele de tricouri postate pe prima pagina, cele referitoare la retrogradarea echipei de catre FRF. Cum imi pot procura unul?
  Hai Sportul!

  assur
  Member

  Eu zic ca ai dat un clasament relativ corect, dar se impune un schimb de locuri intre Sportul si Steaua.[/quote]

  Fii sigur ca n-am sa ma supar daca iese cum zici tu. Hai Sportul! :D

  assur
  Member

  Chiar daca batem, nu s-a terminat campionatul. Pronosticul meu: 2-1. Realist vorbind, eu cred mai mult in prionderea unui loc de Uefa. steaua ia titlul, rapid cupa si noi pe 3 in Uefa. Hai Sportul!

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)