dany33

Forum Replies Created

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Stiri din presa – Sezon 2011-2012 #90414
  dany33
  Member

  Soarta Timişoarei şi a Bistriţei, pecetluită: Săgeata Năvodari şi Voinţa Sibiu vor susţine un baraj pentru promovare
  Antena3.ro | 22 Iun 2011, 18:12
  La două zile după ce Comitetul Executiv al FRF a fost de acord că Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa să se poată adresa Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS), o nouă decizie aprobată astăzi demonstrează că, de fapt, soarta celor două echipe, precum şi cea a lui FC Bihor, promovată în Liga I, dar nelicenţiată, este pecetluită.

  Comitetul de Urgenţă al FRF, format din Mircea Sandu, Dumitru Dragomir şi Octavian Goga, şi întrunit astăzi a hotărât ca, pentru completarea Ligii I, Săgeata Stejaru şi Voinţa Sibiu să dispute un baraj de promovare pe 2 şi 6 iulie.

  „Comitetul de Urgenţă dispune, în temeiul art. 20 alin. 4 lit. a, coroborat cu prevederile art. 20 alin. 1 lit. a, teza finală din ROAF, organizarea unui joc de baraj, ce se va desfăşura tur-retur, la datele de 2 şi 6 iulie a.c., la orele 18.30 şi, respectiv, 18.00, între CS FC SĂGEATA NĂVODARI şi CSU VOINŢA SIBIU în vederea ocupării locului rămas vacant în Liga I. Tragerea la sorţi a ordinii disputării meciurilor va avea loc mâine, 23 iunie a.c., la ora 12.00, la Casa Fotbalului”, se arată într-un comunicat al federaţiei.

  Săgeata Năvodari a ocupat locul 3 la finalul campionatului în Seria B1, în timp ce Voinţa Sibiu a terminat pe poziţia a patra în Seria B2. Decizia Comitetului de Urgenţă confirmă astfel faptul că Sportul Studenţesc va evolua în Liga I şi în viitorul sezon. Cum Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa au fost retrogradate, iar FC Bihor nu a primit licenţa, meciul de baraj va decide ultima echipă promovată în primul eşalon, alături de Petrolul, Ceahlăul, Concordia Chiajna şi Dacia Mioveni.

  in reply to: Discutii referitoare la sezonul 2011 – 2012 #89939
  dany33
  Member

  Dumnezeu intoarce roata si ne face dreptate dupa ce ne retrogradase de pe locul 4…

  dany33
  Member

  pacat ca ne-am trezit asa tarziu

  in reply to: 21.11.2010 Sportul Studentesc – FC Vaslui 0-1(0-0) #85791
  dany33
  Member

  CU ATITUDINEA ASTA,MAI BINE VA RETRAGETI DIN CAMPIONAT,PENTRU CA VA FACETI DE RAS

  in reply to: 14.11.2009 Tricolorul Breaza – Sportul Studentesc 1-2(1-1) #84182
  dany33
  Member

  BRAVO BAIETI! FELICITARI!
  ANUL ASTA SE POATE PROMOVA !

  in reply to: 16.08.2008 FC Snagov – Sportul Studenţesc 1-1(0-0) #57326
  dany33
  Member

  Mi-e scarba sa vad asemenea arbitraj.Nesimtire….bani…prostie…

  in reply to: 23.09.2007 Sportul Studentesc – Delta Tulcea 0-2(0-0) #80102
  dany33
  Member

  Baietii trebuie sa se concentreze si sa lupte pentru a nu mai pierde puncte,daca vor ca de la anul sa nu mai joace dimineata!!! ❗ ❗

  in reply to: Calaii! #75617
  dany33
  Member

  Romania va fi amendata daca, dupa 1 ianuarie, meciurile nationalei vor fi transmise de posturi precum Total Sport FM. Cu mai putin de o luna inainte de debutul echipei nationale in preliminariile Campionatului European din 2008, problema drepturilor de difuzare radiofonica a meciurilor tricolorilor inca nu s-a clarificat.
  Postul privat Total Sport FM continua sa detina drepturile, desi nu mai emite de la inceputul verii, in timp ce partidele sint transmise de postul public. Situatia este posibila avind in vedere ca directorul general al Federatiei Romane de Fotbal (FRF), Ionut Lupescu, nu doreste rezilierea contractului cu Total Sport, un post care momentan nu mai exista.

  Potrivit unor surse autorizate, cele trei parti se afla in discutii, Radio Romania primind acordul Total Sport si al FRF pentru a transmite meciurile nationalei, inclusiv amicalul de aseara, contra Ciprului.

  Starea actuala a lucrurilor se pare insa ca nu va dura mai mult de finalul anului, potrivit presedintelui Consiliului National al Audiovizualului, Ralu Filip.

  ‘Consiliul Concurentei a solicitat federatiei sa organizeze licitatie, insa domnul Lupescu este prost sfatuit de avocati. Face interpretari personale ale legii, dar nu mai are mult pentru ca la 1 ianuarie, daca vom intra in Uniunea Europeana, nu va mai putea sa acorde exclusivitati la prieteni. In cazul in care se vor transmite meciuri de posturi care nu indeplinesc cerintele europene, cum este cazul Total Sport FM, care acum nu mai emite deloc, Romania va fi amendata’, sustine Filip.

  Conform spuselor lui Ralu Filip, ‘Federatia trebuia sa anuleze contractul si sa organizeze licitatie conform legii. Ar trebui sa sparga drepturile, sa se liciteze separat pentru meciurile nationalei, care intra in categoria evenimentelor de interes major, si separat pentru Cupa Romaniei si Liga a II-a’.

  Ca si in momentul semnarii contractului pe doi ani cu Total Sport FM, in valoare de 60.000 de euro pe an, Ionut Lupescu pare absent de la rigorile legii, mergind pina in pinzele albe pe mina intelegerii parafate cu postul privat. ‘Total Sport FM este in reorganizare. Daca domnul Ralu Filip are ceva de spus sa vina la federatie sa discutam. Eu inteleg presiunea pe care vrea sa o puna. Si acum sase luni au fost aceleasi discutii, vad ca se revine’, ne-a declarat directorul general al FRF.

  in reply to: Licenta clubului Sportul Studentesc #66444
  dany33
  Member

  Conform directorului Direcţiei Licenţe şi Afilieri din cadrul FRF, Viorel Duru, acest procedeu, precum şi alte ‘chichiţe’ avocăţeşti erau cunoscute de Şiman, dar acesta a refuzat să le aplice şi în nici un moment nu a îndeplinit condiţiile necesare de acordare a licenţei.

  Viorel Duru a menţionat că oficialii clubului Sportul Studenţesc aveau la dispoziţie trei căi pe baza cărora clubul putea primi licenţa: să achite datoriile, să facă o cerere de amânare de la plata datoriilor şi să dea în judecată statul pe motiv că sumele datorate sunt nefondate. Viorel Duru a spus însă că Şiman nu a folosit nici una dintre aceste metode. ‘E adevărat, cei de la Sportul au contestat plata unor datorii, dar numai până în luna decembrie 2004, fără ca datoriile din 2005 să le achite’, a spus Duru.

  Oficialul federaţiei a mai spus că în cazul în care Sportul Studenţesc se reorganiza în societate comercială, putea obţine licenţa fără probleme, pentru că datoriile ar fi rămas pe numele vechii asociaţii. Duru a explicat de ce datoriile fostelor asociaţii sportive nu pot fi preluate de noile cluburi, care şi-au schimbat forma juridică: ‘Nu societăţile au administrat cluburile înainte, ci asociaţiile. Acestea funcţionează pe baza OG 26 / 2000, aprobată prin Legea 127 / 2001 privind asociaţiile şi fundaţiile.

  O a doua formă juridică de organizare a cluburilor este societatea comercială, care funcţionează pe baza Legii 31 / 1990. În Legea Sportului se vorbeşte de transformarea asociaţiilor în societăţi comerciale, dar nu există norme de aplicare. Juridic nu este posibil pentru că cele două forme de organizare funcţionează pe legi diferite’. Cu alte cuvinte, dacă o asociaţie sportivă se transformă în societate pe acţiuni şi se afiliază la FRF, licenţa poate fi acordată societăţii pe acţiuni, care, fiind nou înfiinţată, nu are datorii la stat.

  Datoriile vechii asociaţii rămân doar problema statului şi nu mai privesc Federaţia Română de Fotbal. Duru a adăugat că în adoptarea deciziei de retrogradare a Sportului Studenţesc a avut o mare contribuţie şi UEFA, care a ameninţat că în cazul în care nu se respectă procedurile de licenţiere, echipa naţională a României riscă să fie exclusă din preliminariile Campionatului European de fotbal.

  in reply to: Licenta clubului Sportul Studentesc #66423
  dany33
  Member

  ce noutati mai sunt?stie cineva?

  in reply to: Licenta clubului Sportul Studentesc #66417
  dany33
  Member

  IN A SAU IN B IN LIGA 1 SAU IN LIGA2 SPORTUL VA RAMANE APROAPE DE INIMA MEA ❗

  in reply to: Galeria Sportului in ProSport #75714
  dany33
  Member

  ORICE AR FI TOT VOI SUSTINE SPORTUL STUDENTESC

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)