eduardobadescu

Forum Replies Created

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Discutii referitoare la sezonul 2013 – 2014 #94632

  @sportul86 wrote:

  Si inregistrarea emisiunii
  http://sptfm.ro/2013/11/29/exclusiv-claudiu-caraiman-invitat-sambata-de-la-ora-1500-la-sport-total-fm/

  Bravo Claudiu!!Fantastic Interview .Sunteti un motiv pentru care ramanem puternici. (parteneri) ca dumneavoastra reprezinta cheia succesului nostru. De aceea doresc sa stiti cat de mult apreciez loialitatea dumneavoastra pentru Sportul Studentesc.
  AB

  in reply to: Discutii referitoare la sezonul 2013 – 2014 #94623

  Sportul86-In primul rind multa bafta miine la radio.In al doilea rind im-i permit sa-ti dau niste ideii si niste intrebari pe care sigur te va intreba miine.Dar inainte de toate eu cred ca trebuie sa intelegem ce inseamna sa fii suporter?

  Mai jos sint niste extracte pe care le-am luat de pe internet si care cred ca o sa te ajute sa fii si mai bine pregatit !

  Ce inseamna Suporter…un cuvant pe care multi il rostesc,dar putini stiu ce inseamna

  II mai aud pe unii : « Sunt Rapidist infocat »,si el nici nu a fost in viata lui pe stadion sa incurajeze echipa stand in fata televizorului.
  Asta nu se numeste sa fii suporter.Suporter inseamna sa te duci pe stadion sa-ti incurajezi echipa cantand din inima pentru ea si la sfarsit daca vrei sa injuri ca sa-ti faci dreptate nu te opreste nimeni.

  Ce înseamnă să fii ultras?

  “Pentru mine ultras reprezintă starea de spirit a suporterului perfect, pasiunea dusă până la extrem pentru echipa iubită” – spune un suporter al fotbalului de la noi.

  Este Iubire sau ură

  Si de ce această pasiune duce la noi spre ura faţă de adversar

  Ceea ce era o rivalitate sportivă normală pentru orice competiţie, a degenerat la noi către sentimente cu totul nedemne de adevăratul spirit al sportului.
  Din păcate, sentimente de ură sunt popularizate de presa de la noi cu aerul că ar fi ceva normal, cel puţin în fotbal.
  Fotbalişti care îşi declară făţiş ura faţa de cei din echipele adverse, suporteri care caută cu tot dinadinsul prilejuri de bătaie cu suporterii echipei adverse, jucători sau suporteri care sunt gata să susţină echipe din străinătate împotriva unei echipe româneşti doar pentru că…urăsc echipa românească rivală, toate acestea, după părerea mea, nu sunt atitudini de adevăraţi sportivi. Sportul este (sau ar trebui să fie) o activitate nobilă, care să formeze caractere frumoase şi nu să fie un debuşeu pentru porniri animalice.
  Un sportiv care s-a antrenat şi a muncit mult pentru a-şi apăra şansele nu poate avea decât respect faţă de un adversar care a muncit la rândul său la fel de mult. Fie că pierde, fie că reuşeşte să câştige, respectul faţă de adversar e normal să rămână şi îl onorează pe cel care are un comportament cu adevărat sportiv.

  Si acum niste intrebari pe care mai mult ca sigur vei fi intrebat miine si deasemenea niste raspunsuri pe care le am gasit pe internet:

  A-Ce inseamna pentru tine sa fi suporter?”

  Pentru mine ma facut sa -mi dau seama că fotbalul este pentru toata lumea. Nu contează ce culoare de piele ai si nici de ce sex sunt! Singurul lucru care contează este echipa care pe care o urmezi si o suporti chiar si atunci când lucrurile merg prost, si sa nu renunţi. Care este probabil una dintre cele mai importante lucruri pe care le-am învăţat vreodată. “

  B-Ce inseamna pentru tine Sportul Studentesc?

  “Nu este doar un club de fotbal, ci este IUBIREA ,este LACRIMA, este insasi VIATA “!!!

  C-Care este cea mai frumoasa amintire legata de Sportul Studentesc care ti-a ramas in minte si in inima?

  D-Crezi ca sportul Studentesc va reveni in liga1?
  E-Crezi ca Siman va renunta la echipa? Cine vezi ca va prelua echipa daca Siman o va lasa?
  F- Un mesaj pentru suporterii mai tineri?

  Multa bafta! :ymapplause: :ymapplause:
  Live your life in such a way that u can look back and smile!

  in reply to: Condoleante Ashu #94169

  Nu se poate înţelege cât de grea e despărţirea, decât atunci când o fiinţă dragă pleacă de lângă noi. O cauţi şi nu o găseşti, o strigi şi nu te aude, o aştepţi şi nu mai vine. Ne rămâne doar amintirea şi un dor nestins în inimă a dragii noastre mame

  http://www.youtube.com/watch?v=x6P9VExic1s

  Condoleante
  Eduardo Badescu

  in reply to: 22.09.2012 Sportul Studentesc – Chindia Targoviste 2-1(1-0) #93874

  Stie cineva la ce suma se ridica datoriile de la utilitati?

  in reply to: PENTRU TOTI SUPORTERI SPORTULUI !!! #91976

  Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas,multe puncte Sportului si un raspuns la fiecare intrebare. Pasti fericit!

  in reply to: Eduard Bădescu 25.08.1960 #78997

  Sufletele ne sunt împietrite de durere la aflarea din ziare a tristei veşti, a tragicului sfirsit al tatal lui Vasile Nicola.
  Cu gândul şi cu sufletul suntem alături de familia îndoliată a lui Vasile Nicola. Fără cuvinte şi cu multe lacrimi aducem un ultim omagiu atât lui Vasile tatal cât şi mamei lui deveniţi îngeri în împărăţia lui Dumnezeu.
  Dumnezeu să-i odihnească în pace !

  Eduardo Badescu si familia

  in reply to: Dumitru Manea 07.12.1948 #77453

  Am avut ocazia sa-l cunosc si personal si ma impresionat.
  Condoleante familiei.Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i usureze sufletul.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)