lsolcan

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 36 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Constantin Stanici 17.09.1969 #80950
  lsolcan
  Member

  La multi ani, Costel Stanici!

  Lucian

  in reply to: 06.06.2010 Sportul Studentesc – Gloria Buzau 2-1(0-0) #84851
  lsolcan
  Member

  Petrolul a facut 0 – 0 acasa cu Concordia. Maine sarbatorim promovarea.

  in reply to: 17.11.2008 FC Botosani – Sportul Studentesc 0-1(0-0) #55537
  lsolcan
  Member

  Meciul a fost amanat pentru luni, 17.11.2008 la cererea echipei noastre

  in reply to: Informatii despre forum #53206
  lsolcan
  Member

  Eu folosesesc Vista theme si e OK.

  in reply to: Incepe returul la BASCHET FEMININ #63017
  lsolcan
  Member

  Formaţia din Sf. Gheorghe s-a impus în Final Four-ul Cupei României la feminin, 74-55 (20-18, 18-15, 21-13, 15-9) cu Sportul Studenţesc. Cu o echipă creată pe scheletul jucătoarelor ce au făcut legea în trecut la Târgovişte, în frunte cu Monica Broşovszky-Boriga, Sf. Gheorghe trecuse în semifinale de ICIM Arad, 64-52.

  in reply to: Petreceri – Final de An – Intalniri la Nicu #92433
  lsolcan
  Member

  De unde ai scos-o pe asta cu 14 februarie? Clubul s-a infiintat pe 11 februarie 1916. Ai uitat ca m-am insurat de ziua Sportului?

  Lucian Solcan

  in reply to: Informatii despre forum #53184
  lsolcan
  Member

  Nici la mine nu merge logarea directa (am Mozilla)
  Lucian

  in reply to: Dan Moldovan 15.03.1972 – 20.11.2007 #80889
  lsolcan
  Member

  @Giani wrote:

  Daca tii minte, Dragos, tot atunci, la Universitate, l-am vazut pentru prima oara si pe Lucian Solcan. Daca nu ma insel, eram la sfarsitul primului tur de divizie B, in ’98, cand situatia nu era deloc roza la club. Lucian era tanar absolvent si avea o multime de idei, in timp ce Dan era extrem de tacut, dar cand deschidea gura spunea foarte mult cu foarte putine vorbe. Pentru ca pe Dan l-am perceput mereu ca pe un maestru al faptelor, vorbele goale nu prea il caracterizau. Atunci planuiam sa face steaguri si tricouri, sa ne organizam ca un grup serios, si recunosc ca eram foarte pesimist in privinta sanselor.

  Din cate mai tin eu minte acea intalnire a avut loc la KFC in Romana.

  in reply to: 25.08.2007 Dinamo Bucuresti II- Sportul Studentesc 1-2(0-1) #79658
  lsolcan
  Member

  @ionut.ro wrote:

  La golul marcat Varga s-a batut cu mina dreapta peste ecusonul clubului, in vreme ce cu cealalta arata spre galerie.

  Parerea mea e ca nu a dedicat golul galeriei. Semnele pe care le-a facut erau pentru Pulhac sau Ropotan care erau undeva in dreapta noastra. O fi pus vreun pariu cu ei inainte de meci.

  Lucian Solcan

  in reply to: Petreceri – Final de An – Intalniri la Nicu #92418
  lsolcan
  Member

  Multmesc, Giani si
  Cu placere, Radu!

  Articol Prosport:

  http://www.prosport.ro/articole/sportul-studentesc-91-de-ani-de-existenta/26602

  Sportul Studentesc – 91 de ani de existenta

  Sâmbătă, suporterii Sportului Studentesc au sarbatorit 91 de ani de la înfiintarea clubului “alb-negru”(foto). Simpatizantii clubului din Regie s-au reunit sub titulatura de Asociatia Suporterilor Sportul Studentesc Bucuresti (ASSSB) si numara în prezent 30 de membri-cotizanti. Fanii sunt hotarâti sa nu se opreasca aici si vor sa atraga noi membri pentru a sustine una dintre “cele mai vechi si echipe din fotbalul românesc”, dupa cum a declarat un sustinator al “studentilor”. Si cum imaginea conteaza, suporterii sunt hotarâti ca prin cotizatiile încasate (40 RON/an) sa achizitioneze fulare, pixuri, brichete cu însemnele echipei favorite. “O sa lipim afise informative prin Universitati caci Sportul este în primul rând echipa studentilor. Dar nu vom refuza pe nimeni care va dori sa ni se alature”, a declarat Adi Petrareanu, presedintele ASSSB.

  in reply to: Petreceri – Final de An – Intalniri la Nicu #92412
  lsolcan
  Member

  Am pus ceva poze + doua filmulete de la aniversarea de azi pe
  ftp://apps.totalsoft.ro
  user: echarisma
  parola:echarisma

  La multi ani!

  Lucian Solcan

  PS.Daca intrati cu IE, click dreapta si Login as….

  in reply to: Prosoape Sportul Studentesc #77482
  lsolcan
  Member

  Eu votez pentru cele cu istoria echipei. Mi se pare interesant ca macar 6 dintre ele sa apara pe calendar. As pune una din perioada interbelica sau mai veche daca exista pentru a sugera ca echipa are traditie.

  in reply to: Sarbatoritii Forumului (Zi de nastere) #56791
  lsolcan
  Member

  Iti doresc sa ai parte de multe bucurii (implicit si bucurii legate de Sportul)!

  Lucian Solcan

  in reply to: Stiri din presa, INTERSEZON, vara 2006 #75154
  lsolcan
  Member

  S-au inteles cu Siman! Mazilu, Stancu si Lazar la Rapid!

  Rapid va plăti 1,5 milioane de euro, îi va ceda pe Postolache şi coproprietatea asupra lui Bălan în schimbul lui Mazilu, Stancu şi Lazăr

  “Am bătut palma, vom aduce încă trei jucători valoroşi în Giuleşti. Este vorba de Mazilu, Lazăr şi Stancu, de la Sportul”, a declarat ieri George Copos. Patronul rapidist a estimat că luni se vor oficializa cele trei transferuri. Vasile Şiman nu este însă la fel de convins precum Copos că tranzacţia e încheiată.

  Cei doi au pus lucrurile la punct, mai negociază într-o singură problemă: preţul la care să fie evaluat Tiberiu Bălan, parte la tranzacţie, deţinut în procente egale de ambele cluburi. Copos spune 800.000 de euro, Şiman 500.000 de euro.

  Astfel, Rapid va plăti Sportului 1,5 milioane de euro şi îl cedează în Regie pe Postolache. De asemenea, renunţă la cele 50 de procente pe care le deţine la Tiberiu Bălan. De aici şi discuţiile aprinse asupra evaluării căpitanului de echipă al Sportului. Copos este interesat să îi crească valoarea, Şiman să i-o scadă.

  in reply to: Vasile Siman #68753
  lsolcan
  Member

  @lsolcan wrote:

  Dupa plecarile iminente ale lui Nae, Maxim, Lazar, Mazilu, Stancu, Balan si in mod sigur vor mai urma si altii, incep sa cred ca Cezar a avut dreptate. Am mai discutat si cu alte persoane din afara fenomenului Sportul si concluzia la care am ajuns e urmatoarea: Siman a dorit deliberat ca Sportul sa fie retrogadata, pentru a putea avea motiv sa vanda majoritatea jucatorilor. Povestea cu faptul ca retrogradarea a scazut pretul studentilor e o vrajeala. Siman e un negustor si si-a facut calculele foarte bine. Acoperirea lui este: baietii sunt prea valorosi pentru a juca in Liga II, dorinta lor e de asemenea sa plece la alte echipe, asa ca n-are incotro si trebuie sa-i vanda. Costurile cu echipa sunt mult mai mici in Liga II. Nu exclud nici o intelegere cu Condescu, e posibil sa fie ceva bani la mijloc, nu cred ca a renuntat el la drepturile de televizare asa fara nici un interes. Sportul a avut un sezon 2005-2006 senzational, asa ca era momentul prielnic ca Siman sa-si arate arama pe fata.

  Deci?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 36 total)