lucian

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 254 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: 06.10.2012 Sportul Studentesc – CF Braila 4-0 (3-0) #93934
  lucian
  Member

  inca o data felicitari, felicitari pentru tarie de caracter…. nu ma asteptam, sincer la 6 din 6…

  in reply to: 01.09.2012 Farul Constanta – Sportul Studentesc 0-2(0-1) #93788
  lucian
  Member

  felicitari! s-o tinem tot asa!

  in reply to: 23.04.2012 FCM Tg. Mures – Sportul Studentesc 2-1(1-0) #92978
  lucian
  Member

  pacat.. am jucat chiar bine… dar am luat-o la singura ocazie a astora. cu putin noroc vom marca.

  in reply to: 23.04.2012 FCM Tg. Mures – Sportul Studentesc 2-1(1-0) #92973
  lucian
  Member

  e groasa daca nu castigam… din pacate, dupa ultimele meciuri lucrul acesta pare putin utopic, insa nu prea avem alte variante…. imi doresc cel putin un joc de calitate din partea alor nostri (e clar ca si cei de la tg.mures sint mai bine pregatiti de cand a venit Sabau)… oricum, ai nostri trebuie sustinuti pana la capat (mai ales ca sanse de ramanere sint ….) hai ca se poate!

  lucian
  Member

  nu ne ramane decat sa jucam frumos… macar asta sa ne iasa ca pana acum nu prea ne vedem pe teren… hai ca se poate

  in reply to: 31.03.2012 Sportul Studentesc – CS Mioveni 0-0 #92833
  lucian
  Member

  cioranu este cel mai bun jucator al nostru azi… indiscutabil… si vad ca este in continua crestere de la meci la meci

  in reply to: 31.03.2012 Sportul Studentesc – CS Mioveni 0-0 #92832
  lucian
  Member

  ohoho… a intrat “il grande” ciobi… sper sa fie surpriza lui isaila, dar in afara de sezonul 2000 – parca – (in care am promovat cu balint) nu tin minte sa fi rupt gura targului

  in reply to: 31.03.2012 Sportul Studentesc – CS Mioveni 0-0 #92829
  lucian
  Member

  si eu sint de aceeasi parere ca n-a fost off-side… cred ca schimbarile au fost bune… sper sa isi faca si efectul, repede

  in reply to: 31.03.2012 Sportul Studentesc – CS Mioveni 0-0 #92827
  lucian
  Member

  mai greu decat ma asteptam, in primul rand pentru ca nu reusim sa construim. ferfelea lipseste, novac si lazar subtirei (sincer asteptam mai mult de la ei)… altii nu avem! imbucurator e ca avem ocazii, dezamagitor e ca le oferim spatii sa ne pot taxa (am avut ceva noroc la cateva faze). sa vedem ce o sa fie, speram in continuare.

  in reply to: 25.03.2012 Vointa Sibiu – Sportul Studentesc 1-0(1-0) #92778
  lucian
  Member

  bine ca iese popa… a facut ce-a vrut cu noi! se vede ca sintem obositi… sper la o faza fixa, altfel e cam greu…

  in reply to: 25.03.2012 Vointa Sibiu – Sportul Studentesc 1-0(1-0) #92774
  lucian
  Member

  sper sa se intample ceva la pauza… sintem varza pe stanga (si asa am patit-o si cu cfr-ul)! locul lui Ghinga nu e acolo, insa pe altcineva sint convins ca nu am gasit. stie cineva cand revine beta? oricum, nu ar fi prima oara cand revenim de la 0-1, desi pana acum pare cel mai dificil meci din retur… hai ca se poate!

  in reply to: Discutii referitoare la sezonul 2011 – 2012 #90283
  lucian
  Member

  un articol extraordinar :ymhug:

  http://blogsport.gsp.ro/naum/2012/03/20/fotbal-pentru-sugari/

  Fotbal pentru sugari
  March 20th, 2012 | Fotbal intern

  Fără oameni, nemurirea zeilor lor ar fi un plictis de moarte.

  M-am nimerit peste ultima repriză de la Dinamo-Sportul în compania unor prieteni care numai fani de fotbal nu sînt. Prieteni cu copil mic. În casa lor. Deloc plăcut. Te codeşti, te foieşti, îţi ceri mii de scuze pentru deranjul creat, dar, na, n-ai ce să faci, ţi-ar fi de folos dacă ai putea, cu voia dumnealor, să-ţi arunci un ochi, fără prea mare deranj, promis!, putem continua discuţia, totuşi ar trebui… Evident, ştii răspunsul. Bunul lor simţ, de care profiţi ca un mîrlan, se trezeşte prizonier între a se executa sau a se nega pe sine. Plasma uriaşă se luminează în HD. Seara merge mai departe, la mare depărtare de fotbal. The end? Nu, căci pe ecran nu se joacă fotbal.

  Se joacă altceva. Se joacă dincolo de matematica banilor şi a schemelor. Se joacă fără plămîni. Adică nu se joacă pe durere, se joacă pe plăcere. Pe entuziasm. Ceea ce nu exclude suferinţa, dar sufletul, imaterialul care ne dă toată carnea, stă deasupra inerţiei şi sinergiei faptelor. Pluteşte. Meciul pluteşte. E în ecuaţie, fireşte, tupeul unor «sans-culotte» (unii ar ricana că formula se poate aplica Sportului la propriu) în faţa unor nobili greoi în armura suficienţei lor. Se vor descoperi tactici multiple. Pe bună dreptate. Perfect moarte însă, fără oameni cu sînge în conducte. Se juca, deci, pe rupe, ca pe maidan, ca la handbal, la două porţi, orice atac putea fi un gol, orice gol putea fi un atac, de inimă, acolo sus, la balconul unei Juliete părăsite. Cert e că, pe nesimţite, mica adunare din care făceam parte s-a trezit luată pe sus şi transportată în vîrtejul din Groapă, amintindu-şi de pruncul cu vîrstă subunitară doar atunci cînd acesta dădea semne că ar vrea să tragă cu ochiul la meci, lucru total interzis (nu e voie la televizor aşa repede).

  Poate că exagerez un strop. Dar era limpede că dintr-o dată fotbalul devenise ceva ce merită văzut. Senzaţie tare. Baricadaţi în uzina noastră de pase, faulturi şi vorbe uităm că există o altă lume căreia nu-i pasă de fotbal, că mai sînt oameni care trebuie vrăjiţi, ca în dragoste, unde un milion de declaraţii nu fac cît un fior. Fotbalul are impresia că tot pămînteanul moare de dragul lui. Pretinde că nu există nimic mai bun. Ei bine, există. Celălalt fotbal. Fotbalul iezilor din Regie, opus fotbalului ca principiu al încremenirii. Un pariu care îi va ucide pe pariorii din Hong Kong.

  Prietenii mei n-au ştiut cine mîna în luptă această turmă veselă. În numele lor, şi al fotbalului care mai poate fascina, îi mulţumesc lui Daniel Isăilă.

  lucian
  Member

  @07Ex wrote:

  Am citit in ziar ca cica au fost suporteri la una din tribune care n-au avut bilete sa intre si ca a trebuit sa intre pe la tribuna 1. Nu stiu cat de adevarat e lucrul asta, dar parca vad ca problema este iarasi legata de numarul mic de bilete care s-au tiparit.

  Intr-adevar am stat vreo 20 de minute la intrare pentru ca nu se gaseau bilete la case. Era o stare tensionata pentru ca bisnitarii aveau bilete cumparate (circa 70-80 dupa aprecieri) si le vindeau dublu fata de pretul afisat. Intr-un final au aparut (ca prin miracol) un teanc de bilete la peluza si s-a rezolvat situatia. Oricum, jenant si nu invatam din greseli (tin minte ca anul trecut s-a intamplat la fel). Bine ca s-a terminat cu bine! :o)

  lucian
  Member

  ps… sa razbunam etapa viitoare acel 6-1 din tur

  lucian
  Member

  acum am ajuns de la stadion, bucuros si fericit (mai ales ca am stat printre dinamovisti :D )…. in fiecare campionat raman raman cateva repere fericite: de ex. victoriile cu cfr cluj si rapid de anul trecut, victoria cu dinamo de anul asta :-B
  Nu-i rau deloc…. jos palaria novac, lazar & co… bafta serban, cioranu pentru ca nu aratati ca niste pusti inocenti…. tot respectul maestre Isaila
  ramane doar ca Siman sa nu dezamageasca si la anul se poate mai bine :ymcowboy:

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 254 total)