ManU

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Licenta clubului Sportul Studentesc #66207
  ManU
  Member

  Io zic sa ne resemnam! Asta e o luam de la capat.Mi-as fi dorit sa nu vanda nici un jucator dar nu se poate. Vor pleca jucatorii, apoi in 5 ani vom avea iar echipa. Am ajuns in B din cauza lu` Siman. Dar sa nu uitam ca pt Sportul este un rau necesar. Ganditi-va ca puteam retrograda si juca in B. Ce este mai grav este ca nu vom mai avea echipa si cred ca pt prima oara dupa multi ani nici antrenor! Iar seria in care suntem nu e tocmai usoara.

  in reply to: 28.08.2004 Sportul Studentesc – Farul Constanta #67369
  ManU
  Member

  Asta ne este valoarea. Oricum Farul este una din echipele de valoare medie. Care nu prea a vandut si joaca pe acelasi schelet de echipa de vreo 3, 4 ani.
  Totusi puteam sa castigam. Mai ales ca despre penalty am ceva dubi. Ce nu inteleg este de ce ne bagam cu fundul in poarte cand avem 1-0. Dupa ce ne-au egalat am jucat chiar bine.
  Deci ! Sa fim realisti !

  in reply to: 27.09.2003 Sportul Studentesc – FCM Targoviste 1-1 #58753
  ManU
  Member

  Fara cativa jucatori cu experienta si cat de cat valoare, nu cred ca putem rezista in A. Iar ca sa vina acesti jucatori cu experienta ar fi nevoie de bani. Ca doar n-o sa-i tina Siman pe contracte de juniori.
  Dar sa ne multumim cu atat cat avem !

  in reply to: 27.09.2003 Sportul Studentesc – FCM Targoviste 1-1 #58748
  ManU
  Member

  Am jucat bine daca ma gandesc ca am evoluat in 10 oameni. Am avut ocazii dar si ceva ghinion. Sau ei au avut bulan. Din doua ocazii au marcat un gol. Ne lipseste Padure.
  Concluzia mea ar fi ca nu avem echipa de A.
  Parerea voastra ?

  in reply to: 27.09.2003 Sportul Studentesc – FCM Targoviste 1-1 #58743
  ManU
  Member

  Poate ! Dar ca la noi la nimeni !

  in reply to: 27.09.2003 Sportul Studentesc – FCM Targoviste 1-1 #58741
  ManU
  Member

  Diferenta dintre A si B este destul de mare ! In B defilam dar in A vom repete evolutiile din ultimii doi ani. In cel mai fericit caz. Pt ca nu mai e nici Dinita, nici Chihaia probabil nici Padure sau Galamaz. Iar Varga, Oae si Nicola sunt departe…
  Nu ma caracterizeaza pesimismul dar cred ca asa sta viitorul unei echipe mici care traieste din juniori si din imprumuturi pt ca Siman imprumuta echipa si nu o sponsorizeaza.
  Cu toate astea maine sunt la meci !

  in reply to: 23.09.2003 FC Otopeni – Sportul Studentesc 7-6 #58543
  ManU
  Member

  Eu zic mai bine sa ne multumim cu idea de echipa mica. Sa ne privim ca pe o echipa de provincie. Este rusinos sa pierzi la o echipa de C indiferent de titulari.
  Dupa cum a fost tratata Cupa, la Tagroviste si Otopeni, cred ca nu il prea intereseaza pe Siman.

  in reply to: A.S.S.S.B. – Asociatia Suporterilor Sportul Studentesc #51819
  ManU
  Member
  in reply to: A.S.S.S.B. – Asociatia Suporterilor Sportul Studentesc #51815
  ManU
  Member

  Cum as putea intra in posesia revistei ?

  in reply to: 13.09.2003 Sportul Studentesc – Building Vanju Mare 5-0(2-0) #58022
  ManU
  Member

  Am jucat bine ! Am avut si alte ocazii. Nu pot evidentia pe cineva de la noi. Nu sunt sigur ca a marcat Mazilu. Nu am vazut golul patru. Oricum ori Mazilu ori Bucur.
  Oaspeti au jucat deschis si curajos. Adica nu s-au bagat in poarta aparand un 0-0. Au avut o galerie numeroasa si zgomotoasa.
  Am ramas surprins de atitudinea jucatorilor nostri care au salutat si aplaudat galeria. Ba mai mult Lazar cand a fost schimbat si chemat la galerie s-a urcat pe gard !
  Pacat ca ne pierdem timpul prin B !

  in reply to: 13.09.2003 Sportul Studentesc – Building Vanju Mare 5-0(2-0) #58020
  ManU
  Member

  5-0 !
  Lazar, Bucur, Irimia , Mazilu , Bucur.
  La 3-0 Stanca a aparat un penalty.

  in reply to: 13.09.2003 Sportul Studentesc – Building Vanju Mare 5-0(2-0) #58018
  ManU
  Member

  La multi bani si ani !

  in reply to: Euro 2004 – Portugalia – Preliminarii #52873
  ManU
  Member

  Pai cum sa fie ? Nu se asteptau sa fie suporteri la aeroport. Mai ales ca ploua. Toti aveau lacrimi in ochi. Au fost foarte amabili si au dat autografe indiferent de nr acestora. M. Sandu si pdsr-ul Ponta au fost fluierati, primul ca asa trebuie, iar al doilea pt ca radea.
  Asta e ! Mai incercam peste 2 ani !

  in reply to: Euro 2004 – Portugalia – Preliminarii #52849
  ManU
  Member

  Totusi hai sa nu dam vina numai pa arbitru ! Eu zic ca n-a fost sa fie ! Am fost la Otopeni si i-am vazut pe baieti. Ce sa spun ? Au facut tot ce au putut mai bine. Ei au facut totul ! Dar altii au facut ? Noi suporterii nu putem face nimic. Mi-e scarba de conducatorii fotbalului. Sa-i fi vazut in parcare, la ML-uri si X 5-uri, pe ei si pe parlamentari cum radeau si se fereau de ploaie in timp ce noi stateam de 2 ore !

  in reply to: Discutii referitoare la sezonul 2003 – 2004 #54931
  ManU
  Member

  Chestiunea cu suporterii este imposibil de rezolvat atata timp cat suntem a 5 a echipa din Bucuresti. Eu m-am obisnuit cu gandul ca nu o sa se mai repete macar performantele anilor ’80. Pt ca nu sunt bani. Siman nu poate baga atatia bani incat sa ne betem la titlu, la campionat sau la un loc in UEFA. Campionatul romanesc nu poate suporta decat pe Steaua, Dinamo si Rapid. Uitati-va la ultimele campioane sau participante in UEFA. Eu ii multumesc lu’ Siman ca o pot vedea o data la doua saptamani fie si la 11. Sigur ca vreau mai mult. Dar mai mult cred ca s-ar putea numai daca nivelul de trai in Romania ar creste. Atunci ar mai fi loc si pt alte echipe.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)