MARIUS M.

Forum Replies Created

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Discutii referitoare la sezonul 2005 – 2006 #73576
  MARIUS M.
  Member

  PARCURSUL BUN DIN ACEST AN A GENERAT O EUFORIE IN RANDUL CELOR CARE TIN CU SPORTUL. S-AU AUTENTIFICAT PE FORUM, DISCUTA DE LA EGAL LA EGAL CU SUSTINATORII GRANZILOR CAPITALEI SI SCOT LA imprimanta clasamentul dupa fiecare etapa in care suntem cocotati in varful clasamentului.
  Ma numar printre ei, am fost si eu in galerie vreo 3-4 meciuri acum 4-5 ani; am fost si la memorabilul meci Steaua-Sportul 1-2. Ce bine daca am castiga si duminica cu acest scor. Nu-i mai avem pe Paduret si pe Dinita dar defilam cu Mazilu, Varga, Balan, Cruceru, Curelea si mai ales cu Profesorul Multescu.
  Mi se spune adesea ca nu avem stadion, coeficient UEFA si ca de aceea ar fi bine ca Steaua sau Rapidul sa castige campionatul. Insa mai presus de toate, avem (cel putin o echipa) in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca isi dau viata la fiecare meci al nostru.
  Sunt convins ca rezultatele de exceptie din acest retur vor mari numarul suporterilor iar aceasta se va vedea la meciul de duminica. Pentru o parte din pustii care bat miuta pe langa blocurile saracacioase, jucatorii nostri au devenit niste vedete; sunt convins ca peste cativa ani, acestia vor deveni sustinatori ai echipei. Performantele prezente vor aduce suporteri in viitor. :D :D :D

  in reply to: Calcule referitoare la castigarea titlului #74388
  MARIUS M.
  Member

  ESTE PREA DEVREME SA NE GANDIM LA TITLU. RAPID ESTE O ECHIPA MAI SOLIDA IN APARARE DECAT NOI, IAR STEAUA SE POATE DISTANTA LA 5 PUNCTE DE NOI.
  PARTICIPAREA IN CUPA UEFA AR REPREZENTA ORICUM O MARE PERFORMANTA PENTRU CLUBUL NOSTRU.
  SUNT SUPORTER SPORTUL DE 22 DE ANI SI NU AM FOST LA FEL DE INCANTAT DE REZULTATELE ECHIPEI DE LA MECIUL CU BRONDBY DIN ’88 – MECI DE REFERINTA; CHIAR DACA APOI AU URMAT INFRANGERILE CU VERONA.
  CEL MAI GREU MECI ESTE CEL CU POLI IASI DE SAPTAMANA ACEASTA. IESENII AU O ECHIPA INCOMODA (AU BATUT SI CFR-UL ACASA) SI NE-AU FACUT PROBLEME SI CAMPIONATUL TRECUT. SUNT O ECHIPA ARTAGOASA, IAR POPA E UN ANTRENOR BUN. :?: :?: :?:

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)