MARIUS

Forum Replies Created

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Cine va fi viitorul nostru antrenor? #61445
  MARIUS
  Member

  Salut!
  Va urmaresc de mult , nu prea am scris decat la evenimente, dar acum pt mine Sportu e o mare deziluzie depa jocul cu Dinamo. Am cam terminat-o cu Sportu!
  Totusi pe de alta parte Siman e unul dintre cei mai buni sefi din fotbalul nostru….macar face bani seriosi.
  Si nu nici atat de fraier incat sa nu prinda un antrenor bunjavascript:emoticon(‘:idea:’)javascript:emoticon(‘:!:’)
  Exclamation
  Idea

  in reply to: Gheorghe Bucur 08.04.1980 #61937
  MARIUS
  Member

  SALUTARE!
  Eu cred ca e extraordinar ca a plecat Gigel ca si asa nu prea mai mergea,ii urez multa bafta si tot restul, dar aici artistul e Siman care a luat banu’.Pe foamea asta sa iei si o trime din ce se vehiculeaza,sa pastrezi si echipa si pe Dan Petrescu e deja arta… Chetros ,nu s-a inhaitat pe fata macar, nici cu Jiji nici cu pacalici de la Dinamo. Si nu stiu de cand nu au mai dat astia vreo mare lovitura, iar pana acum Siman a scos peste 2.000.000 de coco ceea ce nu e de ici de colo. Face ceea ce isi propune si ii iese de minune, suntem noi de acord sau nu e o total alta problema. Dan e artist ca i-a mers in retur fara aportul vedetelor, a facut echipa sa speram ca o tinteasca mai sus anul asta.
  HAI SPORTU’!

  in reply to: 14.05.2005 Sportul Studentesc – FCM Bacau #71164
  MARIUS
  Member

  AVEM UNUL DINTRE CEI MAI SLABI ANI, SUNTEM LA LIMITA, ADICA MAI MULT NU PUTEM IN CONDITIILE ACTUALE. PE DE ALTA PARTE FELICITARI LUI DAN PENTRU CA DUPA MINE E CEL MAI BUN ANTRENOR AL SPORTULUI DIN ISTORIA DE 20 DE ANI PE CARE O STIU EU DE 5-0 ALA CU DINAMO. SI TOTUSI SUNTEM LA LIMITA, ACUM NU NE MAI FURA ARBITRI AVEM DOAR PROSTIA SAU INCOMPETENTA NOASTRA. PACAT! MAI VORBIM ! BAFTA AZI!

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)