ramos

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 81 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Sezon 2018-2019 #94804
  ramos
  Member

  …chiar daca cu intirziere ….La Multi Ani Sportul Studentesc….

  in reply to: Mac Popescu #91450
  ramos
  Member

  https://www.fanatik.ro/sportul-studentesc-datorie-stadion-regie-18685599

  Cum a “murit” Sportul Studențesc din cauza unei datorii de 10.000 de dolari

  SPECIAL FANATIK

  Eduard Popa

  Ionut Neamţu

  in Fotbal intern

  30/11/2018, 18:11

  Cum a “murit” Sportul Studențesc din cauza unei datorii de 10.000 de dolari

  Sportul Studențesc este una dintre cele mai importante echipe de tradiție din fotbalul românesc. La Sportul a jucat marele Hagi, la începutul carierei sale, iar în Regie au venit echipe precum Inter sau Dinamo Zagreb. Clubul studențesc a avut 3 finale ale Cupei României, un trofeul în Cupa Balcanică și a dat și patru golgeteri ai României: Marcel Coraș (1984), Gică Hagi (1985, 1986), Gigel Bucur (2005) și Ionuț Mazilu (2006).

  La mai bine de șase ani de la ultima prezență în Liga 1 Betano, când a terminat pe locul 17 la finalul sezonului 2011/2012, Sportul Studențesc trăiește pe perfuzii. Patronul Vasile Șiman caută cu disperare sponsori pentru a continua activitatea, dar susține că e greu să găsească bani, mai ales că echipa fanion din Regie este în aer. Echipă de seniori nu mai există, nici măcar în Liga a 5-a, iar patronul Sportului încearcă să își păstreze brandul, prin trei grupe de juniori prin care vrea să evite dezafilierea. “Cine îţi dă finanţare când nu mai ştiu nimic de tine?”, ne-a spus patronul Vasile Șiman.

  Sportul Studențesc, litigiu pentru o datorie de 10.000 de dolari cu Universitatea de Arhitectură

  Mai mult, Sportul Studențesc are și probleme cu locul unde ar putea să își desfășoare meciurile. “Avem un litigiu vechi cu cei de la Arhitectură, din 2012 datează. Sperăm că se va rezolva”, ne-a mărturist în urmă cu mai mult timp Șiman, vorbind despre o datorie care, din informaţiile FANATIK, este de 10.000 de dolari! De altfel, din cauza acestui proces trupa lui Vasile Șiman s-a despărţit de Stadionul Regie. Șiman are o datorie de 10.000 de dolari către Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, proprietarul de drept al arenei, pentru închirierea și întreținerea stadionului. Deocamdată acesta beneficiază de clemența celor de la Arhitectură.

  Citeşte şi:•Dialogul zilei în cantonamentul din Antalya. „Pleacă Ianis în iarna asta!” „De unde știi asta?”
  •Cum au jucat transferurile lui Dinamo în meciul cu Hajduk! Plusurile lui Mircea Rednic: Aliji, Filip și Mustoe!
  •Dinamo şi Craiova, primele meciuri amicale din Antalya! Victorie pentru olteni cu Adana! Ce au făcut “câinii” cu Hajduk. Video
  •Mihai Rotaru își urmărește echipa în Antalya! Ce a făcut patronul lui U Craiova la golul lui Andrei Cristea. Foto

  FANATIK.RO a stat de vorbă cu președintele de onoare al Universității de Arhitectură, Emil Barbu „Mac” Popescu, „arhitectul” formației din anii ’80 care îi avea în componență, printre alții pe Gică Hagi, Gino Iorgulescu, Mircea Sandu sau Marcel Coraș. Acesta ne-a spus că într-adevăr există un litigiu între instituția care are în patrimoniu stadionul din Regie și fosta conducere a clubului, soluționat de Curtea de Apel București. „Cu toate acestea, noi am pus la dispoziție juniorilor Sportului Studențesc stadionul. Vă dați seama că noi ne-am dori ca stadionul să fie ocupat, dat fiind faptul că trăim într-un cartier, într-o zonă a Bucureștiului chiar, care e iubitoare de fotbal.”

  Mac Popescu, arhitect, președintele de onoare al Sportul Studențesc

  Până la întoarcerea Sportului, pe stadionul din Regie se va muta Rapidul

  Deocamdată, până când Sportul Studențesc va reveni în ligile superioare ale fotbalului românesc, stadionul din Regie va fi ocupat de Rapid București. Alb-vișiniii au nevoie de o arenă pe care să joace până când se va reclădi noul stadion din Giulești. Așa că trupa lui Daniel Pancu s-a mutat în cartierul vecin: „Am semnat o înțelegere cu Rapidul prin care în următorii doi ani formația din Giulești va juca pe stadionul nostru. Ca între o prietenie între vecini, să zic așa. Nu vor da mai mulți bani decât plăteau la ei acolo”, ne-a povestit „Mac” Popescu.

  Așadar, formația din Regie începe din nou de la zero. Va fi încă o renaștere pentru una dintre cele mai iubite echipe de cartier din fotbalul bucureștean. Dar mai întâi trebuie ca patronul să găsească o soluție pentru a reclădi un buget pentru o echipă de seniori, dar și să își plătească datoriile către cei care sunt proprietarii de drept ai stadionului.

  in reply to: Mac Popescu #91449
  ramos
  Member

  …sa ne bucuram de acesta veste si poate vom trai bucuria reaparitiei acestei frumoase echipe…

  in reply to: Discutii referitoare la sezonul 2017 – 2018 #94800
  ramos
  Member

  La Multi Ani! Sportul Studentesc…Poate intr-o zi vei reveni…

  in reply to: Discutii referitoare la sezonul 2017 – 2018 #94799
  ramos
  Member

  Vesti trista…a doua neprezentare…MARE PACAT CA ACEASTA ECHIPA MOARE

  1.http://sptfm.ro/2017/09/15/live-score-liga-iv-bucuresti-etapa-3-capul-de-afis-academia-rapid-cs-fc-dinamo-la-tv-dar-si-pe-facebook-programul/

  REZULTATE / Liga a IV-a – Bucuresti, etapa a 3-a. Academia Rapid a invins pe CS FC Dinamo, dar lider se mentine CSA Steaua, care s-a distrat din nou cu adversara sa. Sportul nu s-a prezentat la meciul cu Progresul Spartac

  Postat în septembrie 15, 2017 de Cezar Romaniuc

  2.https://ro-ro.facebook.com/afcasaltbucuresti/

  14 ore ·
  ..

  Rezultat final*

  S.C.F.C. Sportul Studențesc – 0
  AFC ASALT București – 3

  *gazdele nu s-au prezentat

  in reply to: Sportul Studentesc II (Echipa Satelit) #55440
  ramos
  Member

  https://sportb.ro/cs-sportul-studentesc-revine-fotbal/

  Florin Alboiu
  Printr-un Ordin al Ministerului Educației Naționale, Clubul Sportiv Sportul Studențesc București are din această primăvară două noi secții: fotbal și tir.
  Sportul Studențesc 1985-1986
  Echipa Clubului Sportul Studențesc, vicecampioană a României în ediția 1985-1986

  Fotbalul s-a aflat printre principalele preocupări sportive ale studenților bucureșteni încă de la înființarea clubului în anul 1916, sub conducerea lui Traian Lalescu.

  Inițiativa nu poate decât să ne bucure, în condițiile în care clubul profesionist care poartă acest nume de tradiție în sportul românesc se află în imposibilitatea de a reveni în prim-planul fotbalistic.

  SC Sportul Studențesc SA este înscris în competiția Liga 4 organizată de AMFB, cu toate că există 6 decizii definitive de executare pe numele său pronunțate de Comisia de Disciplină a FRF. În mod normal, clubul nu are posibilitatea să participe în competițiile organizate sub egida FRF, deci inclusiv în cele organizate de AMFB.

  Asupra Hotărârilor nr. 170-177/CD/2013 prin care Comisia de Disciplină a dispus excluderea SC FC Sportul Studențesc SA din toate competițiile organizate sub egida Federației Române de Fotbal, pentru neexecutarea unor hotărâri definitive și irevocabile pronunțate de CNSL a FRF, vom reveni în curând cu amănunte și cu o serie de întrebări pe adresa AMFB cu privire la nepunerea lor în executare.

  În ceea ce privește secția de fotbal a Clubului Sportiv Sportul Studențesc București așteptăm cu interes noi amănunte și primele acțiuni concrete în direcția așteptată de ani de zile de suporterii alb-negrilor.

  in reply to: Sportul Studentesc II (Echipa Satelit) #55435
  ramos
  Member

  http://www.libertatea.ro/sport/sportul-studentesc-nu-s-prezentat-la-ultimul-meci-din-liga-iv-vasile-siman-au-fost-doar-motive-tehnice-nu-ne-desfiintam-1604904

  Sportul Studenţesc nu s-a prezentat la ultimul meci din Liga a IV-a. Vasile Şiman: „Au fost doar motive tehnice. Nu ne desfiinţăm!”

  21 septembrie 2016 14:13 , de Catalin Apostol

  Sâmbăta trecută, Sportul Studenţesc trebuia să joace cu Electroaparataj, în deplasare, în etapa a 3-a a Ligii a IV-a Bucureşti. Meciul nu s-a mai disputat, întrucât „studenţii” nu s-au prezentat, urmând să piardă cu 3-0 la „masa verde”. Absenţa lor a născut zvonul potrivit căruia încă o echipă de tradiţie a fotbalului românesc va dispărea.

  Din dorinţa de a lămuri lucrurile, Libertatea l-a contactat pe Vasile Şiman, patronul Sportului Studenţesc. „Nu ştiu nimic, pentru că nu ţin legătura zilnic cu cei care se ocupă de echipă. Lăsaţi-mă să mă interesez şi vă sun înapoi”, a fost prima reacţie a lui Şiman, care a revenit cu un telefon peste cinci minute.„Este adevărat. Nu s-au prezentat la meciul cu Electroaparataj din motive tehnice. Adică, decât să piardă la scor mare, au zis că mai bine nu se duc. Echipa e încă în perioada de formare, pentru că au fost înlocuiţi mai mulţi jucători. Dar etapa viitoare se prezintă sigur, iar de desfiinţat, nici vorbă”, ne-a declarat Şiman.

  Mai multe echipe de tradiţie s-au desfiinţat sau au dispărut din prim-planul fotbalului românesc în ultimii ani: FC Argeş Piteşti, FC Universitatea Craiova, Universitatea Cluj, Progresul Bucureşti, Oţelul Galaţi, Sportul Studenţesc, UTA, Rapid.

  Start de sezon complet diferit de cel reuşit anul trecut

  În afara meciului pe care îl va pierde la „masa verde” cu Electroaparataj, Sportul Studenţesc a fost învinsă şi în celelalte două etape disputate din actualul sezon: 3-5 cu AS Tricolor şi 0-2 cu Progresul Spartac 1944. Cu un an în urmă, echipa avusese un start de sezon complet diferit, trei victorii în primele trei runde. Următorul adversar al „studenţilor” va fi CS Victoria.

  Nu cred că am asistat la mai mult de o jumătate de meci în ultimii trei ani. De ce? E prea jos nivelul, e ca şi cum te-ai uita la un film prost, după ce ai văzut unul excelent. (Vasile Şiman)

  În ediţia 2015-2016, Sportul Studenţesc a dovedit pe teren că a fost cea mai bună echipă din Liga a IV-a Bucureşti, dar o penalizare de 10 puncte dictată de Comisia de Disciplină a FRF, pentru un litigiu datând din 2013, a făcut ca trupa antrenată de Ionuţ Mazilu să încheie competiţia pe locul 4, la cinci „lungimi” în spatele campioanei AS Progresul Bucureşti.

  in reply to: Sportul Studentesc II (Echipa Satelit) #55434
  ramos
  Member

  Salut tuturor,

  Eu am fost in prima etapa pe stadionul Floreasca unde Sportul Studentesc a pierdut in fata lui AS Tricolor cu 5-3.
  Mi s-a parut o echipa schimbata(si debusolata) fata de cea de anul trecut si multa nervozitate in cadrul echipei. In primul rind a plecat portarul Edi Ispas(destul de bun), la Miscarea Feroviara in Liga 5(e clar ca ceva NU este in regula la echipa).La un moment dat chiar la sfirsitul meciului unul din jucatori ii reprosa lui Ionut Mazilu, ca au nevoie de portar, ca ei se chinue pe teren si noul portar ia goluri prea usor. Adevarul ca majoritatea golurilor in acel meci au fost goluri de portar.
  Echipa parea nepregatita fizic.

  In opinia mea cred ca anul trecut jucatorii s-au mobilizat, sperind ca vor primi cele 10 puncte inapoi si vor promova iar cind au vazut ca s-au chinuit degeaba cred ca muti jucatori buni au renuntat si au plecat.
  Imi pare foate rau, dar viitorul NU suna bine asa cum am vazut in prima etapa.

  Sper ca acest meci sa fie doar un accident, dar tare mie frica…ca va urma si al doilea…
  Poate NU

  in reply to: Discutii referitoare la sezonul 2014 – 2015 #94767
  ramos
  Member

  ..incepe Liga IV unde joaca si echipa Sportul Studentesc II. Succes Studentilor…

  http://sportb.ro/liga-4-cezar-georgescu-a-fluierat-o-singura-data/

  VENUS – SPORTUL STUDENȚESC II
  Duminică, ora 17.00
  Stadion: Biruința
  Arbitru: Alexandru Cucu
  Asistenți: Bogdan Ghiță și Constantin Dumitru
  Rezervă: Andrei Dumitrescu

  in reply to: Stiri din presa – Sezon 2014-2015 #94741
  ramos
  Member

  99 x LA MULTI ANI! SPORTUL STUDENTESC

  in reply to: Stiri din presa – Sezon 2014-2015 #94739
  ramos
  Member

  Pregatirea de iarna…meciuri amicale

  1. http://www.curier.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=65284&Itemid=376

  luni, 02 februarie 2015

  Alb-violeţii au încheiat nedecis al doilea amical

  Egal cu studenţii!

  # SCM Piteşti – Sportul Studenţesc 1-1 (1-1)

  Fotbaliştii de la SCM Piteşti au disputat, sîmbătă, cel de-al doilea joc de verificare din această perioadă de pregătire. Echipa antrenată de Adrian Dulcea a întîlnit, pe terenul sintetic al stadionului Nicolae Dobrin, pe Sportul Studenţesc, cunoscută microbiştilor ca Gaşca Nebună, datorită surprizelor plăcute pe care le făcea în Liga I.

  Antrenorul argeşenilor a utilizat, în acest meci, toţi jucătorii pe care i-a avut la dispoziţie, pentru a putea vedea capacitatea de efort a fiecăruia. Confruntarea dintre cele două s-a terminat la egalitate, 1-1, la capătul unui joc destul de spectaculos, cu ocazii de ambele părţi. Oaspeţii au reuşit să deschidă scorul în prima repriză, în urma unei lovituri de la 11 m. Alb-violeţii au restabilit egalitatea, la jumătatea primului mitan, în urma unei faze fixe. După o lovitură de colţ, Dumitrache a reluat în plasă, din cîţiva metri. În repriza secundă, echipa de fotbal a Piteştiului a pus presiune pe adversar, însă ocaziile de gol nu s-au concretizat şi pe tabela de marcaj. Cele mai mari oportunităţi de a marca le-a avut atacantul Gabriel Dalu, dar de fiecare dată s-a opus portarul studenţilor. Piteştenii puteau cîştiga acest meci, însă centralul partidei le-a anulat gazdelor un gol, pe motiv de ofside. Pentru SCM Piteşti, în prima repriză, au evoluat: Udeanu – Dima, Iorguş, Marincău, Dumitrache – Marcu, Popescu, Boboc, Neagu – David şi Albu. După pauză, Dulcea a schimbat toată echipa, iar în teren au intrat: Vlăsceanu -Ghiţă, Deleanu, Berceanu, Pîslaru – Pravăţ, Alexe, Naciu, Dobra, Delcea, Dalu, Moisi şi Voinescu.

  M.Duinea Foto: I.Tudor

  2. http://sportb.ro/cupa-juventus-componenta-grupelor-si-programul-meciurilor/

  Juventus București organizează în luna februarie prima ediție a Cupei Juventus, la care vor participa opt formații din Ligile 3 și 4.

  Alături de gazde s-au înscris în competiție Viitorul II Constanța, CS Ștefănești, FCM Alexandria, CS Snagov, Gloria Popești Leordeni, Sportul Studențesc II și Electroaparataj. Acestea au fost repartizate în două grupe, iar primele meciuri vor avea loc pe data de 9 februarie.

  Competiția se va încheia cu cele două finale programate pe data de 18 februarie. Iată componența celor două grupe:

  SERIA I

  Viitorul II Constanța

  CS Ștefănești

  Gloria Popești Leordeni

  Sportul Studențesc II

  SERIA II

  FCM Alexandria

  Electroaparataj

  CS Snagov

  Juventus

  Meciurile Cupei Juventus se vor desfășura pe terenul sintetic al bazei sportive din Colentina, după următorul program:

  9 februarie 2015

  10.30: CS Ștefănești – Sportul Studențesc II

  13.30: Viitorul II Constanța – Gloria Popești Leordeni

  11 februarie 2015

  10.30: CS Ștefănești – Gloria Popești Leordeni

  13.30: Viitorul II Constanța – Sportul Studențesc II

  13 februarie 2015

  10.30: Sportul Studențesc II – Gloria Popești Leordeni

  13.30: Viitorul II Constanța – CS Ștefănești

  16 februarie 2015 – SEMIFINALE

  10.30: LOCUL 1 SERIA I – LOCUL 2 SERIA II

  13.30: LOCUL 1 SERIA II – LOCUL 2 SERIA I

  18 februarie 2015

  10.30: FINALA MICĂ

  13.30: FINALA MARE

  in reply to: Stiri din presa – Sezon 2014-2015 #94738
  ramos
  Member

  Stiri despre Sportul Studentesc

  1. http://www.sportcalarasean.ro/fundulea-a-luat-sase-de-la-sportul-studentesc/

  Fundulea a luat sase de la Sportul Studentesc

  Posted by Sorin Anghel

  Date: ianuarie 25, 2015

  in: Liga 4

  Candva o echipa spectaculoasa in prima liga din Romania, Sportul Studenesc a ajuns acum sa se zbata in anonimatul campionatului municipal de fotbal din Bucuresti. Echipa este antrenata de catre Ionut Mazilu si Marius Nae, doi jucatori care au facut parte din „gasca nebuna”.

  Ieri, „studentii” au intalnit intr-un meci amical pe Progresul Fundulea. Partida s-a disputat in cartierul Pantelimon, la Complexul Sportiv Ion Tiriac. Gruparea din Regie s-a impus cu scorul de 6-0, insa elevii lui Emilian Adam nu au jucat tocmai rau din moment ce au ratat foarte multe ocazii pe parcursul celor 90 de minute. Intr-un alt meci amical, Spicul Roseti a invins pe Viitorul Dichiseni cu 7-2.

  2. http://www.dolce-sport.ro/fotbal/fotbal-intern/video-sportul-studentesc-se-zbate-in-anonimatul-ligii-a-iv-a-interviuri-cu-mazilu-si-lung-44596/

  in reply to: Discutii referitoare la sezonul 2014 – 2015 #94763
  ramos
  Member
  in reply to: Discutii referitoare la sezonul 2014 – 2015 #94762
  ramos
  Member

  Noutati despre echipa:
  http://www.click.ro/sport/fotbal/reportaj-sportul-studentesc-renaste-balon

  La Multi Ani tuturor suporterilor Sportului Studentesc…si sa speram ca in 2015 vom promova in Liga 3.

  in reply to: Discutii referitoare la sezonul 2014 – 2015 #94757
  ramos
  Member

  Am gasit in http://www.ilfovsport.ro si citeva imagini de la meciul Sportul-Corbeanca plus cronica meciului.

  Vezi o galerie foto de excepție de la partida Sportul – Corbeanca

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 81 total)