Trevizes

Forum Replies Created

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Discutii referitoare la sezonul 2006-2007 #75467
  Trevizes
  Member

  Foarte reusite. Eu o sa-l prefer pe al 3-lea si al 6-lea.
  Nu stiu ce rezolutie trebuie sa aiba fisierul pentru imprimarea pe tricou.

  in reply to: Discutii referitoare la sezonul 2006-2007 #75447
  Trevizes
  Member

  Ar trebui sa se promoveze imaginea Sportului si mai puternic cu ocazia asta. Tricouri, fulare, nu trebuie neaparat sa fie la pret doar cit sa se amortizeze investitia. Sportul are acum un capital de imagine foarte mare.
  Daca se accepta situatia si se inchide subiectul toti vor spune ca oricum era un club fara suporteri, ceea ce este un club inutil.

  in reply to: Licenta clubului Sportul Studentesc #66410
  Trevizes
  Member

  http://www.petitiononline.com/PET_SSBC/petition.html

  asta ne-am gindit sa facem, sa coagulam suporterii altor formatii decit Sportul Studentesc

  in reply to: Licenta clubului Sportul Studentesc #66181
  Trevizes
  Member

  Intentionam si noi, suporteri ai altor echipe decit Sportul Studentesc sa inaintam ceva catre UEFA, un semnal de alarma ca in Romania cu FRF si LPF se intimpla lucruri anormale.

  Situatia cu ungurii nu e asemanatoare, Ferencvaros nu a primit licenta pentru ca sunt faliti si nu au unde plati, nu ca au intirziat la cucoana de la registratura cu actele :D

  Regretabil este ca in aceasta lupta absurda, Siman nu a avut inteligenta pracitca de a intelege ca nebunii de la FRF au totusi painea si cutitul in mina. Sper sa se lupte mai departe pe cale juridica, dar nu poate fi absolvit de vina pe care o are.

  In conditiile cind din prostia patronului retrogradezi, jucatorii nu pot fi invinuiti ca isi doresc sa plece.

  Din pacate, nu pot sa nu reamintesc ca totul seamana cu “justitia divina”, dupa ce Sportul a dat meciul Stelei in campionat. Istoria, nu stiu cum, se repeta, de fiecare data o echipa din cooperativa Stelei scapa la masa verde de retrogradare (Bacau, Pandurii). Stiu ca nu credeti, dar asta s-a intimplat, “gasca nebuna” din Regie in frunte cu Stancioiu s-a predat in retur cu steaua si in tur cu dinamo. Oricum, cu toate pacatele astea, este o mare pierdere pentru fotbal si o mare nedreptate. Imi pare rau ca v-ati solidarizat tirziu si greu. La FRF protestau doi suporteri cu un steag. Poate daca Sportul oprea mizeria facuta de Steaua in campionat si isi cistiga locul in UEFA si nu in B, erau mai multi sa va sustina.

  Trevizes
  Member

  pentru lucian

  – merg la meciurile Sportului mai des decit la cele din Giulesti (din cauza unor ore imposibile acolo)
  – am vazut deci pe viu multe meciuri si pot sa afirm fara sa consider ca exagerez: cu Dinamo in tur si cu Steaua in retur jucatorii s-au dat la o parte. Poate nu toti. Ieri numai Balan mi s-a parut ca vrea mai mult.
  – desi sa faci intindere in min. 20 pentru un profesionist e suspect, am vazut Sportul jucind ofensiv si fara Mazilu.
  – intr-adevar, Sportul a invins fara drept de apel pe Rapid, sau pe dinamo in retur, si tocmai de aceea pot sa cred ca atunci cind au vrut, s-a putut. amintiti-va cit de mult au alergat aceeasi jucatori cu Dinamo, iar ieri l-au “uitat” pe Nicolita liber tot timpul. Nici nu au egalat prea bine studentii si a inceput sa ploua cu ocazii in careul lui Stancioiu.
  – arbitrului Salomir nu i se poate imputa mai mult decit faptul ca nu a dat cartonase galbene lui Radoi sau Petre Marin.

  Una peste alta, s-a repetat istoria de acum citiva ani cu Nationalul. In meciul lor decisiv la Craiova, unii jucatori au fost pe invers. Sunt dezamagit la fel ca si voi pentru ca Sportul a pierdut campionatul si nu pentru ca l-a pierdut Rapid (care avea oricum un program mai greu) si l-a pierdut … refuzind sa lupte.

  Trevizes
  Member

  Am simpatizat pina azi Sportul la fel de mult ca si pe Rapid, chiar as fi acceptat cu placere sa nu cistige Rapid campionatul dar Sportul sa sparga gheata, sa scrie istorie, si ce istorie frumoasa ar fi fost …
  Teoretic, Sportul avea dupa Steaua, sansa numarul 2 la titlu, iar dupa victoria lui Dinamo + Balaj la Pitesti mai exista si motivatia suplimentara ca in caz de egal te poate prinde Dinamo din urma in clasament … si cu toate astea studentii nu au atacat absolut deloc in conditiile in care era nevoie de victorie si nu de egal. Golul egalizator este un autogol intimplator si in rest nici o ocazie. Rusine Siman, rusine putzoilor din teren care au jucat tocmai cum au facut-o in meciul din tur cu Dinamo.
  Stancioiu are o interventie descreierata la Dica, ii ia din senin cu fulgi cu tot, la golul lui Nicolita, fundasul Sportului nici nu sare cum trebuie, si repet nici o zvicnire in atac …
  Daca asta e alegerea jucatorilor, sa dea cu piciorul unei sanse care apare odata la zeci de ani, sunt niste lasi si scirbe, in frunte si cu Mazilu ala care strategic s-a dat lovit.
  Daca o echipa nu-si joaca sansa cind are in fata ocazia de a lua campionatul, atunci este INUTILA.
  Sper sa va batem in Giulesti de sa va mearga fulgii, mai mult respect merita Dinamo sa joace in Europa, mai bine orice decit sclavii smintitilor mm&jiji de la steaua …

  in reply to: 09.04.2005 Sportul Studentesc – FC Arges Pitesti #70744
  Trevizes
  Member

  Eu cred ca o sa-l dea radio totalsport.
  La meciul de la Craiova eu am fost unul dintre comentatori. :D
  Iar meciurile de acasa insa nu le voi comenta, sunt pe stadion, logic, nu?
  N-ar strica sa vina vreun suporter de-al Sportului mult mai bine informat si intr-o emisiune cu si despre suporterii la Radio TS.

  in reply to: Fulare Sportul Studentesc #60201
  Trevizes
  Member

  Exista vreun loc in Bucuresti de unde se pot procura fulare cu Sportul Studentesc?

  in reply to: Stiri din presa – sezon 2003-2004 #59297
  Trevizes
  Member

  In primul rind salutare la toata lumea.
  Sunt nou pe aici, si sunt suporter rapidist si cu sportul in egala masura si de abia acum am descoperit acest loc de intilnire virtual.

  Vad ca toti cei care se iau de Steaua sutn sanctionati foarte rapid. Pina la urma Tudor a fost un slugoi ordinar in acel meci si ar fi scos din sarite pe oricine. Nu pot sa spun despre el, da, e om si a gresit de doua ori si ii pare rau, e un arogant si un increzut si cu multe proptele.
  Sa protestezi la arbitri inseamna si sa incerci sa-i intimidezi putin sa revina la impartirea justa a dreptatii pe teren. Daca esti civilizat lumea te mai ia si de prost care poate fi fraierit. Pentru Sportul orice punct in clasament conteaza.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)