Ultras

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 2,494 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Discutii referitoare la sezonul 2014 – 2015 #94759
  Ultras
  Member
  in reply to: Discutii referitoare la sezonul 2014 – 2015 #94748
  Ultras
  Member

  Sambata e meci în Regie, primul după mai bine de doi ani. Viitorul Domnești, la care sunt legitimați foștii juniori 1996 ai Sportului Studențesc, va evolua acasă în prima etapă din Liga 3 cu Dunărea Călărași. Probabil vom avea parte și de ceva spectacol cu Sile suit pe garduri :ymdevil:

  LIGA 3 Fotbalul revine în Regie!

  PS Cazimir, se poate face deja o zonă cu discuții referitorare la sezonul 2014-2015

  in reply to: Discutii referitoare la sezonul 2012 – 2013 #93349
  Ultras
  Member

  Vreo 200

  in reply to: Discutii referitoare la sezonul 2013 – 2014 #94516
  Ultras
  Member

  Dragă Dragoș,
  Pleci de la ipoteza că ce scrie GSP e literă de lege și adevărul absolut. Informația respectivă este luată de pe site-ul oficial al clujenilor, care l-a botezat pe mijlocașul Lungu, Daniel fiind prenumele fundașului Lung. GSP dacă i-ar avea în fața pe Lungu și Lung nu ar putea spune decât la plesneală care e Andrei și care e Daniel.
  Uite aici un articol din Ziua de Cluj care elucidează confuzia.
  Deci nu am irosit nimic și am scos cititorii din eroarea indusă de site-ul Universității și de GSP.
  Sper că acum este suficient de clar că mijlocașul Andrei Lungu este la Universitatea Cluj și fundașul Daniel Lung e la Rapid și a jucat cu numărul 15 în primele două etape ale Ligii 1.
  Știrile mele se nasc mai greu deoarece mă screm un pic mai mult cu documentarea decât o fac alții… În ultimul timp, îți aduc aminte că eu am avut dreptate cu neprogramarea Sportului și cu barajul Rapid – Concordia, pentru a da doar două subiecte, în timp ce restul presei aplauda din picioare și dădea din mâini. Ceea ce e foarte grav, pentru că formează gândirea oamenilor în disprețul bunului simț.

  in reply to: Discutii referitoare la sezonul 2013 – 2014 #94512
  Ultras
  Member

  Corectura nu inseamna inducere in eroare :ymdevil: Daniel Lung e la Rapid și a jucat in cele două meciuri de campionat (la golul Viitorului a fost cam jalon). Andrei Lungu a ajuns la Universitatea Cluj. Ionuț Târnăcop a plecat de ceva timp, nu a făcut parte din lotul celor 15 greviști de care e vorba strict in articol. Ionuț a făcut un sezon foarte bun și anul trecut la FC Bihor. Ca el sunt mulți plecați înainte de începutul acestui an…

  in reply to: Discutii referitoare la sezonul 2013 – 2014 #94506
  Ultras
  Member

  Si ma rog de ce i s-a facut o nedreptate? Ca n-a fost lasata sa joace fara licenta in Liga 1? Cat priveste avansul… intr-adevar s-ar putea sa termine prima, inainte de termen cu vreo trei-patru luni :ymdevil:

  in reply to: Discutii referitoare la sezonul 2012 – 2013 #93320
  Ultras
  Member

  Perntru supersuporterii Regiei, gen Dragoș

  Să o luați în continuare sus, deoarece va place și va excita. Marius sa treacă prin alt cartier… și-a permis mult prea multe din punct de vedere al potențialului singurului lui neuron

  in reply to: 23.03.2013 Sportul Studentesc – CS Buftea 1-2(0-0) #94267
  Ultras
  Member

  Nu e deloc incredibil. Nici primul caz. Cand nu te uiti ce semnezi cam in situatia asta poti sa ajungi, chiar mai rau.

  Ultras
  Member

  @07Ex wrote:

  @ngm wrote:

  Rezerve: Cherry

  Vom avea un international la meciul asta?

  În echipa postata de ngm sunt 7 sau 8 internationali :ymdevil: U17

  in reply to: Stiri din presa – Sezon 2012-2013 #93435
  Ultras
  Member

  Maine amical cu FC Voluntari, la Granitul. Sportul Studențesc II, test cu echipa lui Romeo Bunică

  in reply to: 27.10.2012 CS Otopeni – Sportul Studentesc 2-1(2-0) #93979
  Ultras
  Member

  Câteva consideratii despre meciurile care urmeaza
  Gașca Nebună trebuie să învingă cel mai perfid adversar

  in reply to: Sportul Studentesc II (Echipa Satelit) #55425
  Ultras
  Member

  Dacă vrei detalii intra pe SportB.ro. De la Liga 2 la Liga 4, juniori A și B, dar si despre GVD unde joaca Andronache, alaturi de Belodedici, Tom Cristea, Adrian Oprisan, Silvian Dobre, fratii Neferoiu si multi altii

  in reply to: 06.10.2012 Sportul Studentesc – CF Braila 4-0 (3-0) #93927
  Ultras
  Member

  EXCLUSIV Sportul Studențesc B-Trotters: Gașca Nebună joacă pe stadionul Florea Dumitrache!

  Prima strofă din imnul Rapidului începe să îi se potrivească de minune Sportului Studențesc. Gruparea din Regie are probleme cu propriul stadion și la acest început de sezon ia la rând celelalte arene din București pentru a-și disputa meciurile de acasă.

  Deja porțile s-au deschis pentru Gașca Nebună în Giulești și Colentina, iar acum pentru meciul cu CF Brăila s-a găsit înțelegere în Ștefan cel Mare, astfel că meciul din etapa a șasea se va disputa sâmbătă pe stadion Florea Dumitrache.

  Pentru a completa turul stadioanelor bucureștene, Gașca Nebună mai are de jucat pe centralul dinamovist, Ghencea și Arena Națională, poate chiar și în Cotroceni, această din urmă variantă fiind posibilă doar dacă arena din Parcul cu Platani mai corespunde din punct de vedere al standardelor pentru Liga 2.

  Înainte de anii 80, Sportul Studențesc își disputa meciurile de pe teren propriu pe stadionul Republicii, iar mai apoi pe cel din Ghencea, până când a fost construit cu mari eforturi cel din Regie, special pentru această echipă de fotbal și nu pentru diverse parteneriate publice-private.

  in reply to: 29.09.2012 Unirea Slobozia – Sportul Studentesc 0-3(0-1) #93906
  Ultras
  Member

  Vali Lazăr a făcut spectacol la Slobozia! Sportul Studențesc a învins Unirea cu 3-0

  Înaintea confruntării cu Sportul Studențesc, contând pentru etapa a cincea a ligii secunde, Marin Dună, antrenorul Unirii Slobozia, s-a arătat mult prea optimist, declarând că nici el și nici jucătorii ialomițeni nu se tem de Gașca Nebună și speră să obțină prima victorie din campionat.

  Speranțele tehnicianului au fost justificate doar parțial în prima repriză, în care elevii săi au pus ceva probleme și și-au creat trei situații favorabile, totuși insuficiente pentru a conta pe tabelă. Mai mult, Sportul Studențesc a deschis scorul la jumătatea reprizei, Vali Lazăr reluând simplu din mijlocul careului de 16 metri. Cu câteva minute înainte de pauză, studenții au avut ocazia de a se desprinde, însă Nistor a șutat puternic peste transversală.

  Repriza secundă a aparținut în totalitate trupei lui Virgil Andronache, gazdele neavând suficiente resurse fizice pentru a ține pasul, iar Sportul Studențesc a început să se joace cu ocaziile. Până la urmă, Gașca Nebună și-a concretizat dominarea și pe tabelă, marcând două goluri prin Ionuț Șerban și Leonard Dobre, ambii fiind serviți de Valentin Lazăr.

  Sportul Studențesc are punctaj maxim după cinci etape și s-a detașat în fruntea Seriei 1, la două puncte de CS Otopeni, ilfovenii pierzând ieri două puncte la Târgoviște, pe terenul Chindiei.

  Sportul Studențesc: Ormenișan – Cioranu, Lung, Patriche, Beța – Ghinga, I. Șerban – Nistor, Novac, V. Lazăr – L. Dobre
  Antrenor: Virgil Andronache

  in reply to: 29.09.2012 Unirea Slobozia – Sportul Studentesc 0-3(0-1) #93904
  Ultras
  Member

  0-3 Dobre, vezi pe sportb.ro

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 2,494 total)