user90

Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: 28.08.2010 Univ. Craiova – Sportul Studentesc 1-0(0-0) #86538
  user90
  Member

  @razvanR wrote:

  La sfarsitul campionatului sper sa iasa din TOP 5 echipele: CFR, Urziceni, Vaslui si Timisoara, iar in locul lor sa intre Sportul Studentesc, Universitatea Craiova, Rapid si Dinamo. Steaua poate sa termine tot pe locul 4, n-am nimic cu ei!

  Imi place cum gandesti Razvan. steaua tot pe 4, Dinamo macar pe 3 :D . Nu vedeti ce “tipa” presa de bucurie ca s-a calificat “magica” steaua?
  Revenind, ai dreptate si cu suporterii olteni. Ei vor avea treaba lor cu Piturca si de aceea sincer, m-as bucura sa faceti o mica/mare surpriza si sa le bagati mortu’ in casa, cum se zice pe la noi, pe la romani!

  in reply to: 28.08.2010 Univ. Craiova – Sportul Studentesc 1-0(0-0) #86517
  user90
  Member

  Eu va tin pumnii si am sa ma uit la meci!

  in reply to: 28.08.2010 Univ. Craiova – Sportul Studentesc 1-0(0-0) #86515
  user90
  Member

  Sper din tot sufletul sa ii ardeti pe oltenii astia. Mereu pornesc cu gandul la titlu si termina la retrogradare..

  in reply to: 20.08.2010 Sportul Studentesc – CFR Cluj Napoca 3-0(1-0) #86636
  user90
  Member

  Bine v-am gasit. Tin minte meciul promovarii de anul acesta. Cand la final s-a ascultat rasputin si s-a rupt gardul cu voi de fericire. Eu, din fata televizorului, am urmarit aceste secvente si am simtit ca s-a facut dreptate. Locul Sportului e in Liga 1.
  Dar sa nu fim offtopic aici. Sunt alte topicuri unde putem povesti pe larg.
  O seara buna in continuare

  in reply to: 20.08.2010 Sportul Studentesc – CFR Cluj Napoca 3-0(1-0) #86633
  user90
  Member

  Buna ziua. Salut toti suporterii acestei frumoase echipe Sportul Studentesc. Incepe prin a ma prezenta. Numele meu este Patrik si da sunt suporter dinamovist, dar asta nu ma impiedica sa apreciez echipa voastra. Este o echipa frumoasa si cum a spus un user pe aici, nu va uraste nimeni si sunteti apreciati de toti. Este adevarat, niciodata nu am auzit pe nimeni aducand injurii acestei echipe. Urmaresc Sportul de cand ma stiu. Am fost de cateva ori pe stadion, imi aduc aminte la un meci cu otelul 3-2 pt sportul, dar si la alte meciuri, pe timpul lui gigel bucur si mazilu. Vad ca acum exista un alt cuplu de atacanti Ferfelea si Curelea. Sper sa fie la fel ca cei doi enumerati mai sus. Meciul cu Cfr m-a bucurat nu pentru ca as uri Cfr, ci pentru ca am vazut acelasi Sportul cu care ma obisnuisem, capabil sa bata campioana, dar sa si ia bataie de la Gaz Metan.
  Referitor la meciul echipei mele de suflet cu Sportul, pot spune ca a fost un spectacol, ca si multe alte meciuri dintre cele 2 echipe. Imi aduc aminte cu drag de acel 6-5 din regie si, cu mai putin drag, de acel 4-5 din Stefan cel Mare.
  M-am bucurat de promovarea Sportului si sunt sigur ca in acest campionat am sa vin la un meci de acasa. Tin minte perioada cand era intrarea libera pe stadion. Acum voi strange eu 10 lei de un bilet(desi nu o duc deloc bine cu banii in perioada asta) pentru a vedea aceasta echipa pe viu.
  In incheiere, spun asa: IUBESC DINAMO SI APRECIEZ SPORTUL!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)